Ben sesimi yukseltmeme firsat kalmiyorki kendini hakli cikarmak icin elinden geleni yapiyor kolumu siktigi gunun ertesi aksami cay yaptim cekirdek vs koydum onune izledigi film reklama girdi bende atvyinacsana yeni film basladi dedim o da birakda ben izliyim istedigmi dedi bende dedmki zaten sen izliyorsn hep istedigini dedim sinirlendi kumandayi firlatti gitti yatmaya yemin ederim sinirlendircej onu kircak bisey dmedim kendini hakli cikarmak icin boyle davraniyorNedense ben sana çok üzüldüm. Kendi kendime burada eşlerin arasını bozacak yorum yapmayacağıma dair bir sözüm var, sırf o yüzden bir şey yazamıyorum. Ama senin evinde sana böyle bir muamele yapmaları benim çok sinirimi bozdu. Nasıl yani? O adam senin kolunu nasıl sıkabilir? Nasıl seni bu kadar görmezden gelebilir? Senin ne yiyeceğine nasıl KV karar verebilir?
Ben insanlar için her zaman alternatif bir hayat olduğuna inanıyorum, yeterki cesaretli olsun. Asla eşinle yollarını ayır demem ama sesini yükselt biraz. Değişmek zorunda!!!!