- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi regarde-moi
-
defolup git bakalım ne olcakmış. kalsın tek başına.Bu davranislarina daha fazla katlanmak istemiyorum dedim geçen gün. Defol git o zaman dedi.
Babası eve ugramayan annesi herseyi tek basina halleden birisiymis. Iste ne gorduyse o. Babasi ve annesiyle birlikte bayramda benim babami ziyarete gittik. Misafirlikte babasi annesini azarladi yok sebepten siz düşünün babamin yaninda hem de. Yine ayni gün sohbet muhabbet olsun diye tatil mevzularindan konusuluyordu. Benim babam dedi ki böyle küçük yerlerde sessiz sakin deniz kenarinda daha rahat tatil yapılıyor öyle binalarla dolu yerleri sevmiyorum dedi. Babasi bir çıkışı ki inanamazsin. Bildiğin ayaga kalkti babamın evinde ve tartismaya başladı. Merkezi yerde daha rahat tatil yapılır diye. Babam icki icmez. Dedi ki sen icki icmiyorsun ya ondan sevmiyorsundur gece hayati bi git filan dedi Baska ornege gerek var mi bilmiyorum. Evden ciktigimizda şaşkınlık icindeydim. Annesi de bana diyor ki niye takiliyorsun o hep böyle bilmiyor musun. Eee bu terbiyesizlik degil de ne. Bi insan suursuz diye musama mi göstermek zorundayiz.
İnşallah iyi bir puan gelirde sizde hayatınıza bir yön verirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Böylesi bir insana daha birşey denmez yapılmaz.Gecen yil bu basdonmesi olayi yine olmuştu. Doktora gidelim diye gecistirmeye çalıştı yine. Çok kotuydum tamam gidelim dedim. Goturdu. Test yaptılar. Birsey çıkmadı. Stresten olabilir dediler. O aralar aramız gergindi. Muhtemelen o yuzden olmuştu. Eve geldik hastaneden. Evde yemek yok diye kiyameti kopartti. Kendine pizza soyledi bana binbir bagiris umrunda bile olmadım. Iko gündür bas donmesi yuzunden ayaga kalkamiyordum. Ben omdan birsey istedigimde her defasinda vana geri dönüşü buna benzer şekillerde oldu. Bıktırdi. Bi bardak su isteyemez oldum. Allah tan tek dileğim su sinavdan yeterli bi puan alıp guzel bi isimin olmasi. Bıktım yemin ediyorum.
Çocuğum yok. O kadar değiştim ki şu iki yılda. Ailemin gözünün içine bakıp konusamiyorum. Cekingen birisi olup çıkmışim.
Gel ye dedi. Hayvanın onune yemek atar gibi. Ama o pizzayi soyleyene kadar demedigini yapmadigini bırakmadı evde yemek yok diye.kendine pizza söyleyip seni aç mı bıraktı ?
Tek dilegim bu Allah tan. Inşallah.İnşallah iyi bir puan gelirde sizde hayatınıza bir yön verirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Böylesi bir insana daha birşey denmez yapılmaz.
Evet hep aynı sey. O kadar çok oluyor ki bu. Yolda arabayla gidiyoruz bir gün. Bana telefonunu verdi navigasyondan bakip tarif ediyorum. Önümüzde bi yol var sagdan gireceksin dedim. Inat etti soldan da yol var diye. Sagdan gir orasi ters yön dedim bayagi islek bi cadde ve daha onceden de bildiğim bir yer. Tek yon yere girmeye çalışıyor trafik isiklari kamera filan da var. Çünkü o dogruyu bilir. Çok israr ettim dedogimi yapti bi Bakti ki hakliyim sonra ozur diledi. Ama dedigimi yapana kadar ciglik Çiğliga bagirdi. Böyle işte daha onlarca örnek var.devamlı huzursuzluk çıkarıyor mu en ufak şey de ve sonra özür diliyor mu?
Değişir mi bilmem. Gerci o zaman da bana degil ise onem verdiği için degisir ama bu kadar ezemez diye düşünüyorum. Hicbirsey degismezse bosanirim.sınavı kazanırsan boşanır mısın?
Sizin ve esinizin burcu ne esiniz başak yada yay siz de şu grubuDeğişir mi bilmem. Gerci o zaman da bana degil ise onem verdiği için degisir ama bu kadar ezemez diye düşünüyorum. Hicbirsey degismezse bosanirim.
at sırtından kamburunu her şey aldatma mı her şey şiddet mi hayata bir kere geliyorsun at o kamburu atYorgunum arkadaşlar. Anlatacak çok fazla şey var anlatacak gücüm yok.
Yeni geldim ben de aranıza. Yalnızım ve gitgide daha da yalnizlasiyorum. Mutsuzlaşıyorum. Bunu durdurmaya gücüm yok. Anlatmayi çok istiyorum ama nerden nasıl başlanır bilmiyorum. Sizin çok mutsuz bi kocaniz oldu mu? Hicbirseyden memnun olmayan, bütün enerjinizi alıp goturen, herseyi sorun eden? Mutlu olmayı bilmeyen bi kocaniz oldu mu hiç? Yüzü gülmeyen bi adamla yaşamak çok zor. Içim paramparça. Uzun zamandır düşünmeyi ötelediğim ne varsa hepsi akın ediyor aklıma. Kendimi değerli hissetmem icin kocama ihtiyacım olmamalı değil mi? Bence de olmamalı. Ama insan sadece insan olduğunu hatırlamak istiyor. Yalnızım arkadaşlar. Sizinle arkadaşlık etmeye geldim.
Canım özür diliyorsa iyi ama tabi ki yap et özür dile hayat böyle kolay geçmez...Evet hep aynı sey. O kadar çok oluyor ki bu. Yolda arabayla gidiyoruz bir gün. Bana telefonunu verdi navigasyondan bakip tarif ediyorum. Önümüzde bi yol var sagdan gireceksin dedim. Inat etti soldan da yol var diye. Sagdan gir orasi ters yön dedim bayagi islek bi cadde ve daha onceden de bildiğim bir yer. Tek yon yere girmeye çalışıyor trafik isiklari kamera filan da var. Çünkü o dogruyu bilir. Çok israr ettim dedogimi yapti bi Bakti ki hakliyim sonra ozur diledi. Ama dedigimi yapana kadar ciglik Çiğliga bagirdi. Böyle işte daha onlarca örnek var.
Yorumunuz dikkatimi çekti. Öncelikle tek başınıza da mutluluğu yakalayabildiğiniz için tebrik ederim. Ama evlilik nedir? Tek başına yaşamak için mi evlenir insan? Yani önerileriniz kısa bir süre için mi verilen öneriler? Hani eşinden uzak durursa daha mı etkili olur? Daha yorucu olmaz mı öyle davranmak? Ne kadar sıkıntılı durumlar yaa.. Niye yorumunuz dikkatimi çekti bilmiyorum ama yanlış anlamayın lütfen. Amacım yermek falan değil :)Dediğim gibi sen de onu yok say.
Kendi odana çekil. Ben tek yaşıyorum, gayet keyfim yerinde valla.
Dizimle yemeğimi yiyorum, çıkıyorum hava alıyorum, kitabımı okuyorum. Geçenlerde 3 gün tek başıma tatil gittim. Süper değişiklik oldu.
Kendi köşene çekil, bırak istediği gibi dibine kadar yalnız kalsın. Onu yok sayar, ondan bir talebin olmazsa, çok daha huzurlu hissedersin.
İstemediğin cinselliği de yaşama ya. Şişme bebek misin sen, o ne öyle? Valla ben şiştim burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?