- Konu Sahibi malatya0644
-
vuuvv okadarmi fena ya vay küçük fare vayOl
Küfür yaa en pisinden merak etcek bişey değil
bakan pişman oluyor zaten.
Benimde ikiz kardeşim var bende inandım hatta çok merhametli eşinin çocuklarını düşünüyor diye şaşırmıştım şimdi şok oldum :)Bende öyle sandim
Benim ikizler oyle diye
Bu dediginiz seymi dun gece gormustum konuyu 4 kiza 3 aylik hamileydi kocasinin 2 oglu da varmis o konumu?Benimde ikiz kardeşim var bende inandım hatta çok merhametli eşinin çocuklarını düşünüyor diye şaşırmıştım şimdi şok oldum :)
Canım o konu evet ama link atmayı bilmiyorum eşinin ilk eşi ölmüş 2 çocuk kalmış 4 üzlerede hamileymiş nasıl kabul ettiririm diye soruyordu böyle bişey bende çok merhametli diye şaşırmıştım ama bizim kızlar fake yi yakalamış :)Bu dediginiz seymi dun gece gormustum konuyu 4 kiza 3 aylik hamileydi kocasinin 2 oglu da varmis o konumu?
Adi nasildi o konunun? link ata bilirmisiniz merak ettim
Peki anladim canim sag ol :)Canım o konu evet ama link atmayı bilmiyorum eşinin ilk eşi ölmüş 2 çocuk kalmış 4 üzlerede hamileymiş nasıl kabul ettiririm diye soruyordu böyle bişey bende çok merhametli diye şaşırmıştım ama bizim kızlar fake yi yakalamış :)
Tövbe yarabbim tövbe zaten diğer sayfalar görünmüyor ay ne insanlar var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/40186767/Peki anladim canim sag ol :)
29. sayfadan devam etPeki anladim canim sag ol :)
Tövbe yarabbim tövbe zaten diğer sayfalar görünmüyor ay ne insanlar var
Canim zaten diger sayfalar daha berbat bende tekrar bakmak istedim acilmiyorTövbe yarabbim tövbe zaten diğer sayfalar görünmüyor ay ne insanlar var
Ben ailesine üzülüyorum ailesi için yıkım olacak böyle bir çocukGoogle'dan sayfa sayfa aratmanız gerekiyor.
Ama ettiği küfürler hep ALLAH üzerine bunun.
Sadece linki attim sen profilinden tamamini okuyabilirsin profilegir mesajlar bölümünü tikla actigi konulari arattir en altta yada etkinliginden bakPeki anladim canim sag ol :)
Canim zaten diger sayfalar daha berbat bende tekrar bakmak istedim acilmiyor
Ben ailesine üzülüyorum ailesi için yıkım olacak böyle bir çocuk
Ne cocugu profilde 33 yas esnaf yaziyoBen ailesine üzülüyorum ailesi için yıkım olacak böyle bir çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?