oda bana kızıyo coğu zaman bı kac defa bende acık acık olmasada çokta abartmadan bi şeyler soyledım kı kaynanam bunu anlamıs ne demek ıstedğmı falan yanı nısamlımda bana sen karısma ıste konusam n derse desin evet de gec diyonişanlın senden tarafsa hiç takma,altta kalıp ezdirme kendini canım.tecrübeyle sabittir
yok artık daha neler..kadının sana demediği kalmamış evet deyip nasıl geçecekmişsin.evet deyip geçme bence yoksa dahada tepene çıkar.benim kvde böyleydi canım.demediğini bırakmazdı ama ben altta kalamam.cevabını veriyordum ama eşimde hep benden yanaydı ondanda cesaret aldım tabi.sana diyeceğim en önemli şey kendini ezdirme!yolun başında böyleyse evlenince neler yapar bakalımoda bana kızıyo coğu zaman bı kac defa bende acık acık olmasada çokta abartmadan bi şeyler soyledım kı kaynanam bunu anlamıs ne demek ıstedğmı falan yanı nısamlımda bana sen karısma ıste konusam n derse desin evet de gec diyo
Bi umut iste bnmki belki iyi okuruz diyeSaygiyi bozmanin coktan cakti gelmis geciyorda , ne bos yere uzuyosunki kendini??
Seni istemeyeni sen hicccc isteme.
Evlensende mutsuz olucaksin , bu kaynanayla.
Benbu konuda guvenemiyorum nisanlima bi bni tutarken birden annesini tutuyo olabiliyo cok degisken ne yazik ki goruyo bazi seyleri kiziyo fakat sonra gene degisiyoyok artık daha neler..kadının sana demediği kalmamış evet deyip nasıl geçecekmişsin.evet deyip geçme bence yoksa dahada tepene çıkar.benim kvde böyleydi canım.demediğini bırakmazdı ama ben altta kalamam.cevabını veriyordum ama eşimde hep benden yanaydı ondanda cesaret aldım tabi.sana diyeceğim en önemli şey kendini ezdirme!yolun başında böyleyse evlenince neler yapar bakalım
Net olarak baska biri yok yani teoride evet istiyo am pratikte yok aklinda olan buldugu biri ama her firsatta oglum bni cignemez bn baskasini bulup evlendiririm onu sen cok guvenme falan diyo bana bi ara bunu icin iddqya bile girmeye kalkmistiBaşkasından duyduğunuzu çok takmayın yüzünüze söylerse de oğlunun sevdiğini sen de seversin , sadece oğlun neden yansın beraber yanarız vs. deyip geçin. Onun gibi cevap verince yakınır ama politik cevaplarla oğlunun da aklını dolduramaz.
Derdi ne ki? Başkasını mı istiyormuş?
Net olarak baska biri yok yani teoride evet istiyo am pratikte yok aklinda olan buldugu biri ama her firsatta oglum bni cignemez bn baskasini bulup evlendiririm onu sen cok guvenme falan diyo bana bi ara bunu icin iddqya bile girmeye kalkmisti
Dusinmekten artik beynim durdu resmen nisanlim zaten bi oyle diyo bi boyle etrafimdaki herkes yakinlarim evlenmem gerektigini dusunuyo uzuluyorum bunlari duyunca fakat ayrilmak zor ayrilmayi dusunmek bile zorInşallah evlendiginizde eşiniz annesinin tarafina gecmez. Genelde böyle oluyor ve bu cok yorucu olur sizin için. Iyice tartip bicseniz? Yakin oturmamak sartiyla evlenin bence. Yoksa başınız çok yanar çok.
İlk tanistigimiz gun hakkimi helal etmem demis zaten nisanlim da o olucak diye soylemis ki bu zamana kadar gelebildik bunda haklisiniz yani oglunu kendisi istemedigi surece evlendiremez tabikiÇok biliyormuş gerçekten, oğlu dediği gibi olsaydı sizi karşısına çıkarabilir miydi?
Moralinizi bozucak, nişanlınızla bozuşucaksınız bu yüzden, dediği olmuş olacak aklınca.
Mesafe, politik cevap çözüm öteki türlü onun seviyesine düşerseniz nişanlınızın kafasına annem haklı mı acaba düşüncesini sokmuş olursunuz.
