Yöresel Tarif Yöresel Yemekler Yarışması Yarışmacı Röportajları

Yöresel Yemekler

Yöresel yemekten sonra menemeni okudum içim rahatladı yemin ederim
Gerçi o da uzun iş..Domates, biber..ooff..Peynirli yumurta olsa olmaz mı ki:44:

Dondurulmuş yemekle kim uğraşcak canım ya, gül gibi içli köfteler, kadın budu köfteler satılıyor meze reyonunda

Yahu ne yemekler görüyorum burada, bugün nevoya söyledim mutfağı hiç sevmem, dolayısıyla ilgili değilim canım..kk da dehşet yetenekler var bu anlamda valla..

Mesela bi kere içli köfte yapayım dedim, içli köfte limon şeklinde olur ya, benimkiler geometri dersi için canlı yamuk olurlardı hani

Domatesle uğraşmana gerek yok ki, işi bilicen yazdan yapılan varsa şişe domatesi şeklinde ''yazdan hazırladığımız şişe domatesimizi alıyoruuuzzz'' diye girersin olaya

Yada bak en iyisi şöyle yap malzemeleri sırala resmini çek...karıştır malzemeleri bir daha çek... sonra hazır aldığın içli köfteleri işte buda son hali diye çek

Şşşştt söylemeyin sakın

İşte bende birgün aynen bu gülüşlerle Nevreste ve balerina-vu nun olduğu bir yemek topiğinde geyik yapıyordum...

Herşey böyle başladı

Balerina-vu ben oluyorum dimi yok canım abartmaya gerek yok valla. Herşey hep böyle başlar canım işte bir bakmışsın katılmışsın bu arada konuyla ilgisi yok ama midem ağrıyor ama böyle ağrımıyorda sancıyor yaa bazen oluyor arada bu şiddetli oldu gastrit var ama onun ağrısı böyle olmaz boydan boya o mide bölgem fena acıyor yaa bu ne ola ki. Oylamayı göremeden mefta olmasam bari nazar değdirdiniz kızım

Şşşştt söylemeyin sakın

İşte bende birgün aynen bu gülüşlerle Nevreste ve balerina-vu nun olduğu bir yemek topiğinde geyik yapıyordum...

Herşey böyle başladı

Sonra kazenin zıpkınıyla tanışayım dimi

#Direnmed
İki dakikada mutfaktan soğutucam insanları o olucak
Yok yok biz soğumayız sen yap yemeğini
Evet röportaj için yarışmaya katıldınız
Yok biz aşama aşama tarif istiyoruz

İşte valla hepsi var yanii şarküteri reyonlarında al işte birkaç resim bul de ben yaptım diye maksat röportaj vermek değil mi ama. Gerçekten süper yetenekler var en sonunda bana nasıl bir yemek yaptırttı yanii. Ay med çok güldüm yaa sen de buda benim tarzım derdin canım yerlerse ama yenmez de o gülmekten yiyemezler olsun sen yılmayıp deneseydin.. Bu arada peynirli yumurtaya da bayılırım

Usha ya kızım med domates biber doğramakla uğraşamam diyor bir tabaklık şey için sen yazdan domates konserven yok mu diyorsun kilolarca domatesi alıp soyacal doğrayacak pişiricek şişeleyecek sonra burada birkaç domatesi doğramaya üşenecek şöyle desen olurdu konserve hazır doğranmış domates al diyebilirsin. off vall canım menemen çekti yaa yarın haftasonu yapayım bari benim konserve dometesim var yazdan

Bak med gördün mü diğer bölümlerde bunu yapsan seni taşlarlar ama yemek bölümünde arkadaşlar sana yol gösteriyorlar

Aynı günde hem cam silip hem ev temizleyen temizlik neferi sen değilmiydin

Canım stres yaptın ya dün gece gastriti tetiklemiş olabilir... umarım safra kesesi falan değildir onun ağrısının yeri herkeste farklı oluyo nereyse çünkü..

Gece uyutmayacak kadar yoğun olursa ağrın hiç ihmal etme doğru acile

Yokmuş onun zıpkını falan

Gel bak sen dediğimi yap Kazen sana hediye vercekmiş

Azmettirici olarak belki bana da hediye vercekmiş

Peynirli yumurta hangi yörenin:26:Söyleyin arkadaşım zorlanmasın konuyu açarken

valla o fena işte öyle olmuyor o işler kazen fena yakalar hem ben o kadar uğraşayım yorulayım med gitsin hazır alsın valla ifşa ederim kanıtlarım var iştee bak

Yok yok biz soğumayız sen yap yemeğini

Evet röportaj için yarışmaya katıldınız

Yok biz aşama aşama tarif istiyoruz

efet hep özenmişimdir sonunda bana da nasip oldu

Bak med gördün mü diğer bölümlerde bunu yapsan seni taşlarlar ama yemek bölümünde arkadaşlar sana yol gösteriyorlar

Efet zorla rakip yaratıyoruz yani bu yarışmalarda neye oy gelecek belli olmaz belki menemen yapıcak patlatacak oyları ne malum bak şimdi düşündüm de çok tehlikeli :18:

Ya artık komşudan falan bulur dedim onuda benmi söyliyeyim

Ne kadar güzel rakipleriz ama dimi

Bu gün röportajı unutum ben

Hehe terzi&sökük edi&topik

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanada nasip olduSen tüm yarışlara katıl ben senle röportaj yaparım
Evet kendinize rakip oluşturmayın tehlikeli olabilir..
Afttiririm kendimi aşüreyle olurmu
Affettik bile
Bizim evin yöresi dese genel olarak

Olabilir:44:

Bu gün röportajı unutum ben

Şansını kaybettin efserciğim o zaman

He evet öleyim camda silerim temizlikte yaparım içli köfte de yoğururum ama işime gelirse günümde olursa istersem.. Tembelliğim tutarsa koltuğumdan kimse kaldıramaz ama yapıcam diyim elimden birşey kurtulamaz hele misafir gelecekse otomatiğe bağlıyorum direkt. Usha suç ortağıı olma istersen kazenin gazabından kork öyle 3 resime kazen kanmaz. Yine hazır alsın ama daha fazla resim çeksinn

Ya artık komşudan falan bulur dedim onuda benmi söyliyeyim

Ne kadar güzel rakipleriz ama dimi

Hehe terzi&sökük edi&topik

Evet çok taktir ettim siziDejavu ve seni bir daha bırakmam her yarışta burdasınız
Evet terzi kendi söküğünü dikemiyor

Tamam senin röportajı yarın ekleriz

Torpilmi yapıyonuz hiii bana özelden 3 dakika içinde yaz gönder yoksa yayınlamam demedin mi sen

Peynirli yumurta hangi yörenin:26:Söyleyin arkadaşım zorlanmasın konuyu açarken

Azıcık araştırsın ama yaa
Afettiririm, kendimi aşüreyle olurmu

Ne yaparsan yap aşure yapma ne olu çok canım çekiyor yaaa

Bizim evin yöresi dese genel olarak

O benim menemenimin adı

Evet ona torpil var istediği zaman yollayabilir.Bir tek sana bu mesajı yazdım
Değil mi herşeyide biz mi düşüneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…