Yorgunum,Kırgınım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi Aksamlar kızlar. Yazmamak icin cok direndim ama yinede dayanamadim . Sorun esimle birseyleri paylasamamak. Kayinvalide kayinpeder ayni evde oturuyoruz bu kismi kisa kesicem . evin yemek masrafini kayinpedere kayinvalideme veriyor esim . Evde canim birsey istedigi zaman surekli kv deye soylemek zorunda kaliyorum . evde birseyler eksik oluyor onun suratina bakiyorum alalim derken almak istemiyor suratini asiyor bende dayanamadim esim yatinca yanina gittim seninle birsey konusabilirmiyiz dedim . o da hayir diye bagirdi tamam o zaman dedim yattim . O da derdin ne senin diye bagirdi bende bisey yok tamam dedm kolumu sıktı derdini soyle dedi . bende konuyu degistirdim ( martta tup bebek icin hastaneye gidicez ) .hastaneyle ilgili birsey diyecektim dedim tamam soyle dedi yok dedim dondum arkami yattim . Cok kırıldim yaptigi harekete . hic iletisim kuramiyoruz dedim canimi acittin dedim birsey demedi o da pisman oldu ama tutamiyorum kendimi surekli agliyorum . hic birsey sekilde konusamiyoruz . ben derdimi hic esime anlatamiyorum . yoruluyorum icimde birseyleri tutmaya o yuzden icimi doktum size iyiki varsiniz ..
sadeceşunu dicemevliliği oturtmadan asla bebek yapma başka da bişidemem

Ya ben ağır konuşmayı sevmiyorum belki arkadaşlar dikkat etmiştir, gerçek hayatta asla dan dan konuşan biri değilim hep yapıcıyımdır. Bu ara içime bişey kaçtı hep saldırasım geliyo :D

Arkadaşım kusurabakma ama eşin tam bir asalak gibi yaşıyo.
Kp in evinde ana babasını alıp gelmiş yaşıyo.
Senin annenin babanın olduğu için sana resmen katlanıyo paran için sanki. Ve hatta babasına bile kendi karısının evinde kaldıklarından mutfağı onlara yıkmış tamamen bi çöp dahi alma zahmetine girmiyo "O kadarınıda onlar yapsın " diyo gibi..

Ne demek ya... sus, yemek, kumanda ve YATAĞI AÇ (burası çok çok itici cümlesi buysa gerçekten).
Darwinin evrim teorisindeki adam tam olarak bu:işsiz:

Evet zaten kucuklugumden beri istedigim sey hep buydu ayaklarimin ustunde durabilmem gercekten hala da icimde o heves gitmiyor . evde oturuyorum parayla elisi oruyorum mutlu oluyorum o kadar hirsliyim ki alnimin teriyle para kazanmaya bazen keske erkek olsaydim diyorum
Canım benim daha çok gençsin böyle umutsuz olma. Hala başarabileceğin çok şey var, koca bir ömür var önünde. Kimseye mecbur da değilsin, çalış çalış çalış diyorum.. Boyun eğme, kabullenme bu baskıyı..

Elim kolum bagli sanki ne yapacagimida bilmiyorum her yol cikmaz sokaga giriyor

Bir yerden başla. Ucunu göremiyorsun bence sokağın. Böyle zulüm mü olur? Ailen destek çıkacaksa onlarla konuş. Evi de annenler vermiş galiba bir üye öyle yazmıştı. Eğer öyleyse at onları evden. Dağ başı mı burası?

23 yaşındasın daha... Profilde öyle yazıyor. Neler neler başarırsın Allah aşkına yazık günah kendine yaptığın çok üzüldüm sana. Böyle sinmeye devam edersen sonu gelmeyecek...

İyi Aksamlar kızlar. Yazmamak icin cok direndim ama yinede dayanamadim . Sorun esimle birseyleri paylasamamak. Kayinvalide kayinpeder ayni evde oturuyoruz bu kismi kisa kesicem . evin yemek masrafini kayinpedere kayinvalideme veriyor esim . Evde canim birsey istedigi zaman surekli kv deye soylemek zorunda kaliyorum . evde birseyler eksik oluyor onun suratina bakiyorum alalim derken almak istemiyor suratini asiyor bende dayanamadim esim yatinca yanina gittim seninle birsey konusabilirmiyiz dedim . o da hayir diye bagirdi tamam o zaman dedim yattim . O da derdin ne senin diye bagirdi bende bisey yok tamam dedm kolumu sıktı derdini soyle dedi . bende konuyu degistirdim ( martta tup bebek icin hastaneye gidicez ) .hastaneyle ilgili birsey diyecektim dedim tamam soyle dedi yok dedim dondum arkami yattim . Cok kırıldim yaptigi harekete . hic iletisim kuramiyoruz dedim canimi acittin dedim birsey demedi o da pisman oldu ama tutamiyorum kendimi surekli agliyorum . hic birsey sekilde konusamiyoruz . ben derdimi hic esime anlatamiyorum . yoruluyorum icimde birseyleri tutmaya o yuzden icimi doktum size iyiki varsiniz ..
O evde cocuk olayini iyi dusun bence. Sonra pisman olma..

