- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi malatya0644
-
5 yil degil, 4 yil 8ay olmus5 yıldır üyeyim ilk defa ceza aldımyokluğumda neler olmuş. çok şey kaçırmışım
bundan sonra boyle konularda ekran goruntusu alsın bırı sevabına.
bız de merak edıyoruz
yonetim konuyu sitenin derinliklerine gömmüş.Ne olmuş tam anlamadım ki?
Konu sahibinin mesajlarında sadece bu konu var.
Hangi konuda nasıl küfür etmiş? Özelden falan mı?? Bir açıklasanız meraktan çatlamayım:)
Allah'a küfür eden birinin ekran görüntüsünü görüp ne yapacaksınız ki? Yazdık zaten mesajlarda açık açık ortada adam Allah'a küfür etti bu yeterli değil mi?
küfürünü değil yazım tarzını ve ilk actığı konuyu gormek istedim. burda korkudan çok farklı bir kişiliğe burunmuş aradaki farkı gormekAllah'a küfür eden birinin ekran görüntüsünü görüp ne yapacaksınız ki? Yazdık zaten mesajlarda açık açık ortada adam Allah'a küfür etti bu yeterli değil mi?
O derece mi ya hu??Allah'a küfür eden birinin ekran görüntüsünü görüp ne yapacaksınız ki? Yazdık zaten mesajlarda açık açık ortada adam Allah'a küfür etti bu yeterli değil mi?
sonrada Allah rızası için özrümü kabul edin dedi...dengesiz
yaşının 33 olduğu yazıyor profilinde üstelik evli...sahtemi acep?HESABIMIN KAPATILMASINI İSTİYORUM YAŞIM 14 KAPATILSIN..
elbette sahte. millete küfür etmiş.yaşının 33 olduğu yazıyor profilinde üstelik evli...sahtemi acep?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/malatya0644.669989/..elbette sahte. millete küfür etmiş.
kafa bulmak için girmiş, yalanı meydana çıkınca da sövmüş saymış kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?