- Konu Sahibi Sumeyye5846
-
eşinizi siz tanıyorsunuz , bu yaptığı bile çok yanlış bence , sizin ne hissettiğiniz , neye inandığınız gerisini boşverinO şekılde görüyor evet ben zina yapacak bir insan değilim diyor Allah belamı versin öyle bişey yapmadım dedi
Yanlış olduğunu biliyorum ve kendiside biliyor kabul ediyor hata yaptığını Bn inanmak istiyorum bir daha yapmayacağına çünkü hamilelik psikolojisiyle ağır geliyor ne yapacağımı bilemiyorumeşinizi siz tanıyorsunuz , bu yaptığı bile çok yanlış bence , sizin ne hissettiğiniz , neye inandığınız gerisini boşverin
ohalde bırakın sorgulamayın erteleyin bir süre mümkünse hamileliğinizin tadını çıkartın , bebeğinizi ve kendinizi düşününYanlış olduğunu biliyorum ve kendiside biliyor kabul ediyor hata yaptığını Bn inanmak istiyorum bir daha yapmayacağına çünkü hamilelik psikolojisiyle ağır geliyor ne yapacağımı bilemiyorum
Yaptıklarından yorulmussunuzki bu paylasımı yapmıssınız, nasıl bir akıl vermeliyim size?Sorunlarınızı ertelemeyin,doğuma odaklanın moralinizi bozmayın dıyerek olayların uzerını ortmus olursunuz,terapiye gidin bu durumun nedenlerni konuşun.Siz hamileyken bu cesareti kendinde bulan siz doguk yapıp bitik halde uykusuzken ve lohusayken hayli hayli yapar.Ben pışpışlayamayacağım kusura bakmayın.Aynı yollardan ben de gectım sonuc bosanıyorum sizin yoruldugunuz neden yuzunden.Çok güzel moral verdiniz teşekkürler aklımda bir ton soru vardı yenisini eklemiş oldunuz
Aynen katılıyorum,onlara bu cesareti veren biziz,ben bizim rahmetliye ben yapsam aynı seyi dedim cevaba bak : o zaman senin adın başka bişi olur, bizim yaptıgımız hovardalık çapkınlık,sizinkiler ...Nasıl normal bişeymiş gibi çocuğunuzun yaptığı yaramazlıklarmış gibi bahseddbiliyosunuz bundan, kimi de değişmez bem bilmem kaç senedir böyle falan demiş ya bu nasıl iş e siz kabullenmişsiniz başka kadınları ha eklemiş ha buluşmuş ha bilmem napmış ya sizden başka kadınlarla iletişime geçmeye çalışıyor burda iyi bir niyet olabilir mi nasıl kabulleniyosunuz bunları ya şaka gibisiniz ya sen yap bakim eşin napıyo, bazı kadınların olmayan gururu eşleri cesaretlendiriyo başka bişey değil bu, vur ellerine tü kaka de tam olsun
İşte bu kafaki adamların hepsi şerefsiz, aldatmaya meyilli başka bişey değil, ama bu kafadaki kadınlara ne demeli. Sonra burda ağlamıyolarmı deliriyorum sus otur madem, çok şükür ne bu kafada bi aileye sahibim ne eşe, kadın erkek değil insan eşitliği olsa keşke konularımız.Aynen katılıyorum,onlara bu cesareti veren biziz,ben bizim rahmetliye ben yapsam aynı seyi dedim cevaba bak : o zaman senin adın başka bişi olur, bizim yaptıgımız hovardalık çapkınlık,sizinkiler ...
Sıradan bişey gibi bahseden yok zaten normal olmadığını belirttim diğer yazdıklarıma bakarsanız kimseyle konusulamıdığı için burdan yazıyoruz değil mi sizin gibi insanlardan laf yemek için değil yardımcı olun diye insanlarım gururuna onuruna laf söylemeniz için de yazılmıyorNasıl normal bişeymiş gibi çocuğunuzun yaptığı yaramazlıklarmış gibi bahseddbiliyosunuz bundan, kimi de değişmez bem bilmem kaç senedir böyle falan demiş ya bu nasıl iş e siz kabullenmişsiniz başka kadınları ha eklemiş ha buluşmuş ha bilmem napmış ya sizden başka kadınlarla iletişime geçmeye çalışıyor burda iyi bir niyet olabilir mi nasıl kabulleniyosunuz bunları ya şaka gibisiniz ya sen yap bakim eşin napıyo, bazı kadınların olmayan gururu eşleri cesaretlendiriyo başka bişey değil bu, vur ellerine tü kaka de tam olsun
İnsanlar sorunlarına çözüm bulmak için burdalar çok rahatsız oluyorsanız okumazsınız olur biter kimseyi aşağılamaya hakkınız yok sizin herkes haline şükrediyor belki senin eşinin de yaptığı seyler vardır nerden biliyorsunİşte bu kafaki adamların hepsi şerefsiz, aldatmaya meyilli başka bişey değil, ama bu kafadaki kadınlara ne demeli. Sonra burda ağlamıyolarmı deliriyorum sus otur madem, çok şükür ne bu kafada bi aileye sahibim ne eşe, kadın erkek değil insan eşitliği olsa keşke konularımız.
İnan kendini aşağılayan sensin ben değil. Allahtan korkan insanlarız biz ondan biliyorum yapmadığı ama diyelim ki yaptı bende gerekeni yapar çeker giderim ki madem rahat rahat yapsın o hayatta işim ne benim? Gurur diye bişey varİnsanlar sorunlarına çözüm bulmak için burdalar çok rahatsız oluyorsanız okumazsınız olur biter kimseyi aşağılamaya hakkınız yok sizin herkes haline şükrediyor belki senin eşinin de yaptığı seyler vardır nerden biliyorsun
Bnm kendimi aşağıladığım yok fikir edinmek için açılan bir konu insanın gururunu yaşantısını yargılamak sizin gibi birine düşmezİnan kendini aşağılayan sensin ben değil. Allahtan korkan insanlarız biz ondan biliyorum yapmadığı ama diyelim ki yaptı bende gerekeni yapar çeker giderim ki madem rahat rahat yapsın o hayatta işim ne benim? Gurur diye bişey var
Gibi birine düşmesin bakalım, iyi günlerBnm kendimi aşağıladığım yok fikir edinmek için açılan bir konu insanın gururunu yaşantısını yargılamak sizin gibi birine düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?