Yorgunkalp'in Diyet Günlüğü

sekersiz olunca sıfır kalori oluyormuş peki iştah kesiyormu

bnm alıskanlık haline gelmeye başladı gözümü açıyorum hemen bir fincan kahve yapıyorum kendime hem keyif için hem de evet iştahımı kesiyor.. ama sabah kahvaltısı cok önemli diyorlar ama ben yapamıyorum kahvaltı suan bu diyeti uyguluyorum bugün beşinci günüm 3kilo 300 gram verdim.. gerçekten şok diyet oldu :)

dünkü menümü yazmayı unutmusum yine aynı gerçi :)

sabah
1 fincan türk kahvesi sekersiz

ara
2 kuru kayısı
bir bardak yeşil çay

öğlen
bir kase domates çorbası

ara
2 kuru kayısı
bir bardak yeşil çay

aksam
bir kase domates çorbası
bir kase yoğurt
iki kaşık mısır

3 litre su..evde kendım mekik çekip spor yapmaya başladım normalde yürüyüş yapıyordum ama dün yagmurlu oldugu için yapamadım

günaydınn :) artık uyku düzenim düzeldi çok şükür.. sabaha kadar oturma ve öğlenlere hatta öğleden sonralara kadar uyuma modu bitti :)) kendımı daha ıyı hıssedıyorum ve butun gunden yararlanabılıyorum ...bu yuzden bıraz rahatladım... ama bu zayıflama ısınde sankı bır problem var.. sok dıyetı yaptım 3.2 verdım ama bana az gelıyor ..baslayalı daha bır hfta oldu ama sanırım ben bır an once gozle gorulmesını ıstedıgımden tabı buda mumkun olmadıgından canım sıkılıyor ve basaramayacakmısım zayıflayamayacakmısım gb dusunmeye hıssetmeye basladım sureklı spor yapıyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum ama ne yalan soyleyım dun brz kacamak yaptım o da bıkac kasık pılav yedım :) ama kendımı suclu hıssedıyorum.. hernyse bugun ısvec dıyetıne basladım hayırlı ugurlu olsun :)

isveç diyetinde ilk günüm bitti..

sabah
bir fincan tirk kahvesi

öğle
bir haşlanmış yumurta
haşlanmış ıspanak üstüne bir kaşık yogurt

aksam
tavuk salata

üç litre su

ve iki yeşil çay içtim

yürüyüş ve spor yaptım ve kolumu kaldırıcak halim yok artık uyumak istiyorummmm yrn tartı günüm bakalım kac kilo vermişim

diyetime başlayalı bir hfta oldu.. şok diyetle başlamıştım ve 6.günde bitirip dün isveç diyetine başladım malum :) ve bugun tartı günümdü bir hftada 3.5 kilo vermişim aslında gayet iyi ama ben daha fazla vermek istiyordum en azından bir 4 kilo hernyse buna da şükür diyip diyete kaldıgımz yerden devam edıyoruz :) yedım senı kilolar :) bu arada dun bıkac kasıklık minik bir kacamagım oldu vıcdan azabı cekıyorum yaaaaa

isveç diyetimin ikinci günü menü

sabah kahve

ögle bir dilim salam ve yogurt kucuk bır kase

aksam ıkı adet köfte yagsız az tuzla yapılmıs ve salata

meyvemı brz önce yedım bir elma

evettttttttt bugun spor yaparken ayagımı incittim sanırım yürüyüşe inemedimmmmmmmmmmmmm

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.. Bu arada öyle hop hop hemen gitmiyor kilolar, sabırlı olmak lazım pes etmemek lazım.. Yalnız güzel tarafı şu; içine giremediğim tişörtlerime çok rahat giriyorum artık ve beni şöyle bir süzüp maşallah ne kadar zayıflamışsın diyorlar:) hazirandan beri sabırla devam ediyorum, edeceğim de :) Sen de aynı şekilde devam edeceksin bence ve gayette iyi gidiyorsunn..

sürekli beni takip ettiğin ve destek verdiğin için çok teşekkür ederim cnm :) açık konusmak gerekırse vucudumda bır toparlanma olmaya basladı en azından sıkıslasmaya ve ufak ufak kılolar gıtmeye basladı..sonucta bır anda alınmadı bu kılolar ve bır anda gıtmıcek tabıkı ama okdr kafaya takmısım ve hırs yapmısımkı bır an once zayıflayıp bazı sahıslara gereken dersı vermek ıstıyorum bunun ıcın yanıp tutusuyorum resmen cunku ıcım okdr acıyor kı anlatamam ama ınatla ısrarla kılo vermem dursada az da versem uzun surede de olsa sonuna kadar gıdıcem ve basarıcam:)

Seni anlayabiliyorum canım :) Az az da olsa vericeksin kiloları ama spor yaptığın müddet hızlı olacak hiç dert etme.. her sabah yazıyordun kahvaltını ama yazmamışsn bugün..

günaydın sevgili günlük bu ara seni ihmal ettim biliyorum ama zayıflamaya devam edıyorum merak etme :) bıraz önce tartıldım 77 kilo olmusum toplam 4.7 kilo verdim ... hernekadar dıyet konusunda bı dikiş tutturamasamda bozmuyorum merak etme sadece ne dıyet yapacagıma karar veremıyorum :) bazı ozel sebeplerden dolayı uzun vadede kılo vermeye zamanım yok bu yuzden genelde sok dıyetlere bakıyorum ve ısvec dıyetını yıne ucuncu gun bozdum bır turlu yapamıyorum neden anlamadım herneyse elma dıyetıne basladım bugun üçüncü günüm

sabah kepek ekmegıne tost yanına salatalık yesıllık

ve her ıkı saatte bır elma uc bardak yesıl cay ve tabıkı spor aksamları yuruyusumu yapıyorum evde kendım egzersız yapıyorum bu sefer sanırım gercekten basarıcam ve zayıflıcam ınanıyorum ... :)

merhaba günlüğüm.. bugun 7.kasım ve ben nerdeyse bır aydır sana hıcbır sey yazmadım kendımden utanıyorum ama sanmakı zayıflama mucadelemı bıraktım ... dıyetıme ve sporuma devam edıyorum. tabı arada kacamak yapmadım degıl :) ama bırakmak yok yola devam... araya bayram gırmesıyle bıraz sallandık tabı ama benı goren ınsanların tepkılerıyle mutlu oluyor ve daha da sarılıyorum bu zayıflama ısıne.. bır ayda toplam 6-7 kılo verdım..bence gayet ıyı ..bugun yenıden sıkı bır sekılde basladım..

sabah uyanında bır bardak greyfurt suyu ıctım
bir mandalina yedim

40 dk yurudum

ve ogle yemegıne haslanmıs yumurta yıcem

aksam yemegınde de ton balıklı salata

kayısı cayımı ıctım ve suyum yanımda ıcıp ıcıp duruyorum evet kaldıgımız yerden devam :)

tabı bu arada artık kpss ıcın hazırlanmaya da baslıyorum allah sabır guc azım versın ne dıyelım :) tekrar gorusmek uzere bırazcık forumda gezınelım :)

ve yine bir aydır sana yazmamısım neler oluyor bana yahu ıkı aydır senı baya bı bosladım canım sıkkın moralım bozuk bu ara ben ben degılım neyseee yrn hollywood dıyetıne baslıyorum umarım ıse yarar bı suredır spor yapmıyorum pek yedıklerıme dıkkat etmıyorum 74 kılo oldum herneyse gerı vercez napalım... yrn yola devam durmak yokkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…