• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorgunum bitkinim tükendim:(

ben ayakkabi sıkıntı çektim hep bi nurmara büyük almişim.. sıkıyor diye.. 38 nurmara yiyorum genelde ayagim 37,5 .
spor ayakkabılari çok seviyorum sıkmadığı için.. hep 38 diyorum onda.

Şanslısın gene. Benim 38.5, önceden 38di, ayakkabıların kalıpları değişti küçüldü. Bir de doğumdan sonra ayaklarım da büyüdü (böyle diyenler çok saçma gelirdi bana). Şimdi 39 falan ayakkabısına göre...

Şanslısın gene. Benim 38.5, önceden 38di, ayakkabıların kalıpları değişti küçüldü. Bir de doğumdan sonra ayaklarım da büyüdü (böyle diyenler çok saçma gelirdi bana). Şimdi 39 falan ayakkabısına göre...
birazda kilom var ondan olabilir mi..
ben 38 giydim bi nurmara büyük geliyordu.

Olabilir, kilo alınca ayaklar üstten alttan genişliyor. Eşim kilo aldı, zamanında giydiği ayakkabıları giyemiyor artık, sıkışıyormuş ayakları.
evet ondan oluyor. hamileyken 39 nurmara giymişim terlikle :D
o terlik duruyo hiç giyemiyorum çok büyük çünkü

Bence size psikokijik destek şart. Etrafınızda dertleşecek kimseniz yok gibi. Ayrica haftada en az bir kere kendiniz icin birsey yapin. Bu manikür pedikür gibi ufak seyler de olabilir, ama kendiniz icin birsey olsun. Siz böyle devam etseniz çökersiniz. Esinizin tutumlu olma çabasını anlıyorum ama yinede sizi fazla sıkmamali. Birbirinize laf sokmayi da birakin. Kendinize aylık budget ayırın ve geri kalan hesaplari ona göre yapin. Esinize şifa diliyorum.. İnsallah iyi olur. Kendine göre belki hafif evden yapabileceği bir isde bulur. İşiniz zor. Rabbim sabir ve güç kuvvet versin.

Bence size psikokijik destek şart. Etrafınızda dertleşecek kimseniz yok gibi. Ayrica haftada en az bir kere kendiniz icin birsey yapin. Bu manikür pedikür gibi ufak seyler de olabilir, ama kendiniz icin birsey olsun. Siz böyle devam etseniz çökersiniz. Esinizin tutumlu olma çabasını anlıyorum ama yinede sizi fazla sıkmamali. Birbirinize laf sokmayi da birakin. Kendinize aylık budget ayırın ve geri kalan hesaplari ona göre yapin. Esinize şifa diliyorum.. İnsallah iyi olur. Kendine göre belki hafif evden yapabileceği bir isde bulur. İşiniz zor. Rabbim sabir ve güç kuvvet versin.
evet psikolojik destege ihtiyacim var burda eşimi anlatiyor ben kendim için konu açtim. düşünüyorum sabahtan akşama kadar içim içimi yiyor.. annemlerede dert anlatamiyorum. işyerinde hiç arkadaşim yok derdimi anlatsam dedikodu yaparlar. bunu da yapamiyorum.
içim içimi yemekten düşünüp kendimi dolmaktan ne yapacagimi bilememekten elimden geldiğime kadar yapmasindan sürekli bir yol peşine düşmekten yoruldum.. kendimde ne ariyorum acaba onu düşünüp duruyorum.

eşimi çok seviyorum boşanmayi da düşünmüyorum.. kötü özellikleri dişinda biz mutluyuz sorun etmiyorum bunda. onunda beni sevdiğine eminim.. eşime çok alıştım. alışmasam boşanir giderdim. onun öle kötü yönlerini bakmadim. benim hayalim 80-90 yaşlarinda nine dedelerde el ele tutan var onlar gibi olmak..
aldatma felan olsaydi orasi ayri çok şükür onda yok. eşim çok vicdanli biri .
sadece kendime ihtiyacim var. artık toparlamak istiyorum bu durum 2015 te oğlumu kaybettikten sora çöküşüm başladi.. çok şükür kızım doğdu ama hala toparlamiş degilim mutlu görünmeye çalışıyorum pozitif yöne bakmaya çalışıyorum muhabbet edebilecegim biri yok. hep içime attim doldum.. içinden çikarmiyorum ne yapacagimi bilemiyorum. :(