Ağlama ağlayarak çözemezsin ve ilerde iyice psikolojin bozulur sende onu görmemezlikten gel yada ailenin yanına git biraz uzak kalmak iyi gelir belki yada çalışmak istediğini söyle neden derse canım birşey istediğinde daha rahat alıp yemek için kimsenin eline bakmak suratının asıldığını görmek istemediğim için de ve çocuk olayını çok çok ertele hamileyken dahada duygusal olacaksın ve aşerdiğinde ne olacak içinde mi kalacak yoksa suratmı asılacak iyi düşünnn

Kocanın seni sevmediğini kendin söylemişsin zaten bunu anlamak zor değil, yaptığı hareketlere tavırlara bak hele. Seni sevmeyen bir insanla hadi sevgiyi bırak zerre saygı duymayan bir insanla ne paylaşabilirsin ki? Akıllı ol tüp bebek vs. geç bunları. Kendine yazık etme.

Amin canim benim evet biliyorum imtihanim bu sabretmem lazim bugun aglayasim tuttu galiba tutamiyorum hic kendimi . surekli aynisini yapiyor yani ben hic konusamiyorum esimle surekli annesinin yaninda kardesinin yaninda sus diye bagirmasinada uzuluyorum hep insan icinde kiriyor beni .

Ya şu imtihan ve sabretme kafasını anlamıyorum. Sen kendi tercihlerini yaşıyorsun. Böyle öküz bi kocayla evlenmeyi sen istedin ailesiyle yaşamayı sen kabul ettin şimdi de bu imtihan diyerek sanki elinde değilmiş gibi vicdanını rahatlatıyorsun. Hayır imtihan değil senin yanlış tercihlerinin sonucu!

Değiştirmek de yalnızda senin elinde. Böyle bir aileye böyle bir kocaya çocuk doğurMAMAKla başlayabilirsin mesela. Bi şey konuşmak istiyorum dediğinde sana bağıran ve kolunu sıkan, hem sözlü hem fiziksel şiddet uygulayan kocayı boşa mesela! Siz konuşamıyorsanız ne paylaşıyorsunuz başka? Kocanla tek iletişimin seks yapmak mı yoksa? O zaman kocan için seksten başka bir şey ifade etmiyorsun.

Konuşmak istediğinde canını okuyan adam seni sevmiyordur net. Pişman olduğunu nerden anladınız bu arada?

Biraz acımasız konuştum evet ama burdan gözüken bu. Bi iş bul çalış ekonomik özgürlüğün olsun. O zaman canının istediğini alırsın.

Daha fazla okumayı yüreğim kaldırmıyor.

Bunu konularda söylemekten sakınırım genelde fakat yapılan bu haksızlık ve muameleye kayıtsız kalamadım. Lütfen boşan!

Bu adamla bu evlilikle bu yaşantıyla bu şekilde mutsuz bir kadın olarak çocuk yapman demek çocuğu da ziyan etmen demek. O bebek de mutlu büyüyemez ki böyle koşullarda. Anne mutsuzsa zaten gerisi hikaye. Değer görmediğin bir yerde kendinden bir parça daha oluşturma.

Tüp bebek merkezine gideceğinizi duyunca çok üzüldüm.

