Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tualina, serpil02507, Mısra, kumsal+, masal0663, nhlkpr+, şeker-leblebi, fatosozel+

kızlar hepinize iyi akşamlar ..... Gecenin ve gündüzün sahibine emanetsiniz...

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
serpilim maşallah canım ya 500 yasinimiz bitmiş...hiç okuyamadım bu sefer...çok mahçubum :kedi:

ev telaşından hala ortadayız annemlerde çamaşırlar giysiler herbişeyimiz ortada....bedeviler gibiyiz :sinifsinif:

mısram gebelik nasıl gidiyor???

Masalcım kasık sancıları devam,kanamam durmuştu ama 1 damla dün akşam geldi.
Buna da şükür iyiyiz.

tatalım sen okumasanda sorun değil kuzu biz hepimiizn yerine okuyoruz tattalım benim seni çok özledim seni görmek ne güzel tatalım benimm inşallhh halledersin canım bak bir dahah mahcypluk yok oluremu öyle kuzu biz hepimiz için varız canım benimm

kızlar sağolun özetler için...serpilciğim sen bilirsin canım zaten varsa belli olur kanda inşallahhayırlısı ile meleğin seninledir...haberler güzel sevindim hepinizin adına ...bu ay kim bakalım hamişlerimiz...2 tane çıkaralım bu ayda :)) ben yürüyüşe gidiyorum kızlar...gelirim yine bir ara..öpüldünüz hepiniz güzel haberlerinizi bekliyorum...

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm her zaman aaklımdasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn maslımmmmmmmmmmmmmm ayyy inanamıyorummmmmmm

canım sen de beniim her zaman aklımdasın...

serpilim nasıl mucizeleri var şu okuduğumuz yasinin...

canım nasıl güzel okuyorsan Allah kabul ediyor....dualarını tez zamanda Rabbim karşına çıkarsın...olacak serpilim inanıyorum...elbet günü gelecek...sabır canımın içi sabır...

ebraraımm güle güle canım benimmmm

mısracım honeyi bende saçını çekeceğimm

kumsalım seninde anan ağlıyor işlerden

şeker leblebimm susutunn

mısra nerelerdesinnn

blondehazan hoşgeldin

masalım yarın tahlil yaptıracağım kuzu dua et canım ev konusnda senden bir farkım yok benimde eşim sağolsun sayesinde bir taşınamadımm

masal yasin okurken 12 ayete gelince içinden dilek dile o ana rabbim bizden dileğimizi beklermiş ben bir sohbette dinledim hocadan ama 12 mi 13 mü karıştırdım ben her ikisindede diliyorumm sende uygula o ana rabbim dileğimizi beklermiş

kocama mektup yazıyordum
evlilik yıldönümü için
ilham perileri geldi de kaçmadan tutayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…