Kurmaz neden kursun, sadece her şeye burnunu sokma potansiyeli yüksek.
Oğluşu hasta olsa geline senin yüzünden diyebilir, yaptığı yemeği beğenmeyip, evine gidip dolabı doldurabilir.
Biraz, önceye bakarak daha iyiyim. Öncelerden tatile gelip gittikçe o günüm çok zor geçiyordu. Hem evlat hem arkadaştı bana kerata. Bu yaşına kadar bir saygısızlığı olmadı bana. Kızım şimdiden zorluyor beni
Biraz önceye bakarak daha iyiyim. Öncelerden tatile gelip gittikçe o günüm çok zor geçiyordu. Hem evlat hem arkadaştı bana kerata. Bu yaşına kadar bir saygısızlığı olmadı bana. Kızım şimdiden zorluyor beni
Bende annemi zorlardım, ama o oğluşları için ölürdü. Şimdi sana bir şey olmasın, yaşayamam diyor.
Evlat tabi ki çok kıymetli, ama kızlarınızın kıymetini bilin Deynep’im.
Ergenlikte her şey olur, dünya güzeli kızın var, emin ol yuvadan uçtuktan sonra en yakın arkadaşın kızın olacak.
Biraz, önceye bakarak daha iyiyim. Öncelerden tatile gelip gittikçe o günüm çok zor geçiyordu. Hem evlat hem arkadaştı bana kerata. Bu yaşına kadar bir saygısızlığı olmadı bana. Kızım şimdiden zorluyor beni
Bende annemi zorlardım, ama o oğluşları için ölürdü. Şimdi sana bir şey olmasın, yaşayamam diyor.
Evlat tabi ki çok kıymetli, ama kızlarınızın kıymetini bilin Deynep’im.
Ergenlikte her şey olur, dünya güzeli kızın var, emin ol yuvadan uçtuktan sonra en yakın arkadaşın kızın olacak.
Annem de aynı şekilde. Abime daha düşkündü önceden. Şimdi kız evladı başka diyor.
Farkındayım ergenlikten dolayı olduğunun, elbet geçecek bu günler diye sabrediyorum, sakin kalıyorum.
Annesinin yorumu ne olmuş ki, dememiş mi ileride eşinle aranda problem olur diye Sevip, sayıyorsa başka şekilde göstersin sevgisini. Belki şimdi arayıp sormuyordur bile annesini