- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
- Konu Sahibi malatya0644
-
17 yazmış ya öncesi 14 ben konu okurken sanki karşımda duruyormuş dertleşiyormuş gibi yazıyorum böyleleri dalga geçince soğuyor insanNe cocugu profilde 33 yas esnaf yaziyo
Önceki konuda baya agir konustuk bu konuda da şeyi sıkışınca ozurle bilmem nrler işte inanmayin17 yazmış ya öncesi 14 ben konu okurken sanki karşımda duruyormuş dertleşiyormuş gibi yazıyorum böyleleri dalga geçince soğuyor insan
Ben coktan bulup okuyordum deminden nasil insanlar var yaaSadece linki attim sen profilinden tamamini okuyabilirsin profilegir mesajlar bölümünü tikla actigi konulari arattir en altta yada etkinliginden bak
Anladım canım konuyu bugün temizlik yapasım tuttu kaç gün bahar temizliği yapıyorum.Nezaman gelmesem bişey oluyor :)Önceki konuda baya agir konustuk bu konuda da şeyi sıkışınca ozurle bilmem nrler işte inanmayin
Anladım canım konuyu bugün temizlik yapasım tuttu kaç gün bahar temizliği yapıyorum.Nezaman gelmesem bişey oluyor :)
Kizlar mevzu ne ya
. Şuan ben şok! Allahim ne salaklar var ya sen bunlara akil fikir ver yarabbimBu konuyu açan şahış yaşın konusunda süpheleri var.
Bi konu açmış eşi gay ve 2 çocukları varmış eşi itiraf etmiş
Sonra ALLAH'a küfürleri dizmiş.
Okuyabildiklerim bu kadar.
Tüm kk sırt döndü.
Şikayetçi olunmuş snaırım birde
. Şuan ben şok! Allahim ne salaklar var ya sen bunlara akil fikir ver yarabbim
ne konusu açmışkiYok yeminle verecem hayatimda hic böyle küfür duymadim
Dayilanirken 14 degildi
Fantazi yerindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?