Yorgunum.

Çok şükür eşim değil ama babam öyleydi annemin de benim de tüm yaşam enerjimizi tüketti evlendim daha enerjim hala yerine gelmedi. Çocuk var mı canım bilmiyorum ama yoksa boşuna kendini harcama inan hayata tekrar eski enerjinle dönmek çok zor.

ayy okudum delirdim yemin ederim! sen neden buna müsade ediyosun? sen ihtiyaç giderici misin? defolsun ya! bununla nedne hala evlisin?
Di mi, biz buradan bu kadar sinir olduk, bayan 2 senedir katlanıyor.

İşini, yemeğini, çamaşırını ütüsünü yapsın, cinsel ihtiyacını da halletsin, gördüğü muameleye bak.

Kölelik resmen.

Arkadaşım hemen boşanmayacaksan da, çek git 2 ay ailene. Bir sensizliği tatsın bari ya....

Bence biran evvel bu evlilige son verin. Yasiniz daha cok genc, sevip, sevilip, deger verilip el ustunde tutulacaginiz baska bir evlilik yapabilirsiniz ileride. Ama anlattiginiz tarzda bir adamla mutlu olmaniza imkan yok, aksine sizi daha da asagiya cekiyor. Ileride nasil bir baba olabilecegini tahmin edebiliyor musunuz? Hadi siz kendinize olan tutuma alismissiniz diyelim, cocuklariniza olan ilgisizlige, sevgisizlige alisabilir misiniz? Lutfen kendinize daha fazla zulum ettirmeyin, mutluluk herkes gibi sizin de hakkiniz ve hayatta hicbir sey icin gec degil...

Iki yil once evlendik. Hep böyleydi. Bazen zorla evlendirildigini düşünüyorum benimle. Doğum günümü kutlamaz bi özel gün bilmez. Azıcık ilgi beklesem omzuna başımı koysam hemen rahatsiz olur. Neden böylesin diye sorduğumda bi cevap alamam çünkü bi cevabı yok. Sevmemis sevilmemis.

Peki sizi zorla mı evlendirdiler? Tanışma evresinde nasıldı? Hep mi mutsuz hep mi ilgisizdi? Sizi onunla evlenmeye iten neydi?

eger durum boyleyse bi cehennem olsun gitsin! böyle adamın niye kahrını çekicem ki? evli olmanın anlamı ne o zaman? evde bana yabancı bir adam, varlığımdan mutluluk duymayan biraz sokulsam beni itekleyen adam defolsun gitsin. boşan bundan.
Bu davranislarina daha fazla katlanmak istemiyorum dedim geçen gün. Defol git o zaman dedi.
Babası eve ugramayan annesi herseyi tek basina halleden birisiymis. Iste ne gorduyse o. Babasi ve annesiyle birlikte bayramda benim babami ziyarete gittik. Misafirlikte babasi annesini azarladi yok sebepten siz düşünün babamin yaninda hem de. Yine ayni gün sohbet muhabbet olsun diye tatil mevzularindan konusuluyordu. Benim babam dedi ki böyle küçük yerlerde sessiz sakin deniz kenarinda daha rahat tatil yapılıyor öyle binalarla dolu yerleri sevmiyorum dedi. Babasi bir çıkışı ki inanamazsin. Bildiğin ayaga kalkti babamın evinde ve tartismaya başladı. Merkezi yerde daha rahat tatil yapılır diye. Babam icki icmez. Dedi ki sen icki icmiyorsun ya ondan sevmiyorsundur gece hayati bi git filan dedi Baska ornege gerek var mi bilmiyorum. Evden ciktigimizda şaşkınlık icindeydim. Annesi de bana diyor ki niye takiliyorsun o hep böyle bilmiyor musun. Eee bu terbiyesizlik degil de ne. Bi insan suursuz diye musama mi göstermek zorundayiz.

Çok şükür eşim değil ama babam öyleydi annemin de benim de tüm yaşam enerjimizi tüketti evlendim daha enerjim hala yerine gelmedi. Çocuk var mı canım bilmiyorum ama yoksa boşuna kendini harcama inan hayata tekrar eski enerjinle dönmek çok zor.
Çocuğum yok. O kadar değiştim ki şu iki yılda. Ailemin gözünün içine bakıp konusamiyorum. Cekingen birisi olup çıkmışim.

İşini, yemeğini, çamaşırını ütüsünü yapsın, cinsel ihtiyacını da halletsin, gördüğü muameleye bak.

Kölelik resmen.

Arkadaşım hemen boşanmayacaksan da, çek git 2 ay ailene. Bir sensizliği tatsın bari ya....
Su an beklediğim sey isim sanırım. Isim yoluna girene kadar katlanabilir miyim onu da bilmiyorum ama.

Kölelik resmen.

neyse ki çocuk yok. düşünmesin bile bence. heöen boşanma dilekçesini versin. böyle adamla yaşanır mı ya. insanda ne özgüven kalır ne kadınlık duygusu.

Peki sizi zorla mı evlendirdiler? Tanışma evresinde nasıldı? Hep mi mutsuz hep mi ilgisizdi? Sizi onunla evlenmeye iten neydi?
Bir liseden beri birlikteydik. Boyle birisi olduğunu aynı evde yasamaya baslamadan anlayamadim. Babasinin nasil birisi olduğunu hep anlatirdi ama ondan nefretle bahsederdi hatta bir sene kadar ayni evde hiç konusmamislardi. O nefret ettigi adam gibi olacagini tahmin etmezdim. Bir de şu var o adam babasi bana eşinden kat kat daha iyi davranıyor. Nasıl bir ailenin icindeyim bilmiyorum.

