Yorgunum,Kırgınım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esimin istedigi hic onunla konusmayayim ona asla kotu birsey demiyeyim bunu istiyor . ya ben daha 24 yasindayim . ben esimle herseyi konusup paylasmak istiyorum gulmek istiyorum saatlerce muhabbet etmek istiyorum olmuyor . kendimde hata ariyorum bulamiyorum cok birsey istemiyorum ki
İstiyorsun canım aslında çokşey istiyorsun ona giydiğinden 10 numara büyük ayakkabıyla koş diyorsun koşamaz düşer alay konusu olur utanır

Ben şuan şok ben şuan vefat :oha::oha::oha::oha:
Affedersin de güzelim sen saf mısın ? Senin basiretini filan mı bağladılar ?

Senin annenin sana verdiği dublex evde kv ve kp ile yaşayacaksın .
Kp 48 yaşında sabahtan akşama kadar evde yan gelip yatacak . Maaşı vs hiç bir şeyi yok .
Bu arada evin mutfak ekonomisine kv bakacak . Ezile büzüle her şeyi kv isteyeceksin !
Bu arada eşinle iletişim sıfır sürekli bir sus lafı . Sanırım yatak ilişkinizde sorunlu

Haaa bunlara ek olarak görümcenin evlilik masrafını da eşin ödeyecek .
Köyde ki fındıktan size hiç pay verilmeyecek .

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik: Bunlar seni bildiğin kullanıyorlar .
Neden hala o evde onları tutuyorsun . Ben senin yerinde olsam kolun tuttuğum gibi atarım kapıya .
Bu ne be :KK4:
:-( ben bunu yapamam ailem kizar. Yani onlara gidin diyemem evliligimde bozulur ne bilim sabrediyorum iste . inanki bi anda cikin gidin demek kolay degil

Sen nasıl katlayabiliyorsun o insana? Konuşamıyorsan özgür değilsin, eş değil esir gibisin o evde. Sürekli rencide ediliyorsun. Durum içler acısı...Ailen arkanda dursun, annenlerin evine git bana kalırsa. Eşin de kendiyle hesaplaşsın bakalım.
Annemler yan binamdalar ama ben gidemem cunku onlara gore bunlar cok basit seyler dayak vs daha buyuk seyler onlarin gozunde

Çünkü arkasında kişiliğinde hayat stantarlarında onu destekleyen haklı gören bir yapı yok ülkemizde çoğu kadında olduğu gibi
Tamam ama böyle bir insanlada ömür geçer mi. Evli kalmakta ki amaç sadece karın tokluğumu? Çaresizlik zor, hayat şartları ve dediğiniz gibi toplumsal yapı kadının boşanmasını zorlaştırıyor ama hiç kimsede böyle bir hayatı mecburiyet diyerek kendine reva görmemeli. Psikolojik şiddetin alasını yaşıyor belkide kocasına cevap verse fiziksel şiddeti de yaşayacak. Bilemedim..

İstiyorsun canım aslında çokşey istiyorsun ona giydiğinden 10 numara büyük ayakkabıyla koş diyorsun koşamaz düşer alay konusu olur utanır
Haklisin canim . Nasil duzelir nasil yapariz bilmiyorum . beni sevmiyor bence sevse boyle yapmaz . hani sevmedigin bir insan olur da herseyi batar ya gozune . esiminde bana yaptigi bu . eve girerken bile bi suratsiz girer hosgeldin derim cevap vermez. Eve gelince konustugu 3 kelimeyi gecmez . yemek ver kumandayi ver yataga ac o kadar .

Çünkü arkasında kişiliğinde hayat stantarlarında onu destekleyen haklı gören bir yapı yok ülkemizde çoğu kadında olduğu gibi
Tamam ama böyle bir insanlada ömür geçer mi. Evli kalmakta ki amaç sadece karın tokluğumu? Çaresizlik zor, hayat şartları ve dediğiniz gibi toplumsal yapı kadının boşanmasını zorlaştırıyor ama hiç kimsede böyle bir hayatı mecburiyet diyerek kendine reva görmemeli. Psikolojik şiddetin alasını yaşıyor belkide kocasına cevap verse fiziksel şiddeti de yaşayacak. Bilemedim..

