- 27 Eylül 2025
- 4
- -5
- 1
- Konu Sahibi sevensevilenbiri
-
Kim tehdit ediyor sizi?Yöneticilere nasıl ulaşabilirim? Açtığım bir konu silinmiyor biliyorum ama kullanıcı adım sosyal medya hesaplarımla aynı olduğu için tehdit ediliyorum. En azından kullanıcı adımı değiştirmem gerek. Benim için çok mühim bir durum haline geldi.
Bence başka bir üyeliği daha var onu değiştirmek istiyor. Bunu soru sormak için açmış.Kim tehdit ediyor sizi?
YawwwAli koç bile gitti kazen gitmedibirisi geliyor aklıma
Tut o çeneni deli karı.Ali koç bile gitti kazen gitmedibirisi geliyor aklıma
YawwwBanlanacak bir şey yapmamışsın dedikçee
Ben gitçek gibiyim bari eğleneyimTut o çeneni deli karı.
Erkeeekkk yaaaa bunları erkek diye yanlarinda taşıyanlarda hata iğrençleryeni kullanici adin seven, sevilen biri
seni sevdigini düşündüğün kocan mutfaga üçlü priz takmiyor senelerce, utanmadan "alisma diye" diyor.
adamin umrunda bile degilsin, ne seni ne sagligini onemsiyor ne de hayatini guzellestirmeye calisiyor. sevgi bu mu?
eger kocan okudu diye mesajlarını degistirdiysen insallah sunu da okur;
sen kendine koca mi diyorsun pis adam? karin hasta olmus, birkac seneye iyice cigerlerine dolacak küf. Senin üç kuruşun karinin sagligindan daha mi onemli? kayinbabanin evinde kira vermeden oturamayacak kadar errrkeksin de neden kadinin altınlarını alip araba modelini yeniledin?
Size özelden yazmıştım, konunuz yorumlara kapatıldı kullanıcı adı değişikliğini de kendiniz yapıyorsunuz, diğer üyeliğinizi aktif edip isim değişikliği yapabilirsiniz.Yöneticilere nasıl ulaşabilirim? Açtığım bir konu silinmiyor biliyorum ama kullanıcı adım sosyal medya hesaplarımla aynı olduğu için tehdit ediliyorum. En azından kullanıcı adımı değiştirmem gerek. Benim için çok mühim bir durum haline geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?