Mediim hadi bir mutfağa gir yap bir yöresel yemek işte ne olursa menemen yap mesela o baya yöresel yani hatta Ülkesel bir yemek. Ekmek bana bana yeriz.sende röpotaja katılmış olursun ekşın süper valla durgun gidiyordu zaten nevoş seni mi tuttu sonunda gel bir ekşın yap canımız sıkıldı mı dedi
Hee al dondurulmuş yemeği yap koy dimi olmaaz canımm olmaaaz hünerleri görelim..
Usha sana bir daha ki yarışmada yazın katılmanı öneriyorum yemekten çok öyle yoruluyorsun canım benim. Med anlamadı şimdi olayı ya neyse
Yani dimi sırf röportaj verebilmek için kalktım nasıl yemek yaptım yani sırf ünlülerin yerine kendimi koyabilmek için benimle hiç kimse röportaj yapmadı bende böyle bir yol buldum
Hadi hadi öyle diyenden korkacaksın ne hünerlerin vardır senin kimbilir yarın bir yemek eklermişsin dibimiz düşermiş ama sana dedim ben maksat röpotajsa menemen yap hem baya oy alırsın ay canım çekti gece gece ya offf
Yöresel yemekten sonra menemeni okudum içim rahatladı yemin ederim
Gerçi o da uzun iş..Domates, biber..ooff..Peynirli yumurta olsa olmaz mı ki:44:
Dondurulmuş yemekle kim uğraşcak canım ya, gül gibi içli köfteler, kadın budu köfteler satılıyor meze reyonunda
Yahu ne yemekler görüyorum burada, bugün nevoya söyledim mutfağı hiç sevmem, dolayısıyla ilgili değilim canım..kk da dehşet yetenekler var bu anlamda valla..
Mesela bi kere içli köfte yapayım dedim, içli köfte limon şeklinde olur ya, benimkiler geometri dersi için canlı yamuk olurlardı hani
Şşşştt söylemeyin sakın
İşte bende birgün aynen bu gülüşlerleNevreste ve balerina-vu nun olduğu bir yemek topiğinde geyik yapıyordum...
Herşey böyle başladı
Şşşştt söylemeyin sakın
İşte bende birgün aynen bu gülüşlerleNevreste ve balerina-vu nun olduğu bir yemek topiğinde geyik yapıyordum...
Herşey böyle başladı
Domatesle uğraşmana gerek yok ki, işi bilicenyazdan yapılan varsa şişe domatesi şeklinde ''yazdan hazırladığımız şişe domatesimizi alıyoruuuzzz'' diye girersin olaya
Yada bak en iyisi şöyle yap malzemeleri sırala resmini çek...karıştır malzemeleri bir daha çek... sonra hazır aldığın içli köfteleri işte buda son hali diye çek
Yok yok biz soğumayız sen yap yemeğini#Direnmed
İki dakikada mutfaktan soğutucam insanları o olucak
Evet röportaj için yarışmaya katıldınızMediim hadi bir mutfağa gir yap bir yöresel yemek işte ne olursa menemen yap mesela o baya yöresel yani hatta Ülkesel bir yemek. Ekmek bana bana yeriz.sende röpotaja katılmış olursun ekşın süper valla durgun gidiyordu zaten nevoş seni mi tuttu sonunda gel bir ekşın yap canımız sıkıldı mı dedi
Hee al dondurulmuş yemeği yap koy dimi olmaaz canımm olmaaaz hünerleri görelim..
Usha sana bir daha ki yarışmada yazın katılmanı öneriyorum yemekten çok öyle yoruluyorsun canım benim. Med anlamadı şimdi olayı ya neyse
Yani dimi sırf röportaj verebilmek için kalktım nasıl yemek yaptım yani sırf ünlülerin yerine kendimi koyabilmek için benimle hiç kimse röportaj yapmadı bende böyle bir yol buldum
Yok biz aşama aşama tarif istiyoruzYöresel yemekten sonra menemeni okudum içim rahatladı yemin ederim
Dondurulmuş yemekle kim uğraşcak canım ya, gül gibi içli köfteler, kadın budu köfteler satılıyor meze reyonunda
Yahu ne yemekler görüyorum burada, bugün nevoya söyledim mutfağı hiç sevmem, dolayısıyla ilgili değilim canım..kk da dehşet yetenekler var bu anlamda valla..
