- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi regarde-moi
defolup git bakalım ne olcakmış. kalsın tek başına.Bu davranislarina daha fazla katlanmak istemiyorum dedim geçen gün. Defol git o zaman dedi.
Babası eve ugramayan annesi herseyi tek basina halleden birisiymis. Iste ne gorduyse o. Babasi ve annesiyle birlikte bayramda benim babami ziyarete gittik. Misafirlikte babasi annesini azarladi yok sebepten siz düşünün babamin yaninda hem de. Yine ayni gün sohbet muhabbet olsun diye tatil mevzularindan konusuluyordu. Benim babam dedi ki böyle küçük yerlerde sessiz sakin deniz kenarinda daha rahat tatil yapılıyor öyle binalarla dolu yerleri sevmiyorum dedi. Babasi bir çıkışı ki inanamazsin. Bildiğin ayaga kalkti babamın evinde ve tartismaya başladı. Merkezi yerde daha rahat tatil yapılır diye. Babam icki icmez. Dedi ki sen icki icmiyorsun ya ondan sevmiyorsundur gece hayati bi git filan dedi Baska ornege gerek var mi bilmiyorum. Evden ciktigimizda şaşkınlık icindeydim. Annesi de bana diyor ki niye takiliyorsun o hep böyle bilmiyor musun. Eee bu terbiyesizlik degil de ne. Bi insan suursuz diye musama mi göstermek zorundayiz.