Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yoncagül evinin kapılarını açtı. HOŞGELDİNİİİİİZZZZZZZ
cok hoş hepsi. yemek kahvaltı takımlarına bayıldım. Ayrıca pembe çiçekli mumlukların cok güzel tam benım oturma odama uygun nerden aldın englısh home mu?
cok hoş hepsi. yemek kahvaltı takımlarına bayıldım. Ayrıca pembe çiçekli mumlukların cok güzel tam benım oturma odama uygun nerden aldın englısh home mu?
Canım ben 7 yıl olacak evleneli tecrübeme dayanarak söylüyorum, eşyaların hiç bir önemi yok mutluluk, huzur ve sağlık olduktan sonra ister villan olsun ister başkasının evi hiç fark etmez...
evin çok şirin güle güle otur canım. evlenmeden 4 ay önce mi evi tuttunuz evi çok erken tutmuşsunuz kira açısından söylüyorum sadece. şimdi yeni evlenmiş olmalısın musmutlu bir yuvan olsun inşallah
evin çok şirin güle güle otur canım. evlenmeden 4 ay önce mi evi tuttunuz evi çok erken tutmuşsunuz kira açısından söylüyorum sadece. şimdi yeni evlenmiş olmalısın musmutlu bir yuvan olsun inşallah
Teşekkür ederim canım, ağustosta evlendik. Evi erken tuttuk çünkü şehir değiştirdiğimiz için eşimin oturacak bir eve ihtiyacı vardı. Evlenmeden önce bir kaç ay o yaşadı.