Yöresel Tarif Yöresel Yemekler Yarışması Yarışmacı Röportajları

Yöresel Yemekler
Kolay birşeyler yaparsınDışardan benim köfteler kolay görünüyordu değil mi
Sen benim mesaj sayıma baksana asıl geveze benim

Canı sorma ben bunu 40 dk en fazla yoğururum tamam yaa dedim oyması kapaması da ne kadar sürecek dedim ama acı gerçekle yüzleştim sıkıyor da tabi o saatten sonra bırakmak hadi devam ama yorulduğuma değdi hiç olmazsa yemeği ortaya çıkarabildim de sunum fotosu pek iyi olmadı yaa :26:

O zaman annene söyle o üye olup katılsın yarışmaya.

Vallahi he herkes bir konuşmak isityormuşta fırsat bulamıyormuş bak bir geldin çenemiz açıldı röportaj topiğinde patlama yaşadık sanırım. Yöresel yemekler başlığına geçseydik barii. Röportaj versen daha az yazardın med vermiş kadar oldun iştee damganı vurdun yaa

Ellerine sağlık ilk deneme gayet iyi olmuş
Hadi geçelim

Kusura bakma şekerim menemende üstüme tanımam

Doğma büyüme menemen yapar yeriz biz

Birde Menemen bize 30 km yöre benim yemek benim

Ama baharda daha yağmurlu oluyo bizim buralar

Çinli mi neyse ne canımm adap denen birşey var kendini bilmesi utanması iyi birşey tabi Türk olsa üste çıkardı bir de utanması olmazdı hiç.

Mune ablam buralarda geziyor zaten:18:

Öyle mi. Biz de yemekler hakkında konuşuyoruz zaten yöresel yemekler başlığına mı geçseydik acep. Bizim röportajları solladı zaten muhabbet

Yok yok annesi aşure yapmış yok kendisi pardon
Yaz canım sen devam et
Evet baharda düşerim artık peşine

Düşelim nevoş kaytarmak yok

Yazında yağmur yağmıyor ya

Yok kaytaramaz

Olabilir canım ama bende güzel yapıyorum sen de güzel yap birleştirip yiyelim. Ben kendim güzel yapıyorum demiyorum ki çevremin söylediklerinden dolayı diyorum. Başkaca da benden güzel yapan illa ki vardır ama çevrem demek ki pek yemediği için belki de öyle düşünüyorlardı. Ohoo sana bir daha yemek yaptıramıcaz biz haziran nasıl randevu ver bizee

Yöresel yemekler başlığına geçelimmm artık bence iyice muhabbet topiği oldu şimdi mune basacak bizi :18:

EFSER'İN RÖPORTAJI

EFSER

1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?

1)Kadınlar Külübün'nün en güzel aktivitesi

2)Yarışmadan beklentileriniz?

2)Yeni bilinmiyiyen lezzetleri keşvetmek

3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?

3)Şu anda beni rahatsız edecek bir durum olmadı,son düzenlemerde gayet yerinde oldu

4)Yarışmaya neden katıldınız?

4) Bu Heycana bende katılmak istedim

5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?

5)Sadece yaptığım yemeği afiyetle yiyorlar diğer katoğori ney diye soruyorlar

6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?

6)Tabiki herkes gibi isterim ama hırslarım yok,kismetten öteye gidilmez düşüncesindeyim

7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?

7)Bence emin bu seçkin sitenin hediyeleride bir okadar güzel ve anlamlıdır

8)Yarışma devam etmeli mi?

8)Evet etmeli biterse çok üzülenlerden biri olurum

9)yemek yapma konusunda iddianız?

9)Kendi teçrübelerimle tabiki iddalıyım Ama daha çok öğreneceğim şey olduğunu düşünüyorum

10)Oylar sizce nasıl veriliyor?

10) Oy konusuda oy verenin adilane yaklaşılmasını çok isterim çünkü bazı yemekler anlaşılmıyor bu beni biraz üzüyor

11)Rahatsız olduğunuz durumlar?

11) Şu an için yok olmadım

12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?

12)Genel market alış verişi başka bişey yok

13)Yarışma sonrası hisleriniz?

13)Gelecek katagorinin heycanı

İKRAMAYA'NIN RÖPORTAJI

İKRAMAYA

1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?

1)çok güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum ve yarışma için yemek yapmaktan keyif alıyorumm..çok eğleniyorumm yemek yaparken

2)Yarışmadan beklentileriniz?

