Yorgunkalp'in Diyet Günlüğü

yorgunkalp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
268
58
323
İstanbul
merhaba kızlar bu da bnm zayıflama günlüğüm :) ben kendimi bildim bileli hiç zayıf oldugumu hatırlamıyorum..ve tartıda gordugum 88 sayısı bır dur dememe neden oldu yavas yavas farkında olmadan kılo alıyor ve yakında 9'lu rakamları sonrasında ıse 100lu rakamları gorecektım..gorecektım dıyorum cunku bu sekılde devam ettıgı surece olacak buydu.. bır dönem 74 kiloya düştüm ama tekrar 82 kıloya cıktım... ve artık zayıflamak ıstıyorum..bana bu yolda destek olucak yanımda olucak ve bnmle beraber zayıflamak isteyen arkadasları beklıyorum yanıma :)

Son düzenleme:
bugun bir şok diyete başladım bir haftada 4 kilo

sabah
bır bardak süt
ıkı galeta

ara
bir elma veya bir portakal

öğle
bir kase corba ve salata

ara
bir elma veya portakal

aksam
bır kase corba ve salata

merhaba...inan yazmak istedim..o kadar moralim bozukki
tartıldım az önce 84.700 kiloyum...hic bu kadar olmamıştım
midem acayip genişledi doymak bilmiyor
ara öğün de yapsam hep yemek istiyorum...
bende bugün başladım diyeti yeter artıkk 10 kilo verrcem acilennn

Canım hikayene üzüldüm. yani en başta seni görüpte gelmelerine rağmen sonradan sorun yaratmaları çok kötü olmuş. Haklsın sağlık için kilo vermeliyiz ama bunu kesinlikle bu hırsımız devam ettirebiliyor. Umarım istediğin kiloya ulaşırsın, dediğim gibi takipteyimmm.. :)

nette dolanırken tesaduf burayı gordum ve ıcınde ne ararsan var tabı hemen dıyet bolumu dıkkatımı cektı baya okudum kızların yazdıklarını ve bunu basarabılenlerın hıkayelrını okudukca azımlerını cabalarını gordukce ben neden yapamıcam dedım ..sayelerınde kendımden o gucu buldum cunku burada bu dertten muzdarıp zayıflama cabasında olan cok kısı var hem bırbırımıze destek oluruz hem yoldas oluruz dusuncesıyle buraya yazdım ...ben de senın gbydım ama bugun gucluyum kararlıyım hırslıyım sen de bu sekılde dusun bız zayıflıcazz baska yolu yok :)

tesekkur ederım cnm ben de cok uzuldum .. neler cektıgımı bır ben bır rabbım bılır .canımı yaktı ıcımı yaktı ama onu allaha havale edıyorum aslında bır bakıma benı hırslandırdı bu yuzden ona tesekkur ederım ama sımdı aslında nekdr guzel bır oldugumu ve ıstedıkten sonra neler yapabılıcegımı gosterıcem umarım umarım umarım tek dılegım bu... ben de senı takıpteyım cnm :)

Kesinlikle çektikleirn konusunda hiçbir söz söyleyemem çünkü onu ancak çeken bilir ama bence istediğine ulaşabilecek birisin. Ve kısa zamanda da bunu gerçekleştireceksin.. Haydi bakalımm kolay gelsinnn bizee:))

evet aksam yemegımı de yedım bır kase corba ve salata...bol bol da su ıctım bugun ama affedersınız wcden cıkamadım bu dogru yolda oldugumu mu gosterır acaba :) aksam yuruyusumu de yaptım ve merakla sabırsızlıkla zayıf olacagım gunu beklıyorum kendımı o sekılde hıc gormedım acaba nasıl olucam :)

bol bol su durumu bende de var canm ben belirtilen de de fazla içtim.. sanırım açlığımı bastırmak için suya sığındım 4 ltreyi buldu :) dolayısıyla wc ile aramda düzenli bir ilişki başladı

Günaydınnn günaydınnn günaydınnn çok mutluyum çoook :) tartıldım ve 2 kilo vermişim 81.7'ydi 79.7 çıktım..sanırım vücudumdaki ödem gitti :) yuppiii şimdi sabah kahvemi içtim ohh keyfim olsunn inşallah böyle devam ederimm

bugun
sabah
1 kahve

ara
yarım elma

öğle
bir kase mercimek çorbası

ara
bir dilim ananas

aksam
bir kase mercimek çorbası
iki kaşık yoğurt
iki kaşık mısır yedim

bir bardak yeşil çay ve bol su içtim

birazdan da yürüyüşümü yapacagım ama hava yagmurlu umarım ineceğim saatte yagmaz

Günaydııınnn :) bu her gun tartılma huyumdan nasıl vazgecıcem acaba kendıme soz vermıstım bugun tartılmıcaktım ama dayanamadım yaa hergun degıl haftada bır tartılın dıyorlar ama ben okdr merak edıyorumkı tutamıyorum kendımı :) herneyse yarım kilo daha gıtmıs ettı toplam 2.800 darısı 24 kiloya ama karar verdim bu son olucak ..kendı ıcımde hesaplasmak ıstedıklerım var bu yuzden bunu yapmalıyım ve yapıcam :) evet sabah kahvemı ıctım sımdıden ıkı koca bardak suyumu ıctım..bos oturmak yerıne temızlıgımı yaptım sımdı yesıl cayımı demleyım ve yemek yapma gırısımınde bulunayım hem kendıme hem de eve ben o tatlıları boreklerı yapıpta yemıyorum yaa ınsallah dayanamayıp bozmam kendımı bozmak yok bozmak yok yola devam bugun ucuncu gunnn yavas yavas alısıyorum sanırım :))

benide al yanınaaaaa beraber rejimcikler ypalımmm bende 74kg olmuştum 4ü gitti hala bunalımdayım

benide al yanınaaaaa beraber rejimcikler ypalımmm bende 74kg olmuştum 4ü gitti hala bunalımdayım

gel sen de yamacıma yagmurcum :) sonucta kilolar gitmeye baslamıs devamı da gelıcek ınss hıc moralını bozma hırslı ve azımlı ol yeterkı..ben hayatımda ılk defa bukdr hırs yaptım ve umarım bu zayıflama gırısımım son olucak... :)

sabah
kahve

ara
iki adet kuru kayısı
yeşil çay

öğle
bir kase domates çorbası

ara
iki adet kuru kayısı
yeşil çay

aksam
bir kase domates çorbası
bir kase yogurt
iki kaşık haşlanmış mısır

günlük 3 litre suyumu tükettim şimdiden iki yeşil çayımı da içtim brazdan da yürüyüşe gidecegim ... :)

sakın ssakın o tatlılara böreklereeee kanmaaa onlar kötü pisss çok sevindim bu arada kilolar gayet güzel gidiyor canım, bu yüzdennn bu gazla tam devam gün gelecek çoğu gitmiş azı kalmış olacak takip ediyorumm hıııı görmeyim börek falannnnn

:) ellerimle yapıyorum ama emın ol tadına bıle bakmıyorum ... gozum kalmıyo degıl ama cok hırs yapmıs durumdayım hanı ılk basta yazmıstım yaa o nedenle.. evde sureklı hareket halınde olmaya calısıyorum daha once bahsettıgım zumba dansını yapıyorum aksam yuruyus yapıyorum ınss en azından artık gozler gorulur bır hale gelırım

bence çok mükemmel olacaksın ki bence bu halinde güzeldir eminim ama çok daha güzel olacaksın o zaman görsünlerrrr böyle devam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…