- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- 48
- Konu Sahibi malatya0644
-
bende anlamadm ki napti bu sahisAy noluyo ? kim bu ? napmış?
Link atsaniz..
Konu yönetici paneline taşındı. yani link yok. Zaten merak edilip bakılacak şey değil inan. Sabah saat 7 gibi falan konu açtı zaten 4 kişi vardık. Eşimle görücü usulü evlendik 2 çocuğumuz oldu ve eşim 3 gün önce gay olduğunu itiraf etti ne yapacağımı bilmiyorum diye.
Bende dedim ki "eşin gay ise çocuklar nasıl oldu" , diğer arkadaşta yazı sonra bu :) :) yazı sonra bende dedim ki ee ne oldu şimdi bizi kandırdığını mı sandın bana küfür etti diğer 2 arkadaşa küfür etti hatta birinin üstünde fantezilerini uyguladı ve daha kabul edilemezi Allah'a küfür etti. Ben zaten şikayet edeceğim.
Link atsaniz..
Poine, online'sın hala sanırım. İki üç sayfada bir ihbar linkini paylaşın, konu hala revaştayken gören ihbar etsin.Konu yönetici paneline taşındı. yani link yok. Zaten merak edilip bakılacak şey değil inan. Sabah saat 7 gibi falan konu açtı zaten 4 kişi vardık. Eşimle görücü usulü evlendik 2 çocuğumuz oldu ve eşim 3 gün önce gay olduğunu itiraf etti ne yapacağımı bilmiyorum diye.
Bende dedim ki "eşin gay ise çocuklar nasıl oldu" , diğer arkadaşta yazı sonra bu :) :) yazı sonra bende dedim ki ee ne oldu şimdi bizi kandırdığını mı sandın bana küfür etti diğer 2 arkadaşa küfür etti hatta birinin üstünde fantezilerini uyguladı ve daha kabul edilemezi Allah'a küfür etti. Ben zaten şikayet edeceğim.
Poine, online'sın hala sanırım. İki üç sayfada bir ihbar linkini paylaşın, konu hala revaştayken gören ihbar etsin.
(Zaten paylaşıyorsanız görmedim, online olamıyorum fazla)
Konuyu yeni öğrenenler için ihbar linki:
https://m.egm.gov.tr/onlineislem/ihbar
Küfür ettiği konunun linkine sahip olmadığınızı, fakat tarih ve saat (bugün sabah saatlerinde) yaşanan olaydan şikayetçi olduğunuzu, konu linkinin forum yöneticilerinde mevcut olduğunu yazabilirsiniz.
akilli bi arkadasmis. :) kusra bakmasn gulesim geldi. burdaki herkes zaten fikirsiz bi kendi akilli . müstahak o zaman ona .
Allah gosterir ona dalga gecmeyi agzi biyerlerine donsun de gorsun dalgayi.Valla söz konusu ALLAH'a küfür etmek olunca benim nedense hiç gülesim gelmedi. Ben neden kusura bakayım ALLAH'a etti diyorum o baksın.
Abovv linki bulmusunuz geri sabah ki geldi aklima
Elmayra ne yazdin o sinirle linkte tekrar okudumYusufun gözünü seveyim
Yusufun gözünü seveyim
Abovv linki bulmusunuz geri sabah ki geldi aklima
Yusuf kımdı kı :SYusuf yavrum yazik safim
Bu seytanin insan versiyonu
Bu ergen tiplerin ağzı epey bozulmuş, anneleri zamanında ağzına biber sürmemiş :)Yusuf yavrum yazik safim
Bu seytanin insan versiyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?