hayat bi iyiye giderken önüme imtihanim çikiyor..
maddi durumu şimdilik iyi... eşim rahatsizlik yüzünden çalışmıyor. kalbi ve gögsüm sıkışıyo diyo.. işsizlk maaş aliyor... kaynanamla altlı üstlüyüm... çok şükür bir problem yok.. kp ameliyat olucak belden... emekli maaşıyla geçinecek ama dünya kadar borçlari var.. bizden para istemiyor. ama beraber yemek yiyelim diyolar...
kızımı onlar bakiyor.. saolsun
ama ben.... ben doldumm yoruldum ... içinden çikamiyorum... kamuda memurum Çok şükür iyi bir işim var

Kamuda memurum diyorsunuz 3000 civarı aliyorsunuzdur. Eşiniz de işsizlik maaşı 1200 civarı alır (ben DUZ HESAP SÖYLEDİM KÜSÜRATI BİLEMEM)
başka ne borçlarınız var şuan da. ?
Koskoca memursunuz maaşınızı laf ettirmeyin

eşimi çok seviyorum boşanmayi da düşünmüyorum.. kötü özellikleri dişinda biz mutluyuz sorun etmiyorum bunda. onunda beni sevdiğine eminim.. eşime çok alıştım. alışmasam boşanir giderdim. onun öle kötü yönlerini bakmadim. benim hayalim 80-90 yaşlarinda nine dedelerde el ele tutan var onlar gibi olmak..
aldatma felan olsaydi orasi ayri çok şükür onda yok. eşim çok vicdanli biri .
sadece kendime ihtiyacim var. artık toparlamak istiyorum bu durum 2015 te oğlumu kaybettikten sora çöküşüm başladi.. çok şükür kızım doğdu ama hala toparlamiş degilim mutlu görünmeye çalışıyorum pozitif yöne bakmaya çalışıyorum muhabbet edebilecegim biri yok. hep içime attim doldum.. içinden çikarmiyorum ne yapacagimi bilemiyorum. :KK43:

Kamuda memurum diyorsunuz 3000 civarları aliyorsunuzdur. Esinizde işsizlik alıyor. Başka ne borçlarıniz var? Maddi olarak gayet iyi geçirirseniz. Benim ev kira birde bebek var tek maaşla geçiniyoruz . Şükür.
Esinizin ne sıkıntısı var? Panik atağı mi var kalp hastalığı mi

Kamuda memurum diyorsunuz 3000 civarları aliyorsunuzdur. Esinizde işsizlik alıyor. Başka ne borçlarıniz var? Maddi olarak gayet iyi geçirirseniz. Benim ev kira birde bebek var tek maaşla geçiniyoruz . Şükür.
Esinizin ne sıkıntısı var? Panik atağı mi var kalp hastalığı mi
araba borcu ödüyoruz. hele ihtiyaç aliyoruz eve taksitle ödüyoruz.borçlarimiz ödüyorsak buna çok şükür.
evim de var çok şükür çalışıyormusunuz?