İlk tanistigimiz gun hakkimi helal etmem demis zaten nisanlim da o olucak diye soylemis ki bu zamana kadar gelebildik bunda haklisiniz yani oglunu kendisi istemedigi surece evlendiremez tabiki
mesafeli olnaya calisiyorum ama tuhaf bi kadin gormeyince goresi gorunce olduresi geliyo :)
mustakbel kaynanam.. ne yapsam onun için bos agzımla kus tutsamda yaranamam gibi soyledıklerı yaptıkları artık ıyıce zoruma gidiyo her konuda her konusmada hep laf sokmalar oğluna sen onu beklersen evlilik için yandın falan demeler çogu gozumun içine baka baka baskasının yanında soylenen bi suru laf gecen gene oğluna bu kız bana uygun degıl yarın ayrılırsın yaptıgın masrafa yazık olur olmaz bu iş falan demıs bnde bunu duydum bi şey demiyorum kadın bnden buyuk saygım var fakat canım cok sıkılıyor kendıne cok guvenıyo ayrılvakmısız gozule bakıyo hep rahatsızlık verıcı bı sey bu yaeltisi kaynanama bu kızı alcakmısın dıye sordu bugun oda cevap olarak insan cılesıne asık olur oğlum ıstıyo evet alıcam dedı bozuldum cunku bni dert olarak goruyo seklınde anladım nişanlımsa anlamadım ne demek ıstedı dıye sordugumda bana ınsan kaderını yasar gibi bişey denek ıstedi diye cevap verdı bn mı abartıyorum bılmıyorum kı 2 yıldır beraberız aılesı ıle ılk tanıstıgım gun o kızla evlenırsen sana hakkımı helal etmem demıs bunu bana oğlu daha yenı soyluyo ne yaptım bilmıyorum kı daha once bı konu daha acmıstım onunla ılgılı off ya resmen evlılıgı dusunur oldum bu aile bu kadınla gider mı dıye nişanlıma sevgim sonsuz arada kalıp mutsuz olur mu kı ılerde dıye bı suru sorum var ne yapcam bilmiyorum
Dusinmekten artik beynim durdu resmen nisanlim zaten bi oyle diyo bi boyle etrafimdaki herkes yakinlarim evlenmem gerektigini dusunuyo uzuluyorum bunlari duyunca fakat ayrilmak zor ayrilmayi dusunmek bile zoryakinlik uzaklik konusunda hic anlasmadik malesef bizim evlerimiz birbirine uzak baya ilk basta ortadan bi yerden olur diye aylarca direten adam birden annesinin yakininda oturcagimizi soyledi hayir desemde yok zaten annesi de bi gun gel oturup anlasalim ev burdan okcak annene ayda yilda bi gidersin ama bana haftada 4 gun gelmek zorundasin bn oglumu cok ozkerim dedi zaten bnde sen ne kadar annesen bnm annemde o kadar anne olnaz oyke sey o zaman ona ne kadar gidersem sana da o kadar gelirim dedim yok olmaz falan diye cok bagirdi eve gelincede butceme gore bakarim dedim ona da yok dedi oturduklari yerler cokta pahali en dokuntu ev 800 900 biz zaten ne kadar kazaniyoruz ki o kadar kira vercez
umut fakirin ekmeğiymiş...belki iyi oluruzu yok bunun...kaynanan hiç bir zaman melek olmayacak...sana sus diyen nişanlında artık konuş demiyecek...öyle bir dünya yok...mustakbel kaynanam.. ne yapsam onun için bos agzımla kus tutsamda yaranamam gibi soyledıklerı yaptıkları artık ıyıce zoruma gidiyo her konuda her konusmada hep laf sokmalar oğluna sen onu beklersen evlilik için yandın falan demeler çogu gozumun içine baka baka baskasının yanında soylenen bi suru laf gecen gene oğluna bu kız bana uygun degıl yarın ayrılırsın yaptıgın masrafa yazık olur olmaz bu iş falan demıs bnde bunu duydum bi şey demiyorum kadın bnden buyuk saygım var fakat canım cok sıkılıyor kendıne cok guvenıyo ayrılvakmısız gozule bakıyo hep rahatsızlık verıcı bı sey bu yaeltisi kaynanama bu kızı alcakmısın dıye sordu bugun oda cevap olarak insan cılesıne asık olur oğlum ıstıyo evet alıcam dedı bozuldum cunku bni dert olarak goruyo seklınde anladım nişanlımsa anlamadım ne demek ıstedı dıye sordugumda bana ınsan kaderını yasar gibi bişey denek ıstedi diye cevap verdı bn mı abartıyorum bılmıyorum kı 2 yıldır beraberız aılesı ıle ılk tanıstıgım gun o kızla evlenırsen sana hakkımı helal etmem demıs bunu bana oğlu daha yenı soyluyo ne yaptım bilmıyorum kı daha once bı konu daha acmıstım onunla ılgılı off ya resmen evlılıgı dusunur oldum bu aile bu kadınla gider mı dıye nişanlıma sevgim sonsuz arada kalıp mutsuz olur mu kı ılerde dıye bı suru sorum var ne yapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?