Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
umutsuz anaerkil bir ailede büyüdüm. Lisede bile sevgililerimle gezer tozardım. Kız kıza tatile giderdim. Anam babam da oh gez kızım derdi. Üniversite okurken ayrı evim vardı. Hangi prenseslikten bahsediyorsun ya 17 yaşında yeğenim bu sene sevgilisi ve arkadaşlarıyla kamp tatiline gidiyor yahu anam yengem köye gitsin diye beklemiyorum kendi evim kendi mutfağım var. Ve en önemlisi tam On seneyi aşkındır sevdiğim adamla beraberim. Elli yaş adamların ilgisinden medet ummadan taş
gibisevgilimle evlendim bir de ondan çocuk yaptım. Yorgan altında mesajlaşmıyorum sevişiyorum daha sayayım mı
Kız abisi abim olsa yaşamak istemezdim o hayatı. Düşünsene. Benim abim yurtdışında bekar yaşıyor mesela her gelişinde bir bavul alkol çikolata kozmetik kapsül kahve fln taşır mirasıma konmaya çalışıp hizmet ettirmeye çalışmaz.
Öyle ataerkil zorba bir ailede doğmak zulüm en başta.
Kız abisi abim olsa yaşamak istemezdim o hayatı. Düşünsene. Benim abim yurtdışında bekar yaşıyor mesela her gelişinde bir bavul alkol çikolata kozmetik kapsül kahve fln taşır mirasıma konmaya çalışıp hizmet ettirmeye çalışmaz.
Öyle ataerkil zorba bir ailede doğmak zulüm en başta.
Benim abim ve ablalarım ailenin tüm mal varlığını yönetme hakkını en küçük kardeş olduğum halde bana verdiler. Şu an her şeyi üzerime geçirecek yetkiye sahibim. Yapar mıyım, asla... Ama böyle bir ailede böyle güvenilir bir insanken umutsuzun hayatını kıskandığımı düşünmesi çok komik geliyor bana. Kendini o şekilde motive ediyor sanırım yaşadığı hayata.
Yok ben sevgilisi olduğu halde evli adamların ilgisinden hoşlanan kadınları pek kıskanmam. Hatta böyle gözlerimi kısıp dudağımı büzüp içimden iyyykkk derim.