YÖNETİCİ HESABIMI KAPAT

Ben konu sahibinin ailesine çok üzüldüm.Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.Benim 2,5 yaşındaki oğlum yemek yerken bislimah (bismillah )diyor kalkıncada çok şükür Allah'ım.canım oğlum seninle imtihan etmesin rabbim bu konuda aklıma gelen ilk yorum bu gerçekten ailesi için bir yıkım nerden tutsan elinde kalıyor

Benimde ikiz kardeşim var bende inandım hatta çok merhametli eşinin çocuklarını düşünüyor diye şaşırmıştım şimdi şok oldum :)
Bu dediginiz seymi dun gece gormustum konuyu 4 kiza 3 aylik hamileydi kocasinin 2 oglu da varmis o konumu?
Adi nasildi o konunun? link ata bilirmisiniz merak ettim

Bu dediginiz seymi dun gece gormustum konuyu 4 kiza 3 aylik hamileydi kocasinin 2 oglu da varmis o konumu?
Adi nasildi o konunun? link ata bilirmisiniz merak ettim
Canım o konu evet ama link atmayı bilmiyorum eşinin ilk eşi ölmüş 2 çocuk kalmış 4 üzlerede hamileymiş nasıl kabul ettiririm diye soruyordu böyle bişey bende çok merhametli diye şaşırmıştım ama bizim kızlar fake yi yakalamış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…