- Konu Sahibi yorgunkalp
-
merhaba...inan yazmak istedim..o kadar moralim bozukki
tartıldım az önce 84.700 kiloyum...hic bu kadar olmamıştım
midem acayip genişledi doymak bilmiyor
ara öğün de yapsam hep yemek istiyorum...
bende bugün başladım diyeti yeter artıkk 10 kilo verrcem acilennn
Canım hikayene üzüldüm.yani en başta seni görüpte gelmelerine rağmen sonradan sorun yaratmaları çok kötü olmuş. Haklsın sağlık için kilo vermeliyiz ama bunu kesinlikle bu hırsımız devam ettirebiliyor. Umarım istediğin kiloya ulaşırsın, dediğim gibi takipteyimmm.. :)
tesekkur ederım cnm ben de cok uzuldum .. neler cektıgımı bır ben bır rabbım bılır .canımı yaktı ıcımı yaktı ama onu allaha havale edıyorum aslında bır bakıma benı hırslandırdı bu yuzden ona tesekkur ederım ama sımdı aslında nekdr guzel bır oldugumu ve ıstedıkten sonra neler yapabılıcegımı gosterıcemumarım umarım umarım tek dılegım bu... ben de senı takıpteyım cnm :)
evet aksam yemegımı de yedım bır kase corba ve salata...bol bol da su ıctım bugun ama affedersınız wcden cıkamadımbu dogru yolda oldugumu mu gosterır acaba :) aksam yuruyusumu de yaptım ve merakla sabırsızlıkla zayıf olacagım gunu beklıyorum kendımı o sekılde hıc gormedım acaba nasıl olucam :)
benide al yanınaaaaa beraber rejimcikler ypalımmm bende 74kg olmuştum 4ü gitti hala bunalımdayım
Günaydııınnn :) bu her gun tartılma huyumdan nasıl vazgecıcem acaba kendıme soz vermıstım bugun tartılmıcaktım ama dayanamadım yaahergun degıl haftada bır tartılın dıyorlar ama ben okdr merak edıyorumkı tutamıyorum kendımı :) herneyse yarım kilo daha gıtmıs ettı toplam 2.800 darısı 24 kiloya ama karar verdim bu son olucak ..kendı ıcımde hesaplasmak ıstedıklerım var bu yuzden bunu yapmalıyım ve yapıcam :) evet sabah kahvemı ıctım sımdıden ıkı koca bardak suyumu ıctım..bos oturmak yerıne temızlıgımı yaptım sımdı yesıl cayımı demleyım ve yemek yapma gırısımınde bulunayım hem kendıme hem de eve ben o tatlıları boreklerı yapıpta yemıyorum yaa ınsallah dayanamayıp bozmam kendımı bozmak yok bozmak yok yola devam bugun ucuncu gunnn yavas yavas alısıyorum sanırım :))
sakın ssakın o tatlılara böreklereeee kanmaaaonlar kötü pisss çok sevindim bu arada kilolar gayet güzel gidiyor canım, bu yüzdennn bu gazla tam devam gün gelecek çoğu gitmiş azı kalmış olacak takip ediyorumm hıııı görmeyim börek falannnnn
:) ellerimle yapıyorum ama emın ol tadına bıle bakmıyorum ... gozum kalmıyo degıl ama cok hırs yapmıs durumdayım hanı ılk basta yazmıstım yaa o nedenle.. evde sureklı hareket halınde olmaya calısıyorum daha once bahsettıgım zumba dansını yapıyorum aksam yuruyus yapıyorum ınss en azından artık gozler gorulur bır hale gelırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?