- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi malatya0644
-
Islermi kioff bu tür şeylerde siciline işlendimi daha ilerde memurda olamaz ama yazık değilmi
Valla biraz daha birlik olursak Kk sayesinde,Ülkemize büyük bir fayda sagliycaz...Delisi,sapigi,ergen gerisi,hırsızı,küfürbazi...vs kim varsa sayemizde sayilarinda azalma saglanicak...Bu toto korkusu onlara yıllarca yeterGitme kuzum ya saniyede sapik türüyor
Islermi ki
Sanmam o kadar degildir
Memur olmasin sipa
artık gece rüyalarında ne görüyorlarsa?Yarin erken kalkalim bari
Bunlar geceden kurgulayip sabaha yaziyorlar
Su an halini gormek isterdim ama
ettiği küfür ve hakaretleri okumadan bu yorumu yaptığınızı varsayıyorum.off bu tür şeylerde siciline işlendimi daha ilerde memurda olamaz ama yazık değilmi
ettiği küfür ve hakaretleri okumadan bu yorumu yaptığınızı varsayıyorum.
Milletin orasına burasına boşalıp yalamaktan bahseden, Allah' a verip veriştiren bi ergen için fazla merhametlisiniz bence.
Valla biraz daha birlik olursak Kk sayesinde,Ülkemize büyük bir fayda sagliycaz...Delisi,sapigi,ergen gerisi,hırsızı,küfürbazi...vs kim varsa sayemizde sayilarinda azalma saglanicak...Bu toto korkusu onlara yıllarca yeter
emin olun acınacak hiç bir yanı yoktu.bu denli yazılar yazdığını bilmiyordum
Yok degil baci orasini burasini biyerlere sokup cikaran biri memur olsmasin varsin devlet bi sperm fazlasindan kurtulsunoff bu tür şeylerde siciline işlendimi daha ilerde memurda olamaz ama yazık değilmi
Yok degil baci orasini burasini biyerlere sokup cikaran biri memur olsmasin varsin devlet bi sperm fazlasindan kurtulsun
14 yasindayim dedi sonra 17 ye cikti yani ilk konudaki ettigi kufurleri bu yaştaki cocuk yapamaz kesinlikle yaşı büyük cok ayıp seyler yazdi terbiyem musade etmiyo valla anasi babasi verici yerlestirmedi ki ne yapsinlar nerden bilsinlerkim bilir ailesi ne umutlarla büyütmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?