Y erkeler böyle hep . Telefon bilgısyar aşk yaşıyorlar bende cok kavga edıyorum bu konuda . Konuşurken elde telefon yüzüme bakmaz . Dınlıyorum ben der birde sinir olurum gecen tek bilgısyar uğraştı uğraştı sonra geldı yanıma . Gıt ya dedım git . Kavga ettık küfürlü kavga hayta . Hala kızgınım ayrı yatıyoruz istemıyorum . Dün de Nıye baş acık gezıyorsun perde açıkken dedı . Ben kaç kez uyardım dedı perdeyi yırttı . Ben bır kızdım . Bıde kalk tak dıyor . Sen tak dedım ya . Derdın ne senın dedım . Oda gıttı iğne aldı dikti yerine taktı eşek gibi . Yırttım ama takarımda nolacak dıyor bıde . Bende sinirden bişeyler fırtlattım yere . Of of

Bir liseden beri birlikteydik. Boyle birisi olduğunu aynı evde yasamaya baslamadan anlayamadim. Babasinin nasil birisi olduğunu hep anlatirdi ama ondan nefretle bahsederdi hatta bir sene kadar ayni evde hiç konusmamislardi. O nefret ettigi adam gibi olacagini tahmin etmezdim. Bir de şu var o adam babasi bana eşinden kat kat daha iyi davranıyor. Nasıl bir ailenin icindeyim bilmiyorum.

Diğer mesajları da okudum da sizin evliliğinizde kurtarılacak bir yan göremedim. Hani çift terapisi falan dicem ama işe yarayacağını da düşünmüyorum. Siz bir ışık görüyor musunuz?

Su an beklediğim sey isim sanırım. Isim yoluna girene kadar katlanabilir miyim onu da bilmiyorum ama.
Dediğim gibi sen de onu yok say.

Kendi odana çekil. Ben tek yaşıyorum, gayet keyfim yerinde valla.

Dizimle yemeğimi yiyorum, çıkıyorum hava alıyorum, kitabımı okuyorum. Geçenlerde 3 gün tek başıma tatil gittim. Süper değişiklik oldu.

Kendi köşene çekil, bırak istediği gibi dibine kadar yalnız kalsın. Onu yok sayar, ondan bir talebin olmazsa, çok daha huzurlu hissedersin.

İstemediğin cinselliği de yaşama ya. Şişme bebek misin sen, o ne öyle? Valla ben şiştim burada.

Diğer mesajları da okudum da sizin evliliğinizde kurtarılacak bir yan göremedim. Hani çift terapisi falan dicem ama işe yarayacağını da düşünmüyorum. Siz bir ışık görüyor musunuz?
Hayır. O kadar düşündüm ki ayrılmayı artık bitsin diye. Bir süredir sinava hazirlandigim için umursamiyordum ama artık hersey birikti. Keske bir cikar yol görsem ama yok.

Dediğim gibi sen de onu yok say.

Kendi odana çekil. Ben tek yaşıyorum, gayet keyfim yerinde valla.

Dizimle yemeğimi yiyorum, çıkıyorum hava alıyorum, kitabımı okuyorum. Geçenlerde 3 gün tek başıma tatil gittim. Süper değişiklik oldu.

Kendi köşene çekil, bırak istediği gibi dibine kadar yalnız kalsın. Onu yok sayar, ondan bir talebin olmazsa, çok daha huzurlu hissedersin.

İstemediğin cinselliği de yaşama ya. Şişme bebek misin sen, o ne öyle? Valla ben şiştim burada.
Beni o kadar korkutmus ki hicbirsey yapmaya hakkım yok gibi hissediyorum. Kendi basima yemek yemek kendi başıma tatile gitmek o kadar uzak ki. Tebrik ederim sizi. Yeniden birey olmayi hatirlamam gerekiyor benim.

:uykucu:Havalardan öyle. Benimde çok şükür sağlığım yerinde ailemle eşimle mutluym ama bu aralar bende sürekli uyumak istiyorum. :( çok halsizim,reglim gecikti.sinir deposuyum şuan. Hayat heran Mutlu etmiyor maalesef. Konunla alakalı değil ama. Sebebi farklı olanda aynı şeyleri yaşıyoruz

Gecen yil bu basdonmesi olayi yine olmuştu. Doktora gidelim diye gecistirmeye çalıştı yine. Çok kotuydum tamam gidelim dedim. Goturdu. Test yaptılar. Birsey çıkmadı. Stresten olabilir dediler. O aralar aramız gergindi. Muhtemelen o yuzden olmuştu. Eve geldik hastaneden. Evde yemek yok diye kiyameti kopartti. Kendine pizza soyledi bana binbir bagiris umrunda bile olmadım. Iko gündür bas donmesi yuzunden ayaga kalkamiyordum. Ben omdan birsey istedigimde her defasinda vana geri dönüşü buna benzer şekillerde oldu. Bıktırdi. Bi bardak su isteyemez oldum. Allah tan tek dileğim su sinavdan yeterli bi puan alıp guzel bi isimin olmasi. Bıktım yemin ediyorum.
kendine pizza söyleyip seni aç mı bıraktı ?

Back
X