sureklı kavga eden insanlar degılız uzlasamadığımız konu cok azdır oğluyla aramızda kı ılıskıden değil yani kesınlıkle beni aileye istemiyo ben izmirliyim onlar izmire 19 yıl önce gelmişler ama izmir insanını cok yadırgıyolar hala yabancı bı aileyede karısmak ıstemıyolar bence diğer oğluna kendi kardesının kızını almıs nısanlıma amcasının kızıyla konusması için cok dıretmıs konusmayınca sureklı kavga ediyolarmıs ve bu esnada bız tanıstık nısanımla bikaç ay sonra annesile tanıstım o gun evde eniştesiyle halası da varmıs onlarlada tanıstım bnm boyum 155 2 sene önce 72 kiloydum bnm için zayıflaması lazım yoksa ıstemem vs vs hakkımı helal etmem sana yoksa demiş cok lafını yedim bu konuda suan 55 kıloyum ama kendisi benimle aynı boyda 98 kılo zayıflamadan önce sen zaten zayıflayamazsın dedığı bı gun gel yarısalım dedım zayıflayamadı bana da sen kılo mu verdın kı hıç bellı degıl dıye zıtlasıyo hala[/QUOTE]Hakkımı helal etmem dese ne olacak? Sizin yüzünüzden oğluna zarar gelsin mi istiyor, iki senedir oğlunun hayatını cehenneme mi çevirdiniz de dediğini ciddiye alasınız?
bende artık bişeyler soylemesı gerektiğini dusunuyorum konustum da sen evet de gec ya ne dıyım ben evlenınce anlar onun dedıği gibi olmucağını ben şimdi bi şey diyemem diyo banaNisanlinizin simdiye kadar annesinin agzini kapatmasi lazimdi. Kaynana olmasi oyle agzina her gelen lafi kolayca soyleyebilecegi anlamina gelmiyor. Kadin haddini bilmeyi ogrenmeden sakin evlenmeyin. Nisanliniza ds oek guvenemedim acikcasi.
ben sorun neyse tamamen cozulsun yada benden uzak olsun diye beklıyorum ama nişanlı ağzını acmadığı surece rahat bırakmaları imkansız gelıyorBen kocamla mutlu olimde gerisi teferruat diye dusunuyorsan rahat bırakmıyolar söylim
Nasıl baslarsa öyle gidiyo bu gibi isler
Nisanlıyken açsada agzını evlenince dut yemis bülbüller alan aldı satan sattı hesabıben sorun neyse tamamen cozulsun yada benden uzak olsun diye beklıyorum ama nişanlı ağzını acmadığı surece rahat bırakmaları imkansız gelıyor
mustakbel kaynanam.. ne yapsam onun için bos agzımla kus tutsamda yaranamam gibi soyledıklerı yaptıkları artık ıyıce zoruma gidiyo her konuda her konusmada hep laf sokmalar oğluna sen onu beklersen evlilik için yandın falan demeler çogu gozumun içine baka baka baskasının yanında soylenen bi suru laf gecen gene oğluna bu kız bana uygun degıl yarın ayrılırsın yaptıgın masrafa yazık olur olmaz bu iş falan demıs bnde bunu duydum bi şey demiyorum kadın bnden buyuk saygım var fakat canım cok sıkılıyor kendıne cok guvenıyo ayrılvakmısız gozule bakıyo hep rahatsızlık verıcı bı sey bu yaeltisi kaynanama bu kızı alcakmısın dıye sordu bugun oda cevap olarak insan cılesıne asık olur oğlum ıstıyo evet alıcam dedı bozuldum cunku bni dert olarak goruyo seklınde anladım nişanlımsa anlamadım ne demek ıstedı dıye sordugumda bana ınsan kaderını yasar gibi bişey denek ıstedi diye cevap verdı bn mı abartıyorum bılmıyorum kı 2 yıldır beraberız aılesı ıle ılk tanıstıgım gun o kızla evlenırsen sana hakkımı helal etmem demıs bunu bana oğlu daha yenı soyluyo ne yaptım bilmıyorum kı daha once bı konu daha acmıstım onunla ılgılı off ya resmen evlılıgı dusunur oldum bu aile bu kadınla gider mı dıye nişanlıma sevgim sonsuz arada kalıp mutsuz olur mu kı ılerde dıye bı suru sorum var ne yapcam bilmiyorum
aevlenirseniz bu kadından çok ama çok çekersiniz... Allah sabır versin de evlenince aşk, sevgi hepsi bir anda bitiyor bu sözümü de aklının bir köşesinde tut..