Mesela bi kere içli köfte yapayım dedim, içli köfte limon şeklinde olur ya, benimkiler geometri dersi için canlı yamuk olurlardı hani
Yöresel yemekten sonra menemeni okudum içim rahatladı yemin ederim
Domatesle uğraşmana gerek yok ki, işi bilicenyazdan yapılan varsa şişe domatesi şeklinde ''yazdan hazırladığımız şişe domatesimizi alıyoruuuzzz'' diye girersin olaya
Yada bak en iyisi şöyle yap malzemeleri sırala resmini çek...karıştır malzemeleri bir daha çek... sonra hazır aldığın içli köfteleri işte buda son hali diye çek
Sonra kazenin zıpkınıyla tanışayım dimi
Balerina-vu ben oluyorum dimi yok canım abartmaya gerek yok valla. Herşey hep böyle başlar canım işte bir bakmışsın katılmışsınbu arada konuyla ilgisi yok ama midem ağrıyor ama böyle ağrımıyorda sancıyor yaa bazen oluyor arada bu şiddetli oldu gastrit var ama onun ağrısı böyle olmaz boydan boya o mide bölgem fena acıyor yaa bu ne ola ki. Oylamayı göremeden mefta olmasam bari nazar değdirdiniz kızım
Bu gün röportajı unutum ben
İşte valla hepsi var yanii şarküteri reyonlarında al işte birkaç resim bul de ben yaptım diye maksat röportaj vermek değil mi ama. Gerçekten süper yetenekler var en sonunda bana nasıl bir yemek yaptırttı yanii. Ay med çok güldüm yaa sen de buda benim tarzım derdin canım yerlerse ama yenmez de o gülmekten yiyemezlerolsun sen yılmayıp deneseydin.. Bu arada peynirli yumurtaya da bayılırım
Usha ya kızım med domates biber doğramakla uğraşamam diyor bir tabaklık şey için sen yazdan domates konserven yok mu diyorsun kilolarca domatesi alıp soyacal doğrayacak pişiricek şişeleyecek sonra burada birkaç domatesi doğramaya üşenecekşöyle desen olurdu konserve hazır doğranmış domates al diyebilirsin. off vall canım menemen çekti yaa yarın haftasonu yapayım bari benim konserve dometesim var yazdan
Yok yok biz soğumayız sen yap yemeğini
Evet röportaj için yarışmaya katıldınız
Yok biz aşama aşama tarif istiyoruz
Bak med gördün mü diğer bölümlerde bunu yapsan seni taşlarlar ama yemek bölümünde arkadaşlar sana yol gösteriyorlar
Tamam senin röportajı yarın ekleriz
Peynirli yumurta hangi yörenin:26:Söyleyin arkadaşım zorlanmasın konuyu açarken
Usha ya kızım med domates biber doğramakla uğraşamam diyor bir tabaklık şey için sen yazdan domates konserven yok mu diyorsun kilolarca domatesi alıp soyacal doğrayacak pişiricek şişeleyecek sonra burada birkaç domatesi doğramaya üşenecekşöyle desen olurdu konserve hazır doğranmış domates al diyebilirsin. off vall canım menemen çekti yaa yarın haftasonu yapayım bari benim konserve dometesim var yazdan
Bak med gördün mü diğer bölümlerde bunu yapsan seni taşlarlar ama yemek bölümünde arkadaşlar sana yol gösteriyorlar
Sanada nasip olduvalla o fena işte öyle olmuyor o işler kazen fena yakalar hem ben o kadar uğraşayım yorulayım med gitsin hazır alsın valla ifşa ederim kanıtlarım var iştee bak
efet hep özenmişimdir sonunda bana da nasip oldu
Efet zorla rakip yaratıyoruz yani bu yarışmalarda neye oy gelecek belli olmaz belki menemen yapıcak patlatacak oyları ne malum bak şimdi düşündüm de çok tehlikeli :18:
Affettik bileAfttiririm kendimi aşüreyle olurmu
Bizim evin yöresi dese genel olarak
Aynı günde hem cam silip hem ev temizleyen temizlik neferi sen değilmiydin
Canım stres yaptın ya dün gece gastriti tetiklemiş olabilir... umarım safra kesesi falan değildir onun ağrısının yeri herkeste farklı oluyo nereyse çünkü..
Gece uyutmayacak kadar yoğun olursa ağrın hiç ihmal etme doğru acile
Yokmuş onun zıpkını falan
Gel bak sen dediğimi yap Kazen sana hediye vercekmiş
Azmettirici olarak belki bana da hediye vercekmiş
Ya artık komşudan falan bulur dedim onuda benmi söyliyeyim
Ne kadar güzel rakipleriz ama dimi
Hehe terzi&sökük edi&topik
Tamam senin röportajı yarın ekleriz
Peynirli yumurta hangi yörenin:26:Söyleyin arkadaşım zorlanmasın konuyu açarken
Afettiririm, kendimi aşüreyle olurmu
Bizim evin yöresi dese genel olarak
Torpilmi yapıyonuz hiiibana özelden 3 dakika içinde yaz gönder yoksa yayınlamam demedin mi sen
Azıcık araştırsın ama yaa
Ne yaparsan yap aşure yapma ne olu çok canım çekiyor yaaa
O benim menemenimin adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?