hayat bi iyiye giderken önüme imtihanim çikiyor.. bu bir imtihan diyorum derdime çare bulamiyorum sürekli içime atmak... hiç kimseyle paylaşamamak... ne olduğumu kimse bilmiyor..
maddi durumu şimdilik iyi... eşim rahatsizlik yüzünden çalışmıyor. kalbi ve gögsüm sıkışıyo diyo.. işsizlk maaş aliyor... kaynanamla altlı üstlüyüm... çok şükür bir problem yok.. kp ameliyat olucak belden... emekli maaşıyla geçinecek ama dünya kadar borçlari var.. bizden para istemiyor. ama beraber yemek yiyelim diyolar...
kızımı onlar bakiyor.. saolsun
ama ben.... ben doldumm yoruldum ... içinden çikamiyorum... kamuda memurum Çok şükür iyi bir işim var...
eşim harcamalarimi hep kısıtlıyor... sinirleniyorum bende... beddua ediyo bana..neymiş sözlerim zoruna gitmiş de... eee benimde gidiyor....
dün 150 tlik ayakkabi sıkıştırdığı için giyemiyorum.. dedi ki bu son bi daha sana ayakkabi almiycam diyo. bende sinirlendim agir söz söledim parami sen mi kazaniyorsun diye... zoruna gitmiş.. bi süre konuşmadik.. neyse ki barıştık...
ama etkisinde kaldim tasarruf etmeye çalışıyor hiç bişeyi harcattirmiyor bana.. bide bana tamam bişey demiyorum diyo... o sözlerden önce düşüncektin be adam... içimi yaraladin!!! borçlari, evi ödeyen eşimdir..
bide borçlar başliycak ev araba sigorta .... kp ameliyat olucak...bi sürü şey üst üstüme geldi çok üzülüyorum..
eşimede bişey diyemiyorum işe giricem diyo.
ama bana beddua ediyo... seninde başina gelsin diyo böbürleniyormuşumm.... ne böbürlenmesi ben geçindiğine şükrediyorum..
boşanmak felan düşünmüyorum... lütfen bana yol gösterin... gerçekten tükenmiş sendromuna girmiş gibiyim.. hiç bişeyden tarz alamiyorum... o 4 yılımı hep içime attim anneme anlatamiyorum.. bilmiyorlar...
eşim bi iyileşse işe girse diye dua ediyorum ama benim psikolojim alt üst üstünde.. bana kafayi yemişsin diyo.. kendi kendime sölenip duruyorum kime anlaticam ben derdimi.. kimse benim ne yaşadığımı bimiyor...
ne olur derdime çare bulun.. yol gösterin..
lütden bana taşlamayin.. bi yardima ihtiyacim var.
anlayişin için teşekkür ederim.

O rahatlığa ben de bitiyorum ya.Maaşın var kendisi çalışmıyor sana bir daha ayakkabı almıcağını söylüyor :110::KK12:Siz küçük kardeşe borç veriyordunuz değil mi?Ee kp kv nin masraflarını siz karşılamıyormuşsunuz e görümce de para almıyor alırsa geri veriyor..Sadece yemek yiyorlarsa ehhhh eşiniz çalışana kadar idare edecek para kalır size.Ama eşinizin kısıtlaması bunaltmış sizi ben olsam ben de bunalırdım.Bence gerekli tepki vermişsiniz anlasın senin paran özgürlüğün hakkında bu kadar hükmü olmasınEn Büyük KK

Herkes hastalanabilir ama psikologların dediğine göre hastanın bu hastalık sayesinde maddi veya manevi(mesela işe gitmemek,bütün gün evde yatmak vs) bir kazancı varsa hastalık eskisi gibi zorlayıcı olmasa da aynı belirtileri yaşadığını zanneder. Siz çok iyiniyetli yaklaşıyorsunuz belli ama psikologa gitmesini şart koşun. Kesin dille söyleyin. Sizin yüzünüzü yumuşak bulmuş, nasılsa altlı üstlü ailesi de çocuğa bakıyor. Ona bir sorumluluk kalmamış/bırakmamışsınız. Kendi ailenizdeki büyükler de varsa gelip konuşsun gerekiyorsa, hani bir gözü korksun yani sizi kaybedebileceği ihtimali ile. Zorlayıcı olmazsanız daha çoook ben hastayım diye herkesi kandırır. Uzun süre çalışmayan erkeğe tahammül edilmemeli bence.