ev için elimden ne geliyorsa yapıcam ben kesınlıkle ıstemıyorum haftada 4 gun oraya gdicem gerı kalanlarda o gelicekse ne anlamı var kı ev falan tutmamızın. onun için taviz ver bunun için taviz ver derken insan kendinden gecıyo resmenYa canim seni uzmek istemem ama işin çok zor şu anlattiklarina göre. Sen gel beni dinle. Ayrılma. Ama uzak ev diye diret, burunlari surtsun. Nisanlin seni seviyorsa senin dediklerini kabul etmek zorunda. Ne demek ayda yilda bir annene gidersin. Ne kadar sacma. O zaman nisanlin da ayda yilda bir kendi annesine gitsin.
Başın cok agriyacak. Aileleri işin içine sok ve kesinlikle çok uzakta ev tut. Ayrıca iyi olucam diye de alttan sakin alma. Valla cok zor. Dedigim gibi surundur bakalım ne oluyor. Kendinden asla taviz verme. Gelecekte mutlu bir yuva kurmak istiyorsan kendinden asla taviz vermeyeceksin..
a
ev için elimden ne geliyorsa yapıcam ben kesınlıkle ıstemıyorum haftada 4 gun oraya gdicem gerı kalanlarda o gelicekse ne anlamı var kı ev falan tutmamızın. onun için taviz ver bunun için taviz ver derken insan kendinden gecıyo resmen
blöf yapmayı deneyebilirim ablam evet cesaret edebilirsem hem tepkısını olçmus olurum hemde annesıyle aramızda denge kurup kuramıcagını gorurum belkı harekete gecer yada en kotu ihtımalle artık nişanlı olmamah ablam hiç bekleme iyi olurum diye sakın yanılırsın ..bir şey baştan nasıl başlarsa sonunu da belli ediyor maalesef ..evlensen de tadınız hiç olmayacak böyle bir insanla ..herşeyinize karışacak çünkü.. şimdi sana çok zor gelebilir ama mutluluğun için bu nişanı bozmalısın bence.. yada ağırlığını hissettirmek için ciddi ciddi annesi yüzünden ayrılamak istediğini söylemelisin nişanlına bakalım tepkisi ne olacak ..
bende artık bişeyler soylemesı gerektiğini dusunuyorum konustum da sen evet de gec ya ne dıyım ben evlenınce anlar onun dedıği gibi olmucağını ben şimdi bi şey diyemem diyo bana
mustakbel kaynanam.. ne yapsam onun için bos agzımla kus tutsamda yaranamam gibi soyledıklerı yaptıkları artık ıyıce zoruma gidiyo her konuda her konusmada hep laf sokmalar oğluna sen onu beklersen evlilik için yandın falan demeler çogu gozumun içine baka baka baskasının yanında soylenen bi suru laf gecen gene oğluna bu kız bana uygun degıl yarın ayrılırsın yaptıgın masrafa yazık olur olmaz bu iş falan demıs bnde bunu duydum bi şey demiyorum kadın bnden buyuk saygım var fakat canım cok sıkılıyor kendıne cok guvenıyo ayrılvakmısız gozule bakıyo hep rahatsızlık verıcı bı sey bu yaeltisi kaynanama bu kızı alcakmısın dıye sordu bugun oda cevap olarak insan cılesıne asık olur oğlum ıstıyo evet alıcam dedı bozuldum cunku bni dert olarak goruyo seklınde anladım nişanlımsa anlamadım ne demek ıstedı dıye sordugumda bana ınsan kaderını yasar gibi bişey denek ıstedi diye cevap verdı bn mı abartıyorum bılmıyorum kı 2 yıldır beraberız aılesı ıle ılk tanıstıgım gun o kızla evlenırsen sana hakkımı helal etmem demıs bunu bana oğlu daha yenı soyluyo ne yaptım bilmıyorum kı daha once bı konu daha acmıstım onunla ılgılı off ya resmen evlılıgı dusunur oldum bu aile bu kadınla gider mı dıye nişanlıma sevgim sonsuz arada kalıp mutsuz olur mu kı ılerde dıye bı suru sorum var ne yapcam bilmiyorum
