Yöneticim de bana aşık mı

hosbescan

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
78
56
3
37
Kızlar selam,

Daha önce konum vardı yöneticimin bana karşı hisleri var mı emin değildim ve herkes beni dikkat etmem konusunda uyarmıştı, sanki benim olan ilgimden faydalanıyor diye düşünülmüştü.

Günler geçti ve geçen hafta perşembe yöneticim iş gezisi için sehir dişındaydı.

İş için mesajlaştık sabah sınra konuşma söyle oldu;

Yöneticim: X(benim adım)
Ben: efendim
Yöneticim: Neyse sonra söylerim.
Ben: nasıl isterseniz.

sonra 4-5 saat kadar sonra yeniden yazdı,
nasılsın vs derken konuşmamız ilerledi ve beni ofiste görmekten mutlu olduuğunu, beni kaybetmek istemedğini yazdı ve ben şok oldum tabi. çünkü flörtöz de konuşsa bunu yazmaz sanıyordum. hatta sabah 4te kalkacaktı ve benle konuşmak için 12 ye kadar uyumadı. yorgundu ama konuşmak için direndi. derken benden hoşlandığını ve benimle yemeğe çıkmak istediği söyledi bizde çıktık ptesi günü. hayatından bahsetti kendini anlattı kişiliğini anlattı ilerde sorun yaşamamak için baştan kendini tanıtmak istediğini söyledi. güzel geçti görüşme ve sonra sarıldı bana ama uzun uzun. saçımın kokusunu derin derin içine çektiğini görünce çok şaşırdım. sonra işte sarılırken de seni kaybetmek hiç istemiyorum, sana sarılmayı o kadar zamandır istiyordum ki çok mutluyum vs. vs dedi. yemekten çıktık yine arabayı yolun kenarına çekti yüzümü okşadı okşadı bırakmak istemedi sarıldı derken öyle ayrıldık.

uzun uzun yazıyorum çünkü kullanılmaktan korkuyorum.

ptesi böyle duygu dolu geçti iki gündür ofiste sürekli bakıyor ama ofis ortamında kimsenin ağzına laf veremem çaktırmamaya çalışıyorum. odasına girince kapı kapalıysa sarılıyor özlediğini söylüyor. ama bugün şehir dışına çıktı iş için sabah 6 da kalktı arabasıyla gitti ve beni bi kere işle alakalı birşey için aradı. bende resmi konuşunca kırıldığımı anladı sanırım mesaj attı nasılsın diye iyiyim siz nasılsınız yazdım resmiyetle , o da geri cevap bile vermedi.

böyle olunca diyorum ki sonuçta asistanıyım acaba cinsel anlamda bana yaklaşmak için mi böyle yapıyor yoksa cidden hisleri var mı anlamıyorum.

anlattıklarımdan yola çıkarsanız ne dersiniz kızlar?

İş hayatında böyle duygular normal ,sevebilir Anlarım ama siz direkt size sarılmasına müsade etmişsiniz araya bi mesafe koymamışsınız .. Ben olsam önce tanımaya çalışırdım mesafeli ve seviyeli bir şekilde sonra da eğer inanıyorsam devam ederdim .. Sarılıp saç koklaması bana abartı geldi dikkatli davranmanızı öneririm.Sonuçta ekmek kapınız ve kullanıp atabilir hergün yüzyüze bakacaksınız işinizden de olursunuz ..

İş hayatında böyle duygular normal ,sevebilir Anlarım ama siz direkt size sarılmasına müsade etmişsiniz araya bi mesafe koymamışsınız .. Ben olsam önce tanımaya çalışırdım mesafeli ve seviyeli bir şekilde sonra da eğer inanıyorsam devam ederdim .. Sarılıp saç koklaması bana abartı geldi dikkatli davranmanızı öneririm.Sonuçta ekmek kapınız ve kullanıp atabilir hergün yüzyüze bakacaksınız işinizden de olursunuz ..
haklısınız ama 1 yıldır hislerim var kapıldım işte.

Flört mü ediyorsunuz takılıyor musunuz anlamadım ama işyerinde bu tarz yakınlaşmalar çok tehlikeli.
Hele ki sarılmak çok çok yanlış.
İnsan işyerinde eşiyle karşılaşınca bile sarılmıyor.
Ne gerek var bu ciddiyetsiz tavırlara?
Niye müsade ediyorsun ki?

Durumunuz riskli. Adam genel olarak nasıl biri
Ofiste sarılması hoşuma gitmedi. Onun dışında çapkın mı?
bu duygusal anlar dışında ciddi resmi ama işte ben asistanıyım ve p yöneticim durumun sadece cinsellik yaşamak için olmasından korkuyorum böyle bir histe almadım ama geçenki konumdan yola çıkınca kafamda soru işaretleri oldu

Flört mü ediyorsunuz takılıyor musunuz anlamadım ama işyerinde bu tarz yakınlaşmalar çok tehlikeli.
Hele ki sarılmak çok çok yanlış.
İnsan işyerinde eşiyle karşılaşınca bile sarılmıyor.
Ne gerek var bu ciddiyetsiz tavırlara?
Niye müsade ediyorsun ki?
Flört ediyoruz o canım vs diyor mesajlaşırken yada tel de ama ben henüz o anlamda hiç bişe demedim.
sarılırken falan böyle çok masum hissediyorum onu böyle sanki o an o güçlü adam gidiyo yerine bi çocuk geliyor saf kırılgan..

işyerinde haklısınız olmamalı bu tarz şeyler şu an yeni olduğu için durumu analiz edemiyırum sanırım

bu duygusal anlar dışında ciddi resmi ama işte ben asistanıyım ve p yöneticim durumun sadece cinsellik yaşamak için olmasından korkuyorum böyle bir histe almadım ama geçenki konumdan yola çıkınca kafamda soru işaretleri oldu
Konumuzdan yola çıkınca neden is cinselliğe variyor anlamadim. Asistan yönetici ask mk seks mi bu nasıl denklem

Önceki konunuzu okudum. Çok romantik. Bu adam hoşlanıyor sizden. Ama tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.

Konumuzdan yola çıkınca neden is cinselliğe variyor anlamadim. Asistan yönetici ask mk seks mi bu nasıl denklem
ben konu açmıştım daha önce. ona olan ilgimden, kahvaltısıdan yemeğine, hastayken ilacına çayına kadar ilgileniyorum diye ve herkes yöneticiimin bu durumu kullandığını bana bişe hissetmeyeceğini benim durumumu anlarsa da bu iyi yanımdan faydalanabileceğini yazmışlardı.

ben ondan sonra ilgimi kesmeye çaılıştım biraz da olsa ama sonra o bu konuşmayı yaptı.

bu yüzden ben de beni sevmiyor da klasik erkek mantığı ile seks için mi yanaşıyor diye korktum

Yaşlarınız kaç acaba, işyerinde sarılmasını pek uygun bulmadım. Adamın karakterini de bilmediğim için napmaya çalıştığını anlamadım ama hislerime güvenirim pek olumlu birşey göremedim.

Back
X