• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorgunum bitkinim tükendim:(

Yok canım ama babam ıcın yaptık bızde oradan ogrendık. ama oranı cok dusuk cıkmıs calısmasına engel degıl yanı bu durum astım bronsıtten hıc alamadı mı oran?
kulagindan almiştik tek kulagi işitme kaybi var ama vermediler. birisi tek kulagi duymuyordu % 40 vermişlerdi bende eşime yaptırmışım % 10 verdiler. astim bronşitten bakmadik sanirim yine gitmeyi istemiyor.

kulagindan almiştik tek kulagi işitme kaybi var ama vermediler. birisi tek kulagi duymuyordu % 40 vermişlerdi bende eşime yaptırmışım % 10 verdiler. astim bronşitten bakmadik sanirim yine gitmeyi istemiyor.
Kalp sorunu varmıydı o zaman onuda soylemelıydınız, bakılmamıs olabılır. var olan butun sorunları. Tabı bunlar cokta onemlı degıl muhtelen calısabılır durumda esınız ınsallah en kısa zamanda ıse gırer

Allah kolaylik versin kolay degil. Onun evde oturmak hastalıgı 0sikolojisini bozmuştur ondan böyle yapiyodur bence. 7marım 8yi bir ise girer de hem maddi hem manevi rahatlar.

geçim düşündüğüm için ucuz ayakkabi aldim ..
yoksa o ucuz felan bahane...
olmuyor ben buçuklu giyiyorum. ayagim düz tabanlı.. hiç biri olmuyor.. bana uyduğu ayakkabilar 200-300 tllik. o kadar alacak durumuz yok. 150 tlk aldik da sıkıştı :/

Benim ayağım da öyle. Hatta sağ ayağım sol ayağımdan yarım numara büyük. O yüzden her ayakkabı olmuyor. Eşim ayakkabı alalım dediğinde yok diyorum hemen. Mağazada deniyorum iyi hoş, eve geliyorum sağ ayağıma küçük oluyor... o yüzden bir numara büyük alıyorum ve spor ayakkabı giyiyorum. Normal ayakkabılar hiç olmuyor çünkü. :/ sizin böyle bir imkanınız yok mu? (Ben de kamudayım bu arada)

Astım bronşit çalışmaya engel bir hastalık değil yani daha önce duymadım.
Borç kimin borcu sizin mi kayınpederin mi?
Anladığım kadarıyla işsizlik durumundan öncede problem vardı?
Eşiniz sanki bahane ediyor gibi geldi.
Üstelik yok okuyamam falan kolaya kaçıyor.
Yerinizde olsam özellikle kp kv yükünü üstlenmem. Hele borç onlarınsa asla karışma. Eşin çok istiyorsa kendi çalışsın.

Parayı bir kenara atta tavrını, davranışını, konuştuğuna (küfürlü argo) dikkat etsin çeki düzen versin.

Mesela sizi aldatsa sırf hasta yazık diyerek boşanmayacak mısınız?

Seni onceki konundan biliyorum . Senin kocan hastaliktan ziyade rahatina duskun ve seni kullaniyor. Maddive manevi. Kizina kocan baksa kendini zorunluda hissetmezsin birlikte yemeye. Ev islerinin hic birindede yardimci olmadigini soylemistin. Soyler misin bu adam tum gun evde napiyor? Eminim tum gun oyun oynayip tv bakiyor.

Hasta olmak kolay degil kabul ama eminim sen ayni hastalikta olsaydin kalkip evinin isini yapardin. Kocan iyi niyeti suistimal ediyor

ben bunu anlatiyorum haberlerde 91 yaşındaki kadin hiç boş durmuyor hastalığı da yok :)
eşime bunu söledim çalıştıkça dinç kalirsin.
Ayaginda duz tabanlik varsa senin zaten ayagina uygun ayakkabi astari kullanman lazim. Bu sayede ayagin durusu duzeltiyor ve boylece diz daha sonra kalca ve bel, sirt agrilarini onlemis oluyosun. Bi ortopedik doktora gitmek mantikli. Siradan bir ayakkabi astari kullanamazsin cunku herkesin duz tabanligi, ayaginin derecesi ayni degil

