- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yoo burda harcamak istiyorum, enerji benimEnerjini birazda baska konulara harcasan fena mi olur
Hadi selametle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo burda harcamak istiyorum, enerji benimEnerjini birazda baska konulara harcasan fena mi olur
Hadi selametle
Nasil vardin acaba bu kaniyaKatılıyorum
Hey AllahimYoo burda harcamak istiyorum, enerji benim
Heee kolaydiNoldu aldı malı mülkü di mi, sen de baktın öyle.
Benim sevgilim var diyecegimŞunu merak ediyorum , genel müdür size asiksa ne yapacaksınız? Yarın cagirsa umutsuz tamam de bosanacagim dese
Tdk sorumlusu kesildi basimaEn çok da her ve şeyi birleşik yazmanı kıskanıyordur eminim.
Şirket kurumsal mi? Sizin göreviniz ne orada? Genel müdürle bu kadar yakın mısınız, iş dolayısı ileBenim sevgilim var diyecegim
Net
Kudrayla beni nicin ayni kategotilere koydunKızlar özellikleKudrAlobar ,
umutsuzvaka01 gibi cazibeli ,çoğu erkeğin ,yaşlı dayıların bile ilgisini çekecek kadar güzel ,alımlı ve ZEKİ olmadığınız için ,çıldırıyorusnuz di miii
Size kimse cuma mesajı atıyor mu ,günaydın diyen bile yoktur!!1!11!!1!1
siz kim umutsuz kim dhdkdşdşmdmsşsdnkdşshsksşssmhslslsmsmskskskslslslsl
Kıskanıyorsunuz kızımmmmmmm (survivor Nagehan ses tonuyla okuyun )
Hayır çarpılmadım Henüz hdksşssşsmslsisi
Kurumsal degilŞirket kurumsal mi? Sizin göreviniz ne orada? Genel müdürle bu kadar yakın mısınız, iş dolayısı ile
Teşekkürler deBen sizin "ciciniz" değilim. Öneri için konu açtınız ve terapiye ciddi anlamda ihtiyacınız olduğunu düşündüğüm için önerimi sundum
NasilmisYok o pek öyle değil![]()
Tapularda yengenin adını göreceksin, biliyorsun değil mi?Heee kolaydi
Almadi tabiii
Tapular cikinca ak kara belli olacak
Yenge evi mi almis , helal olsun kıza sonunda kurtuluyorTapularda yengenin adını göreceksin, biliyorsun değil mi?
Tdk sorumlusu kesildi basima
Ahh sagolll sayende evde kalmayacağımÖğren işte, fena mı? "Şey" her zaman ayrı yazılır, unutma.
Yazım kurallarını önemseyen kısmetlerini kaçırırsın whtspplarda yazışırken sonra.
Böyle esprileri falan anlamayan, kendinin farkında olmayan, kendini gerçekleştiremediği için psikolojik sorunlar yaşayan 30’ların olgunluğunu taşımayan bir insan evladı.Nasilmis
Yahu sen beni yani fanim degil misinYenge evi mi almis , helal olsun kıza sonunda kurtuluyor
Az kaldı alacak inşallah.Yenge evi mi almis , helal olsun kıza sonunda kurtuluyor