Yorgunum.

defolup git bakalım ne olcakmış. kalsın tek başına.

İnşallah iyi bir puan gelirde sizde hayatınıza bir yön verirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Böylesi bir insana daha birşey denmez yapılmaz.

Çocuğum yok. O kadar değiştim ki şu iki yılda. Ailemin gözünün içine bakıp konusamiyorum. Cekingen birisi olup çıkmışim.

devamlı huzursuzluk çıkarıyor mu en ufak şey de ve sonra özür diliyor mu?

devamlı huzursuzluk çıkarıyor mu en ufak şey de ve sonra özür diliyor mu?
Evet hep aynı sey. O kadar çok oluyor ki bu. Yolda arabayla gidiyoruz bir gün. Bana telefonunu verdi navigasyondan bakip tarif ediyorum. Önümüzde bi yol var sagdan gireceksin dedim. Inat etti soldan da yol var diye. Sagdan gir orasi ters yön dedim bayagi islek bi cadde ve daha onceden de bildiğim bir yer. Tek yon yere girmeye çalışıyor trafik isiklari kamera filan da var. Çünkü o dogruyu bilir. Çok israr ettim dedogimi yapti bi Bakti ki hakliyim sonra ozur diledi. Ama dedigimi yapana kadar ciglik Çiğliga bagirdi. Böyle işte daha onlarca örnek var.

Çocuğun yokmuş neden çekiyorsun ki bu öküz kocayı
(yanlış anlaşılmasın çocuğu için böyle öküzleri çeken çok anneler var o yüzden yazdım)

at sırtından kamburunu her şey aldatma mı her şey şiddet mi hayata bir kere geliyorsun at o kamburu at

Canım özür diliyorsa iyi ama tabi ki yap et özür dile hayat böyle kolay geçmez...
Böyle insanlar hiç bir şeyden mutlu olmaz zamanla sende öyle olursun kendimden biliyorum sorun makinesi haline geldim bende babam gibi.

Yorumunuz dikkatimi çekti. Öncelikle tek başınıza da mutluluğu yakalayabildiğiniz için tebrik ederim. Ama evlilik nedir? Tek başına yaşamak için mi evlenir insan? Yani önerileriniz kısa bir süre için mi verilen öneriler? Hani eşinden uzak durursa daha mı etkili olur? Daha yorucu olmaz mı öyle davranmak? Ne kadar sıkıntılı durumlar yaa.. Niye yorumunuz dikkatimi çekti bilmiyorum ama yanlış anlamayın lütfen. Amacım yermek falan değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…