Benim ayağım da öyle. Hatta sağ ayağım sol ayağımdan yarım numara büyük. O yüzden her ayakkabı olmuyor. Eşim ayakkabı alalım dediğinde yok diyorum hemen. Mağazada deniyorum iyi hoş, eve geliyorum sağ ayağıma küçük oluyor... o yüzden bir numara büyük alıyorum ve spor ayakkabı giyiyorum. Normal ayakkabılar hiç olmuyor çünkü. :/ sizin böyle bir imkanınız yok mu? (Ben de kamudayım bu arada)
ben ayakkabi sıkıntı çektim hep bi nurmara büyük almişim.. sıkıyor diye.. 38 nurmara yiyorum genelde ayagim 37,5 .
spor ayakkabılari çok seviyorum sıkmadığı için.. hep 38 diyorum onda.

Astım bronşit çalışmaya engel bir hastalık değil yani daha önce duymadım.
Borç kimin borcu sizin mi kayınpederin mi?
Anladığım kadarıyla işsizlik durumundan öncede problem vardı?
Eşiniz sanki bahane ediyor gibi geldi.
Üstelik yok okuyamam falan kolaya kaçıyor.
Yerinizde olsam özellikle kp kv yükünü üstlenmem. Hele borç onlarınsa asla karışma. Eşin çok istiyorsa kendi çalışsın.

Parayı bir kenara atta tavrını, davranışını, konuştuğuna (küfürlü argo) dikkat etsin çeki düzen versin.

Mesela sizi aldatsa sırf hasta yazık diyerek boşanmayacak mısınız?

ben kv ve kp yükünü üstlemedim.. borç da istedi verdik geri de ödediler..onlara güveniyorum.
eşim bi ay kaldi işsizlik maaşi bitmesine. sonra işe girecek.;
hastalığı arttı bu gidişle kaç tane doktorlara hastanelere gidiyoruz da doktorlar bişeyin yok diyo. astim kontrol altinda dedi.
allah korusun aldatsa ayri konu.. öle bi durum yok ama boşanmayı düşünmüyorum

Tek kulaktan kesinlikle %40vermezker başka şeylerde vardır benim ark iki kulağı 0 %52

ben kv ve kp yükünü üstlemedim.. borç da istedi verdik geri de ödediler..onlara güveniyorum.
eşim bi ay kaldi işsizlik maaşi bitmesine. sonra işe girecek.;
hastalığı arttı bu gidişle kaç tane doktorlara hastanelere gidiyoruz da doktorlar bişeyin yok diyo. astim kontrol altinda dedi.
allah korusun aldatsa ayri konu.. öle bi durum yok ama boşanmayı düşünmüyorum
Demekki bişey yok

Seni onceki konundan biliyorum . Senin kocan hastaliktan ziyade rahatina duskun ve seni kullaniyor. Maddive manevi. Kizina kocan baksa kendini zorunluda hissetmezsin birlikte yemeye. Ev islerinin hic birindede yardimci olmadigini soylemistin. Soyler misin bu adam tum gun evde napiyor? Eminim tum gun oyun oynayip tv bakiyor.

Hasta olmak kolay degil kabul ama eminim sen ayni hastalikta olsaydin kalkip evinin isini yapardin. Kocan iyi niyeti suistimal ediyor
ben hasta olsam şüphe ederdim sanirim..hastalıkzor herkesin başına gelebilir.. bende dedim eşime ben hasta olsam yardim eder imisin diye ederim diyo. onun hastalığına şikayet etmedim hepimizin başına gelebilir.
onun artık evde cani sıkılıyor işe giricem diyo.. bakalım çalışmak dinç tutar dedim sölüyorum bunu hergün hesabini soruyorum evde nabiyosun felan diye. uyuyor çarşıda işleri varsa hallediyor.

