Yorgunum.

O telefonu alın, duvara çarpın bir gün! Bir kriz geçirmenin zamanı çoktan gelmiş de geçmiş.
Tek başına yaşayacaksa niye evlenmiş seninle, yemeği pişsin, çamaşırı yıkansın diye mi?!
Evet baska birsey istemiyor ki zaten benden. Sevmediği o kadar acik ki aslinda. Bazen kabullenmek istemyiz ya o durumdayim ben de. Birsey anlatiyim da muhabbet olsun belki o da katılır konusmaya diye ne zaman agzimi acsam ikinco cumlemde rahatsiz olmaya baslar hi oyle mi diye susmami bekler üçüncü cunleye gecersem de tamam deyip susturur.

O telefonu alın, duvara çarpın bir gün! Bir kriz geçirmenin zamanı çoktan gelmiş de geçmiş.
Tek başına yaşayacaksa niye evlenmiş seninle, yemeği pişsin, çamaşırı yıkansın diye mi?!
Gecen yil gercekten kriz gecirdim artik dayanamiyordum çünkü. Delirdi herseyi paramparca etti kırıp döküp evi terketti gece yarısı döndü.

O kadar çok düşündüm ki. Evli olduğum surece beni o kadar mutsuz bi insana dönüştürdü ailemden o kadar uzak kalmama sebep oldu ki. Belki de en doğrusu bu.

mutlu değilsiniz. bellki mutlu olma ihtimaliniz yok. yani bu adam değişmez. içiniz iyice çürümeden boşanın yani. seviyo musunuz aşık mısınız ki hem böyle bi adama? ben olsam soğurdum.

Gecen yil gercekten kriz gecirdim artik dayanamiyordum çünkü. Delirdi herseyi paramparca etti kırıp döküp evi terketti gece yarısı döndü.
Beyinsize bak, senin yapman gerekeni o yapmış.

Bilmiyorum, niye katlanıyorsunuz.. Şartlar bunu gerektiriyorsa, siz de o yok gibi yaşayın. Nasıl olsa yemek yapacaksın, 1 tabak da onun için pişsin, ama aynı oda bile oturma.

Tek başına çık gez, hayatını yaşa arkadaşlarına, kendi hücresinde kendi başına yaşasın yanlızlığını.

Sen ona inat mutlu, hayat dolu ol; hiç bir planına da dahil etmeye çalışma. İşini gücünü yoluna koyuncada baktın değişen bişey yok, bırak gitsin.

Son düzenleme:
mutlu değilsiniz. bellki mutlu olma ihtimaliniz yok. yani bu adam değişmez. içiniz iyice çürümeden boşanın yani. seviyo musunuz aşık mısınız ki hem böyle bi adama? ben olsam soğurdum.
O kadar asiktim ki simdi ise eser yok. Sabahları kavga gürültü olmadan evden çıksa diye bekliyorum. Nasıl aşık olabilirim ki.

Ben 26 o da 27 yaşında. Yıllarca herseyin ustesinden birlikte geldik. Evlenince sonuç böyle olmamaliydi. Herşey o kadar duygusuz o kadar yuzeysel ki.
öncesinde de böyle miydi? bu anlattıklarınız depresyon belirtileri gibi geldi bana.yardım almayı denediniz mi hiç?

Bunlara duygusal vampir denilir. Kendi Mutlu olamadığı için kimsenin de olmasına izin vermez. Bana bilinçli biri gibi geldiniz. Bu nedenle ayrılın derim. Herkese demem ama sizin farkındalığınız yüksek gibi. Veya eşiniz ile konuşun kendisine Çek'i düzen versin. Suratsız insanlara tahammül edemiyorum.

öncesinde de böyle miydi? bu anlattıklarınız depresyon belirtileri gibi geldi bana.yardım almayı denediniz mi hiç?
Evlendikten sonra hep böyleydi. Hep huzursuz bi kişiligi var. Destek almayi defalarca onerdim her defasinda dalga geçerek reddetti. Çünkü o mükemmel birisi. Nasıl olur da bi baskasindan akıl alır.

