Yoruldum artık, eşim...

Bu sinirle dışarıda psikopatın birine denk gelirse Allah korusun kötü şeyler olabilir , ne gereği var . Çocukların sana ihtiyacı var , başına bir şey gelirse ne yaparlar , kim senin gibi ilgilenir , bakar çocuklarımıza diye ara ara sohbet sırasında söyleseniz işe yarar belki .
Zamanla evde de kendine hakim olmayı öğrenir .

Bu arada geçen sene evin karşısındaki yolda trafikte münakaşa oldu , ardından adamlar bagajdan sopaları çıkarıp iki genci kovalayıp , saldırdılar falan . Kimin ne olduğu belli olmuyor , sağ duyuyu elden bırakmamak gerek.

Çok haklısın, o kadar çok konuştum ki bu konuyu ama değişmiyor tamam eskisi kadar sık değil en azından bu sinir nöbetleri ama şu sıralar ara ara da olsa benim sinirlerimi oynatmaya yetiyor. Sanırım benim artık onun bağırmalarına tahammülüm kalmadı. Hiçbir şekilde tolere edemediğimi fark ediyorum.

Ben eşimin özellikle trafikte daha sakin olmasını hep böyle telkinlerle sağladım . Yine sinirleniyor ama ilk evlendiğimiz zaman ki gibi değil maşallah diyeyim. Sinirlenince artık daha kontrollü konuşuyor insanlarla .
Umarım bir an evvel çözüm bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…