ben hasta olsam şüphe ederdim sanirim..hastalıkzor herkesin başına gelebilir.. bende dedim eşime ben hasta olsam yardim eder imisin diye ederim diyo. onun hastalığına şikayet etmedim hepimizin başına gelebilir.
onun artık evde cani sıkılıyor işe giricem diyo.. bakalım çalışmak dinç tutar dedim sölüyorum bunu hergün hesabini soruyorum evde nabiyosun felan diye. uyuyor çarşıda işleri varsa hallediyor.
Astim calismaya engel degil. Cok hareketli bi is zorlar ve toz zorlar. Ona gorede ilaclari var zaten. Bu adam sana blof yapiyo ise basliycam diye. Baslasinda gor madem

Astim calismaya engel degil. Cok hareketli bi is zorlar ve toz zorlar. Ona gorede ilaclari var zaten. Bu adam sana blof yapiyo ise basliycam diye. Baslasinda gor madem
bana acindirmaya çalışıyor oysa ben hiç acimiyorum acimadığımı görünce işe başliycam dedi .dedim tek maaş yetmiyor dedim çocuuğmu da kaynanam bakiyor yakında sanirim oda bakamiycak kp ameliyat olacagi için.. annemgile birakacaz herade. eşim anneme birakmaya razi degil görümcem de okula başladi ünv okuyor. oda ders çalışmaktan çocuğuma bakma kapasitesi yok. kv de hasta rahatsizliğindan şikayet edip duruyor. görümceme güveniyor bakimi görümceme ait:) mecbur annemgile birakacaz annem çok severek bakiyor torunu kv den daha iyi bakiyo ordayken kızım çok mutlu oluyor. işte eşim arabayla hergün getir götür istemiyor. o yüzden razi da degil.
altlı üstlüyüz.. kolay oluyor yukari brak in felan.. ben rahatsiz olmadim altlı üstlüden kaynanam rahatsiz etmez ne kaynanalar var görüyorum benim kaynanam iyi biri 4 sene oldu evleneli çok şükür sorun yaşamadik.. kp çalışmıycak yemegi de sanirim birlikte yiyecez

bana acindirmaya çalışıyor oysa ben hiç acimiyorum acimadığımı görünce işe başliycam dedi .dedim tek maaş yetmiyor dedim çocuuğmu da kaynanam bakiyor yakında sanirim oda bakamiycak kp ameliyat olacagi için.. annemgile birakacaz herade. eşim anneme birakmaya razi degil görümcem de okula başladi ünv okuyor. oda ders çalışmaktan çocuğuma bakma kapasitesi yok. kv de hasta rahatsizliğindan şikayet edip duruyor. görümceme güveniyor bakimi görümceme ait:) mecbur annemgile birakacaz annem çok severek bakiyor torunu kv den daha iyi bakiyo ordayken kızım çok mutlu oluyor. işte eşim arabayla hergün getir götür istemiyor. o yüzden razi da degil.
altlı üstlüyüz.. kolay oluyor yukari brak in felan.. ben rahatsiz olmadim altlı üstlüden kaynanam rahatsiz etmez ne kaynanalar var görüyorum benim kaynanam iyi biri 4 sene oldu evleneli çok şükür sorun yaşamadik.. kp çalışmıycak yemegi de sanirim birlikte yiyecez

Sorun kv kp degilki sizde zaten, sorun esinin kendisi. Adamdaki rahatliga bak.. goturup getirecek diye istemiyor:) saka gibi yeminlen.

Gorumceni rahatsiz etmeye bu yuku yuklemeye hakkiniz yok. Hatta kv ve annenizide yok. Adam evde gobek buyutsun cocuk orda burda buyusun. Anne baba calisirken birinin bakmasini anliyorum ama baba ya da anne evdeyse neden anneanne babanne bakacakmis? Esin sirtini sizlere yaslamiski kene gibi parazit gibi yapismis resmen.

Soruyorum sana: sen evde hasta bile olsaydin esin kadar diyeyim, birine mi yollardin cocugunu? Afedersin ama esin cok karaktersiz

Back
X