He evet öleyim camda silerim temizlikte yaparım içli köfte de yoğururum ama işime gelirse günümde olursa istersem.. Tembelliğim tutarsa koltuğumdan kimse kaldıramaz ama yapıcam diyim elimden birşey kurtulamaz hele misafir gelecekse otomatiğe bağlıyorum direkt. Usha suç ortağıı olma istersen kazenin gazabından kork öyle 3 resime kazen kanmaz. Yine hazır alsın ama daha fazla resim çeksinn
Evet çok taktir ettim siziDejavu ve seni bir daha bırakmam her yarışta burdasınız
Evet terzi kendi söküğünü dikemiyor
Ya artık komşudan falan bulur dedim onuda benmi söyliyeyim
Ne kadar güzel rakipleriz ama dimi
Hehe terzi&sökük edi&topik
Sanada nasip olduSen tüm yarışlara katıl ben senle röportaj yaparım
Evet kendinize rakip oluşturmayın tehlikeli olabilir..
Affettik bile
Olabilir:44:
gece gece komşuya gidip pardon domates konserveniz var mı derse bakışları düşünemiyorum. Bu arada gecenin 12 sinde bizim zil açdı ay korktum bişi oldu birine galiba dedim ama densizin teki ya birine geldi ya anahtarını unuttu aşağıdan basmış ya nasıl sinirlerim oynadı uyuyor olsam hele nasıl korkardım.
Bende aynı sorulara nasıl farklı cevaplar bulacaksam gerçi bugün baya döktürmüşüm havaya girmişim gazeteye röportaj veriyorum sanki gönderdim gitmemiş sana demesin mi karakter sayısı fazla bilgisayar bile çeneni tut diyor bana spiker olsma sabahtan akşama sunuculuk yapabilirdimbence nevoş hiç bulandırmaya gerek yok yapar filan neme lazım
Bana bişey olmaz uyarım bilem yok benim daha
1 yemeklik fotoğrafım varsonra daha da bulamazsınız beni
Evet çok taktir ettim siziDejavu ve seni bir daha bırakmam her yarışta burdasınız
Evet terzi kendi söküğünü dikemiyor
Yok öyle kaçmak elin veren kolunu kaptırıyor burada
yaaa demek o yemeği yapmakla baya beklenti içine soktum ama ben şimdi çıtamı baya yükselttim bundan sonraki kategoride menemen yaptığımı düşünsene kafalarda benimle ilgili izlenimler yerle bir. Ancakk süper menemen yaparım üstüme tanımam çok iddialıyım annemin arkadaşları benim menemenimi yemek için özellikle kahvaltıya gelirdi. Daha liseyi bitirmiştim annemin arkadaşo kahvaltı dükkanı açtı gel dedi menemenleri sen yap o kadar yanii. Ama ben başka bir işe girmiştim yanii cesaretim yoktu öyle herkese menemen yapacak kadar
gece gece komşuya gidip pardon domates konserveniz var mı derse bakışları düşünemiyorum. Bu arada gecenin 12 sinde bizim zil açdı ay korktum bişi oldu birine galiba dedim ama densizin teki ya birine geldi ya anahtarını unuttu aşağıdan basmış ya nasıl sinirlerim oynadı uyuyor olsam hele nasıl korkardım.
Bende aynı sorulara nasıl farklı cevaplar bulacaksam gerçi bugün baya döktürmüşüm havaya girmişim gazeteye röportaj veriyorum sanki gönderdim gitmemiş sana demesin mi karakter sayısı fazla bilgisayar bile çeneni tut diyor bana spiker olsma sabahtan akşama sunuculuk yapabilirdimbence nevoş hiç bulandırmaya gerek yok yapar filan neme lazım
Eğlendiyseniz ne güzelSen de o potansiyel var yazdın mı yazıyorsun tutabilene aşk olsun
Evet karışmayın destek olmayın
Ellerine sağlık canımAyy çok yorğunum yarın için hazılık vardı benim mutfakta cerezler ayıkladı, portakal kapuğu suya koyuldu, fasülye nohut ıslatıldı bunların üstüne birtencere sarma sarıldı kız pasta istedi daha sayayımı
Aşkolsunn çok mu gevezeyim yani öyle mi demek istiyorsun peki bundan sonra kısa konuşucam birkaç satırlık
Valla nevoş ciddiye binerse yandık neyin iddialı olacağı belli olmaz onca yemekten menemen galip gelirmiş bomba gibi düşer yemek topiğine
Tamam ama sohbet etmeye gelin arada:26:
Yok öyle kaçmak elin veren kolunu kaptırıyor burada
