- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
- Konu Sahibi malatya0644
-
Tamam bakıyorum hemen tesekkurlersayfa 2 sayfa 3 falan diye arat çıkıyor
Tamam canım :)))İlk sayfada bısey yok tatlım zaten gerısınede ızın vermıyo
Bana atabilirsin :))) telefondan giriyorum beceremedim yaaaaaaaaNapayım şimdi buraya tek tek link mi atayım googleusercontent uzantılarını
Ben 6ya kadar okudum hıc ugrasıp okuyup sınırlerını zıplatma bence ıyıkı denk gelmemısım bu konuya sımdı sewındım kesın banlıydım yoksa suan..Bana atabilirsin :))) telefondan giriyorum beceremedim yaaaaaaaa
Konuyu merak eden arkadaşlar konu sahibi erkek eşim gay diye konu açıyor. İnandıramayınca basıyor kufurleri. Öyle böyle değil ömrümde duymadığım kufurler.
Çok merak edenler Google da eşim gay sayfa 3 kadınlar kulubu yazsın önbellek ten baksın.konuyu üyelerin göremediği bi yere taşımışlar sanırım yetkiniz yok diyor.
Çok da merak etmemek lazım çok pis şeyler çünkü.
Aynen 2 saattr spor yapcam sözdeHala merak edenler için ayrıntılı anlatımımı alıntıladım. Ne meraklıyız hee başka iş olsa üşeniriz
Hala merak edenler için ayrıntılı anlatımımı alıntıladım. Ne meraklıyız hee başka iş olsa üşeniriz
Ozelden link atarmisin telden olmuyo canimsayfa 2 sayfa 3 falan diye arat çıkıyor
Boşver okuma ya sövmüş saymıs baya baya sövmüş hemde ben okurken utandım vallaYok anam yok olmuyor açılmıyor konu yetki yok diyor başkabisry olsa bu kadar merak etmem
Küfür yaa en pisinden merak etcek bişey değilYok anam yok olmuyor açılmıyor konu yetki yok diyor başkabisry olsa bu kadar merak etmem
HESABIMIN KAPATILMASINI İSTİYORUM YAŞIM 14 KAPATILSIN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?