Yorgunum,Kırgınım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.168
148
İyi Aksamlar kızlar. Yazmamak icin cok direndim ama yinede dayanamadim . Sorun esimle birseyleri paylasamamak. Kayinvalide kayinpeder ayni evde oturuyoruz bu kismi kisa kesicem . evin yemek masrafini kayinpedere kayinvalideme veriyor esim . Evde canim birsey istedigi zaman surekli kv deye soylemek zorunda kaliyorum . evde birseyler eksik oluyor onun suratina bakiyorum alalim derken almak istemiyor suratini asiyor bende dayanamadim esim yatinca yanina gittim seninle birsey konusabilirmiyiz dedim . o da hayir diye bagirdi tamam o zaman dedim yattim . O da derdin ne senin diye bagirdi bende bisey yok tamam dedm kolumu sıktı derdini soyle dedi . bende konuyu degistirdim ( martta tup bebek icin hastaneye gidicez ) .hastaneyle ilgili birsey diyecektim dedim tamam soyle dedi yok dedim dondum arkami yattim . Cok kırıldim yaptigi harekete . hic iletisim kuramiyoruz dedim canimi acittin dedim birsey demedi o da pisman oldu ama tutamiyorum kendimi surekli agliyorum . hic birsey sekilde konusamiyoruz . ben derdimi hic esime anlatamiyorum . yoruluyorum icimde birseyleri tutmaya o yuzden icimi doktum size iyiki varsiniz ..

Eşinden çocuk istemeyi iyi düşün daha canının istediği bişeyi konusamıyoken ve bunun icin bu tarz tartısıyoken...

Canım benim ya.
Eşinin ailesi ile birlikte yaşamak eminim zordur. Sabreyle bu da senin imtihanın.
Gerçekten burda eşinin görevi çok büyük yani sana karşı davranışları.
Birşeye sinirli olduğu için mı o şekilde davrandı yoksa genel yapısi mı bu.
Umarım düzelir birde Rabbim bir bebek verir size

Eşinle birgün sakin sakin konuşup sorunu direkt kendisine söylemeyi dene istersen en azından bu konudan rahatsız olduğunu duyduğunda ona göre davranmaya çalışır..

Severek mi evlendiniz? bu kadar duyarsız, bencil bir eş olmak için neyse üzülmenizi istemem ama o evden çıkmanız gerek özeliniz yok, muhabbetiniz yok böyle olmaz....

Haklisin zaten kirginligim gecmezse sanmiyorum gidecegimi cunku ister istemez yipraniyorum birseyleri paylasamamak kadar zor birsey yok gercekten . bazi insanlara cok imreniyorum esleriyle herseyi konusuyorlar benim hic birseyi konusabilme imkanim olmuyor . isten geliyor yemek yesinde oyle konusalim diyorum televizyon izlerken birsey soylicem bagriyor sus diye televizyon izliyorum diyor . yatarken birsey soylemek istiyorum bu sefer uyuyorum sus diyor ben ne yapacagimi sasirdim psikolojikmen delirmek uzereyim
Eşinden çocuk istemeyi iyi düşün daha canının istediği bişeyi konusamıyoken ve bunun icin bu tarz tartısıyoken...

Amin canim benim evet biliyorum imtihanim bu sabretmem lazim bugun aglayasim tuttu galiba tutamiyorum hic kendimi . surekli aynisini yapiyor yani ben hic konusamiyorum esimle surekli annesinin yaninda kardesinin yaninda sus diye bagirmasinada uzuluyorum hep insan icinde kiriyor beni .

çocuk yapma sakın..

Onur kırıcı bir durum eşiniz ne kadar rahat
Esimin istedigi hic onunla konusmayayim ona asla kotu birsey demiyeyim bunu istiyor . ya ben daha 24 yasindayim . ben esimle herseyi konusup paylasmak istiyorum gulmek istiyorum saatlerce muhabbet etmek istiyorum olmuyor . kendimde hata ariyorum bulamiyorum cok birsey istemiyorum ki

Ben şuan şok ben şuan vefat
Affedersin de güzelim sen saf mısın ? Senin basiretini filan mı bağladılar ?

Senin annenin sana verdiği dublex evde kv ve kp ile yaşayacaksın .
Kp 48 yaşında sabahtan akşama kadar evde yan gelip yatacak . Maaşı vs hiç bir şeyi yok .
Bu arada evin mutfak ekonomisine kv bakacak . Ezile büzüle her şeyi kv isteyeceksin !
Bu arada eşinle iletişim sıfır sürekli bir sus lafı . Sanırım yatak ilişkinizde sorunlu

Haaa bunlara ek olarak görümcenin evlilik masrafını da eşin ödeyecek .
Köyde ki fındıktan size hiç pay verilmeyecek .

Bunlar seni bildiğin kullanıyorlar .
Neden hala o evde onları tutuyorsun . Ben senin yerinde olsam kolun tuttuğum gibi atarım kapıya .
Bu ne be

Çocuğa yazık değil mi? Böyle kötü bir ortamda önce problemleri çözmek yerine birde çocuk yapmak için çözüm arayışına giriyorsunuz aklım almıyor. Allah korumuş bu fikri bir daha düşünün. Allah korusun bir şey dicem diyince kol sıkan adam ilerde çocuğu da döver. Beklerim yani. Kendinizi koruyamıyorsunuz o çocuğa bir şey olduğunda nasıl içiniz rahat edecek.
Tez vakitte boşanın geç bile kalmışsınız.
İlk defa bu kadar sert konuştum kendime şaşıyorum.

Çünkü arkasında kişiliğinde hayat stantarlarında onu destekleyen haklı gören bir yapı yok ülkemizde çoğu kadında olduğu gibi
Evet bana cevremin tek soyledigi ne guzel iste isine gidip geliyor ickisi kumari yok dayagi yok .. Butun evlilikler bunlar yuzunden mi bitiyor . kimse beni anlamiyor . ben cok uzuluyorum benimle hic birsey konusmamasina hep annesiyle konusuyor beni hic konusturmuyor yani ben cok mutsuzum esim bana suratsiz bi sekilde ekmek getirse nolur getirmese nolur . keske sogan ekmek yesekde sohbetle muhabbetle sevgiyle yesek

Sen nasıl katlayabiliyorsun o insana? Konuşamıyorsan özgür değilsin, eş değil esir gibisin o evde. Sürekli rencide ediliyorsun. Durum içler acısı...Ailen arkanda dursun, annenlerin evine git bana kalırsa. Eşin de kendiyle hesaplaşsın bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…