üzüldüm evlilikte yalnızlık çok zor olsa gerek.. ben böyle birini geçmişte kısa süreli tanımıştım. bir ay kadar görüştüğüm biriydi ve kronik mutsuzdu. sürekli diyodu zaten mutsuzum diye. benim varlığım falan bile bişey ifade etmedi, adam hayatından keyif almıyordu çünkü. bu durumda eşinizi belki bir psikiyatriste götürseniz sorunun kaynağına inilebilir. ya da diyelim işten geldi aldı telefonu eline. gidin yanına öpün sırnaşın biraz. ya da örneğin evinize değişik oyunlar alın, jenga tabu monopoly. akşamları bişeyler oynamayı teklif edin. evin içine biraz canlılık getirin. evde kaliteli zaman geçirmekle ilgili şeyler düşünün. ama burda şu önemli, bu adam sizi seviyor mu? sizi önemsiyor mu? tek sıkıntınız iletişimsizlik ve onun mutsuzluğu mu? eger adam size karşı soğuksa size karşı duyguları azaldıysa o konuda ne yapılır bilemedim

Ben de bu kadar tahammül edebildim işte. Binbir yalvarmayla ayda yılda bir ablamlara yada babamlara gidersek eğer çıkıp da eve gelirken soyleyecegi birsey elbet olur. Ya benim cok konusmam rahatsız etmiştir onu yada kardeslerimin ses tonlarondan rahatsiz olmuştur. Saka gibi değil mi. Biz ne kavgalar ettik kardeşlerimin ses tonlarini begenmedigi için. Şöyle düşünün ki herseye karisan birsey olsa da elestirsem diye bekleyen birisiyle aynı evdesiniz. Artik sorun cikmasin diye ailemle gorusemiyorum bile. Arasalar sıkıntı aramasalar sikinti gelseler sorun gelmeseler tabiki yine sorun.

O kadar asiktim ki simdi ise eser yok. Sabahları kavga gürültü olmadan evden çıksa diye bekliyorum. Nasıl aşık olabilirim ki.

Evlendikten sonra hep böyleydi. Hep huzursuz bi kişiligi var. Destek almayi defalarca onerdim her defasinda dalga geçerek reddetti. Çünkü o mükemmel birisi. Nasıl olur da bi baskasindan akıl alır.

dünyaya bu adamın kahrını çekmeye mi geldiniz? aşk yok huzur yok. boşanın.

Ben onun umrunda değilim. Bunu görebiliyorum artik. Şüphem yok bu konuda. Eve gelip de telefonu eline aldığında yaninda oturursam opmeye kalkarsam of sıkıldım deyip kalkıp cami açar. Az daha oturmaya devam edersem işin yok mu senin der. Olmadi birseyler isteyip yanindan gönderir. Sanırım umutsuz vaka dedikleri bu olsa gerek.

Üzüldüm, inşallah bir çıkış kapısı bulursun.
Özel olacak ama cinsel hayatınız nasıl, tek kelime ile cevap verebilirsiniz.
Yani sizi sevmiyor mu, seviyor da gösteremiyor mu anlamadım. Sevgisiz bir aile ortamında bulunması kilit nokta zaten.

Sadece işini görmek için kullanıyor. Basta öpsün biraz sevgi göstersin istiyordum. Hiç olmadı. Artık ne kadar erken biterse o kadar şanslı hissediyorum kendimi.
Sorunlar aslında çok büyük ama ben görmezden geldikçe normallesmis sadece.

Bu konuda da durum kötü..
Samimiyetle söylüyorum üzüldüm, kendinize değer verin alın karşınıza konuşun değişmeyecekse bunlar, herkes yoluna baksın.. Yazık günah size de

eger durum boyleyse bi cehennem olsun gitsin! böyle adamın niye kahrını çekicem ki? evli olmanın anlamı ne o zaman? evde bana yabancı bir adam, varlığımdan mutluluk duymayan biraz sokulsam beni itekleyen adam defolsun gitsin. boşan bundan.

ayy okudum delirdim yemin ederim! sen neden buna müsade ediyosun? sen ihtiyaç giderici misin? defolsun ya! bununla nedne hala evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…