:-( ben bunu yapamam ailem kizar. Yani onlara gidin diyemem evliligimde bozulur ne bilim sabrediyorum iste . inanki bi anda cikin gidin demek kolay degil

Zaten sadece kv ve kp kovmayacaksın toptan kocanla birlikte .
Ne paylaşıyorsun o kocanla o evde ?
Şuan çok ağır laflar edebilirim . Sadece kırıcı olmamak için susuyorum .

Evlilik bu değil . Her lafına sus diyen adam bir imzayla nasıl senin kocan olsun ki ?
Ev dublexmiş zaten aynı oturma odasını kullandığınızı zannetmiyorum .
Sorun kv veya kp değil yani en azından ana sorun onlar değil .
Eşin evli gibi davranmıyor .

Adam senin evini kullanıyor , senden maaşlı bir ev çalışanın yaptıklarını yapmanı bekliyor ( Emin ol evde çalışan birine daha kibar konuşur ) Haa bir de işte arada bir yatak odasında uyumaktan başka şeyler yapıyorsunuz !

Eee veren hep sen oldun ... Sen ne aldın bu evlilikten ? Bir de çocuk diyorsun Mucize .
Senin için mucizeler boşandıktan sonra gelir .

Aslinda benimde zoruma giden bu yani siddete egilimi olmasi . kolumu va sıkması gibi

Ve asla bebek yapmayı düşünme bu adamdan, bebek olunca her şey düzelir sanma sakın.eşin önce sana saygı duymayı seninle paylaşımı öğrensin.

Zaten sadece kv ve kp kovmayacaksın toptan kocanla birlikte .
Ne paylaşıyorsun o kocanla o evde ?
Şuan çok ağır laflar edebilirim . Sadece kırıcı olmamak için susuyorum .

Evlilik bu değil . Her lafına sus diyen adam bir imzayla nasıl senin kocan olsun ki ?
Ev dublexmiş zaten aynı oturma odasını kullandığınızı zannetmiyorum .
Sorun kv veya kp değil yani en azından ana sorun onlar değil .
Eşin evli gibi davranmıyor .

Adam senin evini kullanıyor , senden maaşlı bir ev çalışanın yaptıklarını yapmanı bekliyor ( Emin ol evde çalışan birine daha kibar konuşur ) Haa bir de işte arada bir yatak odasında uyumaktan başka şeyler yapıyorsunuz !

Eee veren hep sen oldun ... Sen ne aldın bu evlilikten ? Bir de çocuk diyorsun Mucize .
Senin için mucizeler boşandıktan sonra gelir .
Sen ne desen ben sana hak veriyorum gercekten beni cok iyi tanimissin. Yok sorunumuz gercekten kv.kp degil . onlarin olayi cok farkli bi yerde . yani ben boyle evlilik hayal etmemistim . herkesin esleriyle sikintisi olur ama benimkisi de bir garip . esim beni gercekten sevmiyor neden katlaniyor bana ailem birsey demesin diye duzeni bozulmasin diye katlaniyor .yoksa gercekten sevdigine gram inanmiyorum sirf kendini ve ailesini dusunuyor

Ve asla bebek yapmayı düşünme bu adamdan, bebek olunca her şey düzelir sanma sakın.eşin önce sana saygı duymayı seninle paylaşımı öğrensin.
4 tane dusuk yaptim bazen dusunuyorum Rabbimin bi bildigi vardir gercekten herseyin hayirlisini istiyorum. 4 dusugumun sebebi gercekten tibbi filan degil Rabbim nasip etmiyor belki daha kotu seyler olcak