2)Yemeklerimin beğenilmesi ve denenmesi takdir edilmesi..benim için eğlence kısmı ön planda 1. olmak gibi bir beklentim yok bu sefer

3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?

3)kurallar konusunda sanal ortamda en yapılabilirinin düzenlendiğini düşünüyorum..ancak
10 luk ya da 5 lik sistemde oy verilebilse daha da güzel olabilir..inşaallah birkaç oyla kalan yemeklerimiz de bu sayede değerlendirilmiş ve teşvik edilmiş olur ...

4)Yarışmaya neden katıldınız?

4)Aylar önce katılmıştımm ve sonrasında takip ettim hep ama katılamadım tekrar maalesef önceki tarifim o kadar beğenilip yapıldı kii çok gururlandımm..hatta salatamın ismi artık benim http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_idea.gif adımla anılır oldu...bu öyle bir şey ki bu yarışma bağımlılık yapıyor ve katılmadan takip etmeden duramıyorsunuz..aylardır paylaşılan pek çok tarifi evde yaptım eşim de bunu nerden buldun nasıl yaptın diye sorar merak eder oldu...yöresel yemekleri okuyunca bu sefer mutlaka katılmalıyım dedim heyecanı keyfi anlatılmaz yaşanır Bence KK üyesi olan ve mutfakta iyiyim diyen her kadın bu heyecanı yaşamalı

5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?

5)Eşim herzaman destekçim olmuştur ben mutlu olduğum heyecanla evde dolaştığımı gördükçe şaşırıyor ve mutlu oluyor..Ama en büyük şaşkınlığı yarışmanın sanal ödülün gerçek olmasınaydı...bir de tadına bakılmadan oy verilmesi mantıklı gelmiyor tabiii...

6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?

6)Tarifinizi denedim ve çok beğendim denilmesi daha çok mutlu edecek beni..Birincilik hiç önemli değil hatta ben o keyfi yaşadım yaşamayan bir arkadaşımın tatmasını isterim ...

7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?

7)yarışmaların başlangıcındaki seçimler daha zevkliydi bencee ben küçük ev aletlerine ve mutfak aparatlarına bayılırım çünkü.... hediyeler hala çok güzel yanlış anlaşılmak istemem

8)Yarışma devam etmeli mi?

8)kesinlikle devam etmeli kategori kalmadığında baştan başlanabilir hatta

9)yemek yapma konusunda iddianız?

9)Ben iddialı değildim ama eşim şirketteki aşcıya bile övünür olmuş yemeklerimle...Mutfakta olmayı yemek yapmayı seviyorumm dinleniyorumm keyif alıyorumm....ve yeni tarifler denemeye bayılıyorumm...Yemeklerim de gerçekten beğenildikçee mutluyum ve evet güzel yemekler yapıyorumm diyebilirimm

10)Oylar sizce nasıl veriliyor?

10)oylama sistemi aslında basit ve 1. yi belirlemeye odaklı bir sistem..ama diğer yarışmacıların motivasyonu için derecelendirilerek oylama yapılsa daha eğlenceli olur bencee

11)Rahatsız olduğunuz durumlar?

11) şuan da yok umarım ilerde de olmaz keyifli ve eğlenceli bir oylama olur

12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?

12)çok özel bir hazırlığım olmadı malzeme alışverişimi yaptım...
Ancak zamanlama konusunda sıkıntım oldu çünkü 2 ayrı misafir grubu ağırlayacağım bir döneme denk geldii hazırlıklarım...çok fotoğraf çektimm makineyle ayrı telefonla ayrı çektim ne olur ne olmaz diyee:18::18: yükleyemedimm 2 kere uğraştım..saatlerce düzenledim falan ...ama sonuçtaa misafirlerimi yolcu eder etmez soluğu burda aldım ve sonunda sunum fotograflarını cekip yükleyebildimm..çok heyecanlı adrenalin dolu oldu bu yarışma hazırlığıydı

13)Yarışma sonrası hisleriniz?

13)gurur verici duygular yaşıyorumm...Yaptığım yemekle bir yarışmaya katılıp beğeni ve övgü dolu sözler
almak harika hissettiriyor...bu duyguyu yaşatan herkese teşekkür ediyorumm ve İyi kii burdayım diyorumm

süpersin Nevresteciğim mesaja cevap yazar yazmaz yayınlamışsınn ellerine sağlık teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…