Ya yemin ederim belki 6 aydır girmiyordum siteye şifremi bile unutmuşum.ziyaretçi olarak ara ara okuyup çıkıyordum ama dayanamadım yazmak için giriş yaptım.
Arkadaşım hangi devirde yaşıyorsun yaa elalem ne der annem mutlu sansın halam memnun olsun kocam kızmasın.senin canın ne oluyor önemsiz tabii di mi
Önemli olan onların keyfi bozulmasın başları ağrımasın.24 yaşında herşeye ağlamayı normal mi sanıyorsun
Ben o yaşta ağlama eylemini bilmiyordum yazık sana.Anneni al karşına konuş tabii annen de muhtemelen bu zihniyetle ezilmiş bir kadındır.Gözlerini aç hastalık sahibi olacam bunlar normal değil de.
Bak sana abla tavsiyesi ben eşimin gariplikleri yüzünden yıllarca boşanmayı çok istedim ama 2 evladım var onlar için yapamadım.sakın çocuk yapma.defet gitsinler.öyle bir hayat yok şimdi gençlik var taşıyorsun valla sinir hastası olur çıkarsın da yine seni suçlar bu tipler

Oha senin evinden seni mi kovuyorlar? Seni resmen sönürüyorlar bu ne ya! Deli misin boşan koy bunları kapının önüne. İnsan kendini bu kadar ezdirir mi

Ya şu imtihan ve sabretme kafasını anlamıyorum. Sen kendi tercihlerini yaşıyorsun. Böyle öküz bi kocayla evlenmeyi sen istedin ailesiyle yaşamayı sen kabul ettin şimdi de bu imtihan diyerek sanki elinde değilmiş gibi vicdanını rahatlatıyorsun. Hayır imtihan değil senin yanlış tercihlerinin sonucu!

Değiştirmek de yalnızda senin elinde. Böyle bir aileye böyle bir kocaya çocuk doğurMAMAKla başlayabilirsin mesela. Bi şey konuşmak istiyorum dediğinde sana bağıran ve kolunu sıkan, hem sözlü hem fiziksel şiddet uygulayan kocayı boşa mesela! Siz konuşamıyorsanız ne paylaşıyorsunuz başka? Kocanla tek iletişimin seks yapmak mı yoksa? O zaman kocan için seksten başka bir şey ifade etmiyorsun.

Konuşmak istediğinde canını okuyan adam seni sevmiyordur net. Pişman olduğunu nerden anladınız bu arada?

Biraz acımasız konuştum evet ama burdan gözüken bu. Bi iş bul çalış ekonomik özgürlüğün olsun. O zaman canının istediğini alırsın.

+1

toplanıp bu adamı dövmeye gitsek ancak rahat ederim şuan! yapacağın şey belli. ailenin karşısına geçeceksin karşılarında gerekirse sinir krizi geçir bağır çağır mutsuzum de sağlığım elden gidiyor ölürsem pişman olursunuz bile de! o içinde tuttuklarının hepsini annene babana söyle. boşanmak istiyorum diyip onların yanına geç aç davanı, sonra da o aileyi o kocayı evinden sepetle! bunun için aileni yanına alman lazım o yüzden ailenin senin gerçekten mutsuz olduğuna böyle yaşayamayacağına inanmaları lazım. bunlar çok yapılmayacak şeyler değil canım yeter ki sen iste. sonra da bir işe girer çalışırsın, daha küçüksün ilerde tekrar sever sevilirsin hiç merak etme.. gerçekten üzüldüm senin için burdaki kadınların dediklerini yabana atma lütfen...

Elhamdülillah Müslümanım! Aynı kitapta çabadan da bahsediyor . Neden hep çaba kısmını unutuyoruz ?
Çabalamadan olmaz . Bunu unutma . Yasak olmasa daha neler yazarım da neyse . Belirtmek istedim .
İnşallah dini yorumdan gitmem

Nasıl yani bu koca için, bu evlilik için çabalamak mı gerekiyor? Anlayamadım?

Ya da kendi hayatın içinde çabala ve boşan anlamında mı yazdınız?

Haklisin zaten kirginligim gecmezse sanmiyorum gidecegimi cunku ister istemez yipraniyorum birseyleri paylasamamak kadar zor birsey yok gercekten . bazi insanlara cok imreniyorum esleriyle herseyi konusuyorlar benim hic birseyi konusabilme imkanim olmuyor . isten geliyor yemek yesinde oyle konusalim diyorum televizyon izlerken birsey soylicem bagriyor sus diye televizyon izliyorum diyor . yatarken birsey soylemek istiyorum bu sefer uyuyorum sus diyor ben ne yapacagimi sasirdim psikolojikmen delirmek uzereyim
Hamam terligi ile takunya ile dövmelik bir tip daha
Allah size sabırdan once guc versin .Ayni ev ,duyargaları alınmış eş :KK12:
Bilemedim simdi yalnızlıgınıza bir de bebegi ortak etmeli misiniz? :ıslık:

Back
X