Çocuğa yazık değil mi? Böyle kötü bir ortamda önce problemleri çözmek yerine birde çocuk yapmak için çözüm arayışına giriyorsunuz aklım almıyor. Allah korumuş bu fikri bir daha düşünün. Allah korusun bir şey dicem diyince kol sıkan adam ilerde çocuğu da döver. Beklerim yani. Kendinizi koruyamıyorsunuz o çocuğa bir şey olduğunda nasıl içiniz rahat edecek.
Tez vakitte boşanın geç bile kalmışsınız.
İlk defa bu kadar sert konuştum kendime şaşıyorum.
Zaten boyle yapiyor ya hic hevesim kalmiyor hic birseye herseyden soguyorum ki suan ona acaip kirginim kalbim duzelmiyor yaptigi hareketi dusundukcw aglayasim geliyor tutamiyorum kendimi

Ömür geçer nicelerin geçip gittiği gibi bizim gibi toplumların şeklini oluşturur kadının itaati
Baş kaldırmak isyan etmek kolay değil bunun için bile zemin lazım zemini yokmu konu sahibinin azda olsa var
Konu sahibi için şunu söyleyebilirim sana itaat eden eşine sende itaat et aksi taktirde isyan et sonucu ne olursa olsun

O hic birseyi haketmiyor ama ben gidemiyorum ben birakamiyorum onu . aile cevre kpeder kvalide baskisi kimseye birsey diyemiyorum . herkes cok mutlu esleriyle ben utaniyorum onlara derdimi acmaya bende mutluymusum gibi yapiyorum . ben uzgun oldugum zaman herkes cocuk yuzunden uzuldugumu saniyor kimse sormuyor senin ne derdin var diye
Bu adam baba olmayi hakediyor mu sence?

Sen ne desen ben sana hak veriyorum gercekten beni cok iyi tanimissin. Yok sorunumuz gercekten kv.kp degil . onlarin olayi cok farkli bi yerde . yani ben boyle evlilik hayal etmemistim . herkesin esleriyle sikintisi olur ama benimkisi de bir garip . esim beni gercekten sevmiyor neden katlaniyor bana ailem birsey demesin diye duzeni bozulmasin diye katlaniyor .yoksa gercekten sevdigine gram inanmiyorum sirf kendini ve ailesini dusunuyor

Eğri oturalım doğru konuşalım .
Bu adam için hayat çok güzel değil mi ? Yani bence kırılma ama çok güzel ...
Düşünsene bir kız var evinde kalıyorsun . Kızın ailesi sizin aranız bozulmasın diye senin anne babandan daha fazla ebeveynlik yapıyor sana .
Sonra sen bekarmış gibi takılıyorsun . Kızı görmezden gelip kaba kuvvetle bastırabiliyorsun . Kız annene iş yaptırmıyor .
Sonra İstemedikçe ailenle aynı ortamda kalmıyorsun . Düzenli bir sex hayatın oluyor .

Sen bunu boşa eve beni al :-)

Eşinle aranda kaç yaş var ? Senden önce birini çok sevmiş ama kavuşamamış olma ihtimali var mı ?
Boşanmayacaksan yada boşanamayacaksan eğer sizi ancak Aile terapisti adam eder .

İyi Aksamlar kızlar. Yazmamak icin cok direndim ama yinede dayanamadim . Sorun esimle birseyleri paylasamamak. Kayinvalide kayinpeder ayni evde oturuyoruz bu kismi kisa kesicem . evin yemek masrafini kayinpedere kayinvalideme veriyor esim . Evde canim birsey istedigi zaman surekli kv deye soylemek zorunda kaliyorum . evde birseyler eksik oluyor onun suratina bakiyorum alalim derken almak istemiyor suratini asiyor bende dayanamadim esim yatinca yanina gittim seninle birsey konusabilirmiyiz dedim . o da hayir diye bagirdi tamam o zaman dedim yattim . O da derdin ne senin diye bagirdi bende bisey yok tamam dedm kolumu sıktı derdini soyle dedi . bende konuyu degistirdim ( martta tup bebek icin hastaneye gidicez ) .hastaneyle ilgili birsey diyecektim dedim tamam soyle dedi yok dedim dondum arkami yattim . Cok kırıldim yaptigi harekete . hic iletisim kuramiyoruz dedim canimi acittin dedim birsey demedi o da pisman oldu ama tutamiyorum kendimi surekli agliyorum . hic birsey sekilde konusamiyoruz . ben derdimi hic esime anlatamiyorum . yoruluyorum icimde birseyleri tutmaya o yuzden icimi doktum size iyiki varsiniz ..
sabır sonra inşallah ferahlık bekliyordur sizi de bir yerlerde zor aile içinde aile büyüklerinin olması çiftlerin hareketlerini diyaloğunu kısıtlar.