Herkes hastalanabilir ama psikologların dediğine göre hastanın bu hastalık sayesinde maddi veya manevi(mesela işe gitmemek,bütün gün evde yatmak vs) bir kazancı varsa hastalık eskisi gibi zorlayıcı olmasa da aynı belirtileri yaşadığını zanneder. Siz çok iyiniyetli yaklaşıyorsunuz belli ama psikologa gitmesini şart koşun. Kesin dille söyleyin. Sizin yüzünüzü yumuşak bulmuş, nasılsa altlı üstlü ailesi de çocuğa bakıyor. Ona bir sorumluluk kalmamış/bırakmamışsınız. Kendi ailenizdeki büyükler de varsa gelip konuşsun gerekiyorsa, hani bir gözü korksun yani sizi kaybedebileceği ihtimali ile. Zorlayıcı olmazsanız daha çoook ben hastayım diye herkesi kandırır. Uzun süre çalışmayan erkeğe tahammül edilmemeli bence.
ilk başlarda ben bişey diyemiyorum sorun etmedim sora evde yattıkça çeşitli hastalıklar çikti kalbim agriyo diyor en son troid bezi çikmiş.inanki benim canimi tak etti sonrada artık işe girme zamani diyorum annem de sürekli sölenip duruyor. artık çalışsın evde yatmasin diyor.. kv ve göürmcem de bu durumdan rahatsiz işe gir diyor .girerim diyo. işsizlik maaşim bitsin iş başvuruısu yapcam diyor.
ben eve gelince hiç duramiyorum. en büyük korkum hastalık... bu konuda çok dirençli bir insanim. çok şükür

ilk başlarda ben bişey diyemiyorum sorun etmedim sora evde yattıkça çeşitli hastalıklar çikti kalbim agriyo diyor en son troid bezi çikmiş.inanki benim canimi tak etti sonrada artık işe girme zamani diyorum annem de sürekli sölenip duruyor. artık çalışsın evde yatmasin diyor.. kv ve göürmcem de bu durumdan rahatsiz işe gir diyor .girerim diyo. işsizlik maaşim bitsin iş başvuruısu yapcam diyor.
ben eve gelince hiç duramiyorum. en büyük korkum hastalık... bu konuda çok dirençli bir insanim. çok şükür

Eşinizin kendi ailesinin demesi pek fayda etmez ne yazık ki, sizi de geçiştirdiğini anlarsanız( bu maaş bittiği dönemde ) o zaman kendi aile büyüklerinizi devreye sokun. Sizi kaybetmekten korkar da belki o zaman silkelenir kendine gelir. Ama dediğim gibi evde yattıkça hastalıkları çıkmıştır çünkü o öyle sorumluluk almadan evde kalmak istiyor. Masabaşı işi pekala da yapabilir.
Benim eşimin abisi oram ağrıyor buram fıtık şöyle böyle dedi babasından para aldı o bitti derken başka işe gircem kursa gitmem lazım dedi kayınbabadan para aldı sonra kursu da bıraktı filan. Sonra tahminimce karısı rest çekti de el mecbur masabaşı iş buldular başladı. Kimsenin iyiniyetinizi sömürmesine izin vermeyin demek istediğim aslında. Ayrıca sizin dediğiniz gibi siz hasta olsanız evde otursanız elbette de sesini çıkaramaz. Çalış diye zorlayamaz bile sizi. Dinen buna hakkı yok. Siz dinen sorumluluğunuz sadece eviniz iken buna rağmen bir de üstüne çalışıyorsunuz.

Eşinizin kendi ailesinin demesi pek fayda etmez ne yazık ki, sizi de geçiştirdiğini anlarsanız( bu maaş bittiği dönemde ) o zaman kendi aile büyüklerinizi devreye sokun. Sizi kaybetmekten korkar da belki o zaman silkelenir kendine gelir. Ama dediğim gibi evde yattıkça hastalıkları çıkmıştır çünkü o öyle sorumluluk almadan evde kalmak istiyor. Masabaşı işi pekala da yapabilir.
Benim eşimin abisi oram ağrıyor buram fıtık şöyle böyle dedi babasından para aldı o bitti derken başka işe gircem kursa gitmem lazım dedi kayınbabadan para aldı sonra kursu da bıraktı filan. Sonra tahminimce karısı rest çekti de el mecbur masabaşı iş buldular başladı. Kimsenin iyiniyetinizi sömürmesine izin vermeyin demek istediğim aslında. Ayrıca sizin dediğiniz gibi siz hasta olsanız evde otursanız elbette de sesini çıkaramaz. Çalış diye zorlayamaz bile sizi. Dinen buna hakkı yok. Siz dinen sorumluluğunuz sadece eviniz iken buna rağmen bir de üstüne çalışıyorsunuz.
eğer işe girmezse gerçekten bende resti çekicem bakalım görücez..
eğer ben hasta olursam bakarim diyo. ama evdede boş vermiyorum güzelce dile sölüyorum işe yariyor:D

Back
X