Yolunda Giden Bir İşim Yok

gezgintosbaaa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
185
171
18
36
Sahiden insanın tek bir işi bile yolunda gitmez mi ne bileyim istediğim bir şeyde bir kerede olsun ama yok illa en basit birseyde bile mutlaka bir mani bir sıkıntı çıkacak

Hayatta her isim böyle oldu aslında evin icindekibdurumlardada böyle bazen kendimi yada evimi lanetli gibi hissediyorum eve birşey alalim mutlaka bir sakatlığı olur birşey yaptıralım illa bi kazayla onunda sakatlığı olacak beyaz eşya mobilya tadilat tamirat aklınıza gelebilecek herseyde bir sıkıntı yaşıyoruz

Kendi işlerimle ilgili şeylerdedir şuan çalıştığın iş yerinde bi tanıdığının referansıyla alındım başvuru yaptığımda bugün yarın arayıp çağırırlar dedikleri ise alınmam tam 6 ay sürdü isimle ilgili istediğim bi değişiklik olacaktı kesin kesin olacak dedikleri is (ki onun içinde 3 ay gittim geldim) bu sefer olacak gözüyle bakmıştım olmadi

Hani bazen olmayan seyler için belki böylesi hayırlıdır deriz ya ben oyl3 düşünemiyorum çünkü olacak olmayacak bütün seyler için baya bi çaba sarfetmek gerekiyor

Belki çok dağınık anlattım ama kendimle ve evinle ilgili çok yoruldum bunaldim yemin ederim öylece paylaşmak istedim

Ben böyle şeyleri negatif enerjiye bağlarım. Bence evinizi sirkeli suyla güzelce temizleyin ve adaçayı yakın. Duştan sonra da son durulanma suyunuza biraz sirke katın öyle çıkın duştan. Belki faydası olur
Bi dönem öyle düşündüm düşüncelerim etkiliyor diye çok olumsuz şeyleride karşılaşsam güzel seyler olacağını telkin ettim kendi kendime ama yok hep aynı

Mesela yeni bisey aldığımızda inanın ikinci el birşey alsak daha az sorunla karsilasiriz

Bi dönem öyle düşündüm düşüncelerim etkiliyor diye çok olumsuz şeyleride karşılaşsam güzel seyler olacağını telkin ettim kendi kendime ama yok hep aynı

Mesela yeni bisey aldığımızda inanın ikinci el birşey alsak daha az sorunla karsilasiriz
Anlıyorum sizi tabi ki düşünce gücünün de önemi bence çok büyük ama dediklerimi de bi deneyin bence :) en olmadı ferahlarsınız :D

Negatif enerjiye kötü göz nazara bağlarsanız şöyle de yapabilirsiniz
Evinizin bir kaç köşesine mum yada tütsüler yerleştirin hem eve dekoratif kazandırır:)

Back
X