Asil herseyi kendiniz yapacaginiz icin acele etmemeniz gerek. Akisina birakin, evlilik icin sık bogaz edersiniz evlilik burnunuzdan gelir. Huzur bulayim derken mutsuzlukla karsilasmayin o yuzden.
Dogru insan dogru zaman demisler. Belki dogru zaman gelene kadar dogru insan olmadigini dusunursunuz. 25 yas erken o yuzden. Gezin tozun sonra herkes kendi evine.
"öle " yazılmıyor o "öyle" yazmalısınız..
bence evlilikten önce kendinizi geliştirmeyi düşünseniz mesela? işiniz gücünüz mesleğiniz var mı?
seviye belli işte ...kafanız durmuş gerçekten de...Ben burada sıkıntımı paylaşmaya çalışıyorum kafam şuan durmuş diyorum sen kalkmış bana neyden bahsediyorsun?
Türk Dil Kurumu mu kesildin başıma? Sanane benim okumuşluğumdan lisanımdan!!! İşine bak!
ben mesleği var mı diye sordum ,neden sorduğuma gelirsek,bir kadın hayatında en önce şeyi evliliğe verirse,bdv de okuduğumuz çoğu konu gibi oluyor sonu.evlenmeye de çocuk yapmaya da hiçbirşey mani olamaz zaten..ama sonuçları ne olur o belli olmaz işte...Blue ismy kardesim neden insanlari kirmak icim sadece birseyler yaziyorsunuz. Arkadasimiz derdini yazmis, burada is basvuru formu yazilmiyor veya dilekce yazmiyoruz bir kuruma, ayrica insanlarin kendi secimi ister meslek edinir, ister edinmez. Bu evlenmeye mani degilki..Kimi insanlar yuva kurmak, kimi insanlarda yuvadam once kariyer yapmak ister...
Çok gençsin neyin acelesi bu ?
Hangi konularda kavga ediyosunuz anlaşamadığınız nedir?
Sevgiliyken bukadar kavga ediyosanız evlenince neolacak düşündün mü ?
Anneni boşver evlenme otur ömürboyu dizimindibinde dese evlenmeyecek misin?
Çok soru sordum ama baştan sona anlamsız geldiği için.
3000 nedir 300 000 değil ya onu ödeyemeyen evi nasıl kurucak sen çalışıyo musun
Biz de öyleydik.Her şeyi kendimiz yaptık ve gerçekten kimsenin söz hakkı yok,Evlenince hersey daha mi güzel olacak saniyorsunuz?
Cok büyük bir sorumluluk evlilik.
Bu kadar acele edip hayati kendinize zorlastiracaginiza, biraz zamana birakin.
Hem aceleniz olmadigi icin rahat birikim yapip dügün, ev, vs herseyi yapabilirsiniz.
Bizde esimle herseyimizi kendimiz yaptik, inanin öyle daha rahat kimse söz sahibi olmuyor ve karismiyor.
Olaya bak ya ben burada başka bir durumdan bahsediyorum , insanlar yazım kurallarını incelemeyi meslek edinmeye çalışıyorlar burada sanırım..
Ben derdimi tam açıklayamadım sanırım, Annemden bahsederken kafamı karıştırdıklarını söylemeye çalıştım.
Sevgiliyken kavga etmemizin nedeni de benim evlilik konularında daha ciddi olmam onun biraz daha rahat olması.
Ayrıca ikimizde çalışan insanlarız.
balık baştan kokar evlilikte soru mluluk daha çok kavga artabilir herşey düzelmeden evlenme aile desteği önemli evlendiğinde aileyle de evlenilir önceden ii anlaşmalı taraflar gözardı edeersen sonraya tek kalırsınNe zaman canım sıkılsa buraya yazmak geliyor hep içimden.. Berki gerçekleri duymak beni kendime getirir diye bilmiyorum..Herşey ters herşey engel hayatımda. Daha önce söz attım, yalanlar içinde devam edemedim. Uzun zaman sonra hayatıma birini dahil ettim.İyi bir adam ben öle görüyorum,seviyoruz.
1,5 yıl oldu, ve ben artık birşeylerin ciddiye binmesini istediğim anda herşey tersine dönmeye başladı.
Sürekli kavga etmeye başladık, en ufak şeylerden.. Evlilik için daha yol alamadık, biz ailelerden destek görmeyeceğimiz için beraber yapacağız herşeyi, bundan sebep ben acele ediyorum.
25 yaşındayım artık bende hayatımın bundan sonra ki kısmını sevdiğim adamla geçirmek istiyorum oda olmuyor.Daha önce arkadaşına kredi çekmiş 3000 tl arkadaşı şuan onu ödeyemıyormuş birde o çıktıAcaba evlilik için acelemi ediyorum, aslında ben öle evlilik delisi değildim annemin baskılarından sonra böyle oldum, ben böyle olunca sorunlar başladı Artık kafam durdu benim... Akışına mı bırakmalıyım?
Biz de öyleydik.Her şeyi kendimiz yaptık ve gerçekten kimsenin söz hakkı yok,
Hoş olsa da ben söyletmem.
Güç sende olursa hayatın gerçekten senindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?