- 6 Mayıs 2020
- 78
- 31
- 3
- 28
- Konu Sahibi venuzkadehi
Bakın araya gireceğim ama istemediğiniz kişileri konudan atma yetkiniz yok. Öte yandan konunuzu kapattırabilirsiniz, ayrıca kişilerin mesajlarını görmenizi de engelleyebilirsiniz.
Bu yetki sadece bu forumda değil, başka forumlarda da yok.
Adminler tek tek mesajları kontrol edemiyor, hakaret nedeniyle şikayet almışsınız.
Forumdaki ortama bakarsanız üslubun sizin şikayet edilen mesajlarınızdan farklı olduğunu görürsünüz.
Bazı sosyal medya siteleri ancak çok ağır hakarette devreye giriyor, burasının ortamı öyle değil.
Arkadaşlar lütfen yapmayın. Ben neden ceza aldığımı bilmediğimden stem ettim. Tek istediğim şey hesabımın kapatılmasıydı. Lütfen birbirinize girmeyin. Tamam ben hatamı gördüm. Herkesten özür dilerim. Burada bulunmak istemiyorum yalnızca. Bana göre bir yer değil. Sistemden mesajları kontrol etmediklerini bilmiyordum ayrıca tek bir yöneticiye yazdım 2 kez.@KudrAlobar sürekli ban yediği için iyi okumuştur sitenin kurallarını hahaha. Takmayın bu kadın kendine hiç bakmayıp başkasına pislik atan tiplerden . Oysa ben görüyorum kendisi sürekli banlı. Demek ki o bahsettiği sözleşmeyi kendi iyi okumamış![]()