yorgunum, mutsuzum, halsizim, bıktım.

armut93

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
35
62
8
32
merhaba arkadaşlar. biliyorum buna benzer konuları açan arkadaşlar olmuş ama yine de paylaşma ve yardım isteme ihtiyacı duyuyorum. Allaha şükür hiç bir sağlık sorunum yok, aç açıkta değilim, ailevi bir sorunum yok ama kronik mutsuzum. aşırı yorgunum. sabahları kalktığımda sanki bütün gece uyumak yerine taş taşımışım gibi hissediyorum. bütün vücudum dökülüyor sanki. yine mi sabah oldu diyerek uyanıyorum çoğu zaman. herşeye bir boşvermişlik var içimde. canım hiç birşey istemiyor. içtiğim çayın bile yarısını bardakta bırakıyorum. yemek yemek vs zaten tam bir işkence iyice kilo verdim. hakimlik sınavlarına hazırlanıyorum ama tempoya giremiyorum bir türlü kitabı önüme koyup boş boş bakıyorum çoğu zaman. hani biri bana yarın öleceksin dese umurumda olmayacak sanki öyle hissediyorum. kendimi hayatta amaçsız gereksiz bir eşya gibi hissediyorum resmen. benim gibi hisseden arkadaşlar vardır eminim. bundan kurtulmanın bir yolu var mı ya da kurtulan var mı yardım edin lütfen.

Bir psikiyatra görün. Depresyon olabilir. Dersi falan bırak bir süre, kendini mutlu edecek uğraşlar edin. Ne bileyim film izle, spor yap, zorlayarak da olsa arkadaşlarınla görüş, bir hobi kursuna falan başla. Ama sakın boşverme, şimdi kalk ve bir yerden başla

Anemi yani kansızlık da olabilir.. Beslenmene dikkat et canım, et süt peynir yumurtayı az mı yiyorsun?
en son içtiğim süt anne sütüdür.
eti ağzıma sürmem.
peyniri de kaşar yiyorum sadece.
bu yüzden vitamin iğnesi vuruluyorum düzenli olarak. 6 ay da bir kan veriyorum genel olarak değerlerime baktırıyorum. sorun yok görünüyor.

o kadar zor geliyor ki birşeyler yapmak. ne gerek var, boşver diye bağırıyor kafamın içinde biri sürekli sanki.

Bende aynı dertten mustaribim. Altından bir şey çıkabilir dikkat et..

Bilmiyorum canım tetkiklerde anlaşılabilir ama depresyon değilse bir hastalık çıkabilir altından..
Ya da depresyona meyilli olabilirsin.
Ben şuan ağır depresyon geçiriyorum benimki bununla ilgiliydi

Tam olarak ben bu. Anladığım kadarıyla hukuk fakültesi mezunusunuz. Bende avukatlık stajımı yapıyorum bir ofiste. Ama sabah işe gelmek zulüm gibi, hayatta bir amacı kalmamış 70 yaşında bir insan gibii uyanıyorum her sabah. Hazırlanacağınız sınav gerçekten emek isteyen konsantrasyon sağlamanız ve motivasyonunuzun tam olması gereken bir sınav. Daha doğrusu bir süreç.. Kelin ilacı olsa başına sürermiş gerçi.. Sadece yalnız olmadığınızı bilmenizi istedim..

olsa fena olmazda yok nerde :/
aman bosver asik oluncada ayni su an yasadiklarin oluyor. ondan daha fazlasi oluyor hatta. dertsiz basina dert aliyosun...
bazi arkadaslarinda dedigi gibi kansizligin olabilir tiroidine falanda baktir, bol su ic, canin istemesede zorla kendini

aslında iibf mezunuyum bu yüzden daha çok çalışmam gerek malum ama o motivasyonu enerjiyi bulamadım bir türlü. yinede yalnız olmadığını bilmek güzel.

canım bi dr a git tahlil felan yaptır vitamin eksikliğin olabilir

aman bosver asik oluncada ayni su an yasadiklarin oluyor. ondan daha fazlasi oluyor hatta. dertsiz basina dert aliyosun...
bazi arkadaslarinda dedigi gibi kansizligin olabilir tiroidine falanda baktir, bol su ic, canin istemesede zorla kendini
baktırıyorum düzenli olarak sağlıkla alakalı değil sanırım.

aslında iibf mezunuyum bu yüzden daha çok çalışmam gerek malum ama o motivasyonu enerjiyi bulamadım bir türlü. yinede yalnız olmadığını bilmek güzel.

Ben de bu konu yüzünden doktora gittim. B12'im kan değerlerim demirim o kadar düşüktü ki. Doktor bana sen nasıl yaşıyorsun böyle dedi.
Bi süre ilaç kullandım fakat çalıştığım için tekrar kontrole gidemedim. Demir eksikliği de halsizlik yapabiliyor en kısa zamanda doktora gitmeni öneririm.

demirimi bilmiyorum doktor genel olarak değerlerimin iyi olduğunu söylüyor b 12 dışında

valla aynısı bendede var. Ama tatile gittim geçtiğimiz hafta o 1 hafta boyunca hiç bişeyim yoktu. Gayet enerjim yerindeydi . Döndüm gene aynı. Hatta daha kötüyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…