yaaa demek o yemeği yapmakla baya beklenti içine soktum ama ben şimdi çıtamı baya yükselttim bundan sonraki kategoride menemen yaptığımı düşünsene kafalarda benimle ilgili izlenimler yerle bir. Ancakk süper menemen yaparım üstüme tanımam çok iddialıyım annemin arkadaşları benim menemenimi yemek için özellikle kahvaltıya gelirdi. Daha liseyi bitirmiştim annemin arkadaşo kahvaltı dükkanı açtı gel dedi menemenleri sen yap o kadar yanii. Ama ben başka bir işe girmiştim yanii cesaretim yoktu öyle herkese menemen yapacak kadar
Evet canım potansiyeli gördük bundan sonra bekliyoruz
Ellerine sağlıkSende eşine yaparsın mis gibi
Geçen sene bizim gece saat 3te alkollü komşumuz zil ile yetinmeyip kapımızı yumrukladıhatta daha yataktan kalkıp kapıya gidene kadar baktık diğer dairelerinde kapıları yumruklanıyor herkes polisi aramış ama polis gelene kadar adam evine girmiş bile
O kadarda uzun değildi ya röportajın :26:
Herkesin cevaplarından 1er satır fazla sadece
Ayy çok yorğunum yarın için hazılık vardı benim mutfakta cerezler ayıkladı, portakal kapuğu suya koyuldu, fasülye nohut ıslatıldı bunların üstüne birtencere sarma sarıldı kız pasta istedi daha sayayımı
Ayy çok yorğunum yarın için hazılık vardı benim mutfakta cerezler ayıkladı, portakal kapuğu suya koyuldu, fasülye nohut ıslatıldı bunların üstüne bir tencere sarma sarıldı kız pasta istedi daha sayayımı
Aşkolsunn çok mu gevezeyim yani öyle mi demek istiyorsun peki bundan sonra kısa konuşucam birkaç satırlık
Valla nevoş ciddiye binerse yandık neyin iddialı olacağı belli olmaz onca yemekten menemen galip gelirmiş bomba gibi düşer yemek topiğine
Ay yok canım bir daha o kadar zoruna kalkışamam sanırım yaa bilemiyorum tabii hiç belli olmaz
Yuhh artık yaa dengesizler işte hayret birşey. İmza toplayıp çıkarttırsaydınız ev sahibi değilse. Yok canım aslında uzundu o işte diyorum ya nevoşa gitmemiş neden gitmedi diyorum yine göndereyim dedim karakter sayısı fazla diyor kırpılmış hali o. Sus kızım gevezeyim işte alla alla
Maşallah maşallah yarına aşure mi isterim. Ay ben geçen sene yaz tatile gittim geldim bayrama 1 hafta var ve işe de başladım iznim yok dayımlar annemler gelecekti arife günü iftara bayramı da geçirecektil işten gel haftaiçi camlar kapılar her yer dip bucak yap alışverişi yemekleri ilk defa geliyordu dayım da özeniyorum. Acayip yorulmuşum arife gününde bir akşam önce dolma sardım baya ama uyukluyorum koydum ocağa yattığım yerde uyuyakalmışım alttakiler bir güzel yanmıştı
Afettiririm, kendimi aşüreyle olurmu
Ha şöyle sohbet de canımı ye
Benim menemenim seninkini döver
Ellerine sağlık canım
Yok canım olur muNe güzel yazıyorsun uzun uzun Sen devam et biz memnunuz
Evet ummadığınız taş baş yararHatta kayboldu kesin yemek yapmaya gitti
Bakarsın yağmur yağmaz hava güzel olur patlatırsın bir yemek
Bakarsın yağmur yağmaz hava güzel olur patlatırsın bir yemek
Yuhh artık yaa dengesizler işte hayret birşey. İmza toplayıp çıkarttırsaydınız ev sahibi değilse. Yok canım aslında uzundu o işte diyorum ya nevoşa gitmemiş neden gitmedi diyorum yine göndereyim dedim karakter sayısı fazla diyor kırpılmış hali o. Sus kızım gevezeyim işte alla alla
Aaa annem daha bugün aşure yaptı, o da yöresele giriyor sonuçta
Ay pardon annem demişim, ben yaptım
Kızlar konuyu katlettik, nasıl sıkıldıysanız artık açılıverdiniz
Kiplesem ekşını arttırır mıyız acaba
Yok canımm çok zor
Bazen abartıyorum ama napıyım aklıma ne gelirse anında yazıyorum. Valla nevoş çok mu hafife aldık başımıza iş mi açtık dersin sabaha kadar uğraşıp sağlam bir yöresel yemekle gelmesin mesela hazır yufkadan tavada gözleme
Nevoşum artık bir daha baharda filan görücez ushadan yemek sanırım kış geldi yanii. Ama yok yapamam yağmur var derken derken patlattı yemeği çok fena bu çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?