Ah be kardeşim bu nasıl bir hayat İnan bu durumda ne söylenirki :KK43: Rabbim yardımcın olsun dua et sürekli üzülme ağlama. Mevlana'nın bir sözü vardır
"Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! İşte orası kaderinin değişeceği noktadır!"

Eğri oturalım doğru konuşalım .
Bu adam için hayat çok güzel değil mi ? Yani bence kırılma ama çok güzel ...
Düşünsene bir kız var evinde kalıyorsun . Kızın ailesi sizin aranız bozulmasın diye senin anne babandan daha fazla ebeveynlik yapıyor sana .
Sonra sen bekarmış gibi takılıyorsun . Kızı görmezden gelip kaba kuvvetle bastırabiliyorsun . Kız annene iş yaptırmıyor .
Sonra İstemedikçe ailenle aynı ortamda kalmıyorsun . Düzenli bir sex hayatın oluyor .

Sen bunu boşa eve beni al :-)

Eşinle aranda kaç yaş var ? Senden önce birini çok sevmiş ama kavuşamamış olma ihtimali var mı ?
Boşanmayacaksan yada boşanamayacaksan eğer sizi ancak Aile terapisti adam eder .
Ayni dusundugun gibi canim hersey. Her dedigine hak veriyorum gercekten . bizi zaten ya mahkeme paklar yada aile terapisti . herseyin uzerinden iki aglayarak gecmeyi ogrenmisim yarin olur ben hic birsey olmamis gibi devam ederim ama artik buna ne zmana kadar nerye kadar dayanirim bilmiyorum . cunku bazen o kadar sıkıyorum ki kendimi parmaklarimi isiriyorum aglama sesimi duymasinlar diye . bi yere gidip bagira cagira aglamak istiyorum onu bile yapamiyorum

Ben şuan şok ben şuan vefat :oha::oha::oha::oha:
Affedersin de güzelim sen saf mısın ? Senin basiretini filan mı bağladılar ?

Senin annenin sana verdiği dublex evde kv ve kp ile yaşayacaksın .
Kp 48 yaşında sabahtan akşama kadar evde yan gelip yatacak . Maaşı vs hiç bir şeyi yok .
Bu arada evin mutfak ekonomisine kv bakacak . Ezile büzüle her şeyi kv isteyeceksin !
Bu arada eşinle iletişim sıfır sürekli bir sus lafı . Sanırım yatak ilişkinizde sorunlu

Haaa bunlara ek olarak görümcenin evlilik masrafını da eşin ödeyecek .
Köyde ki fındıktan size hiç pay verilmeyecek .

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik: Bunlar seni bildiğin kullanıyorlar .
Neden hala o evde onları tutuyorsun . Ben senin yerinde olsam kolun tuttuğum gibi atarım kapıya .
Bu ne be :KK4:

Bunlar dogruysa cok gec kalinmis bisi hepsini s...t et koy kar kis deme kapinin onune bide bana agiz burun yalacak kayinvalide ... iyi bulmuslar sağılacak inek..

sabır sonra inşallah ferahlık bekliyordur sizi de bir yerlerde zor aile içinde aile büyüklerinin olması çiftlerin hareketlerini diyaloğunu kısıtlar.
Canim inanki kpeder kvalide ustte oturuyorlar cok nadir asagiya inip de birlikte oturdugumuz . onlarin yuzunden diyemiyorum hersey esimde bitiyor

Back
X