Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın selda nasılsın kanaman vardı ne oldu bu arada keçi boynuzu içtin ya sen etkisi ne oldu bende kullansam mı kı :26::26::26:
Kullanmaya devam ediyomusun :26::26:

kaçırmışım canım kusura bakma ömrümde adet düzenim hiç şaşmadı keçi boynuzu içtim 15.gün adet oldum ne kadar işe yaradı anlamadım bence deneme alt üst oluyorsun boşver gitsin ben kanama diyordum ama adet gördüm hemde 4 gün anlayın işte

canım hiç farketmez herkez okusun ne güzel sen eşitşe ben uyarım

:26::26::26::26::26::26::26::26:

nihalim,,size de sorabileceğim bişeydi de,şimdi açık açık sorulabilecek bişey değil...kısaca abdest şu şekilde bozulur mu gibi bi soru.....(yani şu şeklidesini burada yazamayacağım için özelden yazdım......)))...çok merak ettin dimi?????

:34: iyiyim canımm eşime ve aileme söz verdim onlar için güçlü olucam :69: hallerini bir görseydin o gün benim üzüntüm yanında hafif kalırdı kendimle birlikte kimseyi üzmeye hakkım yok bunu anladım güçlüyüm dahada güçlendim :69:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kaçırmışım canım kusura bakma ömrümde adet düzenim hiç şaşmadı keçi boynuzu içtim 15.gün adet oldum ne kadar işe yaradı anlamadım bence deneme alt üst oluyorsun boşver gitsin ben kanama diyordum ama adet gördüm hemde 4 gün anlayın işte

hım yok zaten ben her duyduğumu içmem sen adet olmuşun baya hayırlısı boşver takma serpilin dediği gibi tınnnnnnnnnnn:1::1::1::1::1::1:

yerim kız seni :1::1::1::1::1::1::1:[/QUOTE

:29::29::29::29::29: canımmmm sen çalışmalar başladın mı ?

oo başladımda çok yapamadık :1::1::1::1: seyrek :1::1::1::1: hayırlısı nihalcım

Back
X