insallah öyle olur çok sağol biraz daha erteledık zaten evlılık işini düşünmek için bol bol vaktım olurKesinlikle. Asla taviz verme. Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Evlendikten sonra aşk unutulur ve olaylar başlar. Iyi düşün tart canim
diğer gelini kardesinin kızı onu kendı istemiş araları iyi zannediyodum yakında oturuyolar bırbırlerıne hergun beraberler şimdi kadın annesının yanına memlekete gitti o gidince arkasından demediği kalmadı ban anlatıyo bide söyle yapıyo bole yapıyo şu huyu kotu falan diyeDüğün olunca pes eder zannediyorsan yanilirsin kardeş :-( inan percinlenerek devam edebilir.. Bu modeller kendisi bulup evlendirse oğlunu yine memnun olmaz... Senle ilgili sorun değil yani
şimdi önune gecilmezse bi daha biraz zor zaten kadın bana şimdi tamam der evlenince dediğimi yapmazsan sorarım ben sana diyo direkO oyle olmayacak iste. Evlenince anlarsin diyecegim de evlemdikten sonra anlasan ne olur anlamasan ne olur...
diğer gelini kardesinin kızı onu kendı istemiş araları iyi zannediyodum yakında oturuyolar bırbırlerıne hergun beraberler şimdi kadın annesının yanına memlekete gitti o gidince arkasından demediği kalmadı ban anlatıyo bide söyle yapıyo bole yapıyo şu huyu kotu falan diye
niye blöf yapacaksın ki ..daha önünde ne güzel yıllar var bence kıymetini bil.. kendini ezdirme sakın kimse vazgeçilmez değil çünkü kimse senin kendine verebileceğin değer kadar sana değer vermez söyleyeyim...şimdiden böyleyse bunlar ilerde daha fazla olur.. saygı ve sevgi baştan ya vardır ya da hiçbir zaman olmaz ablam .iyi düşün kararını ver..blöf yapmayı deneyebilirim ablam evet cesaret edebilirsem hem tepkısını olçmus olurum hemde annesıyle aramızda denge kurup kuramıcagını gorurum belkı harekete gecer yada en kotu ihtımalle artık nişanlı olmam
uysal atın çiftesi pek olur diye güze bi lafımız var kaynanam bunu bilmiyo sanırım mutlaka patlama noktam olucaktır bunu o gun geldiğinde engelleyemem pişman olucak o gun geldiinde ama iş işten gecmiş olucaksen biraz saf mısın bana mı öyle geldi? bence kaynanan da benim gibi düşünüyor ve dişine göre birini istiyor.saf saf bir kenarda ağlarsın sen beee.ona şöyle bir laf dediği zaman hemen saçına şöyle bir sarılıp bir o tarafa bir bu tarafa sallayacak gelin lazım.sen öff desen uçacak gibi duruyorsun
çoğu gorustugumuzde yuzume soylenıyo bı kısmını da nişanlım ıletıyo bnde eminim kı soyluyodur annesine deanladığım kadarı ile evli değilsiniz neden bu kadar içli dışlısınız. söylediklerini nasıl duyuyorsunuz. eğer nişanlın aktarıyorsa sana, emin ol senin söylediklerinde annesine gidiyor. hiç hoş değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?