Yoruldum artık 🙁🙁

eşinizi siz tanıyorsunuz , bu yaptığı bile çok yanlış bence , sizin ne hissettiğiniz , neye inandığınız gerisini boşverin
Yanlış olduğunu biliyorum ve kendiside biliyor kabul ediyor hata yaptığını Bn inanmak istiyorum bir daha yapmayacağına çünkü hamilelik psikolojisiyle ağır geliyor ne yapacağımı bilemiyorum

Yanlış olduğunu biliyorum ve kendiside biliyor kabul ediyor hata yaptığını Bn inanmak istiyorum bir daha yapmayacağına çünkü hamilelik psikolojisiyle ağır geliyor ne yapacağımı bilemiyorum
ohalde bırakın sorgulamayın erteleyin bir süre mümkünse hamileliğinizin tadını çıkartın , bebeğinizi ve kendinizi düşünün

Çok güzel moral verdiniz teşekkürler aklımda bir ton soru vardı yenisini eklemiş oldunuz
Yaptıklarından yorulmussunuzki bu paylasımı yapmıssınız, nasıl bir akıl vermeliyim size?Sorunlarınızı ertelemeyin,doğuma odaklanın moralinizi bozmayın dıyerek olayların uzerını ortmus olursunuz,terapiye gidin bu durumun nedenlerni konuşun.Siz hamileyken bu cesareti kendinde bulan siz doguk yapıp bitik halde uykusuzken ve lohusayken hayli hayli yapar.Ben pışpışlayamayacağım kusura bakmayın.Aynı yollardan ben de gectım sonuc bosanıyorum sizin yoruldugunuz neden yuzunden.

Nasıl normal bişeymiş gibi çocuğunuzun yaptığı yaramazlıklarmış gibi bahseddbiliyosunuz bundan, kimi de değişmez bem bilmem kaç senedir böyle falan demiş ya bu nasıl iş e siz kabullenmişsiniz başka kadınları ha eklemiş ha buluşmuş ha bilmem napmış ya sizden başka kadınlarla iletişime geçmeye çalışıyor burda iyi bir niyet olabilir mi nasıl kabulleniyosunuz bunları ya şaka gibisiniz ya sen yap bakim eşin napıyo, bazı kadınların olmayan gururu eşleri cesaretlendiriyo başka bişey değil bu, vur ellerine tü kaka de tam olsun

Aynen katılıyorum,onlara bu cesareti veren biziz,ben bizim rahmetliye ben yapsam aynı seyi dedim cevaba bak : o zaman senin adın başka bişi olur, bizim yaptıgımız hovardalık çapkınlık,sizinkiler ...

Aynen katılıyorum,onlara bu cesareti veren biziz,ben bizim rahmetliye ben yapsam aynı seyi dedim cevaba bak : o zaman senin adın başka bişi olur, bizim yaptıgımız hovardalık çapkınlık,sizinkiler ...
İşte bu kafaki adamların hepsi şerefsiz, aldatmaya meyilli başka bişey değil, ama bu kafadaki kadınlara ne demeli. Sonra burda ağlamıyolarmı deliriyorum sus otur madem, çok şükür ne bu kafada bi aileye sahibim ne eşe, kadın erkek değil insan eşitliği olsa keşke konularımız.

Sıradan bişey gibi bahseden yok zaten normal olmadığını belirttim diğer yazdıklarıma bakarsanız kimseyle konusulamıdığı için burdan yazıyoruz değil mi sizin gibi insanlardan laf yemek için değil yardımcı olun diye insanlarım gururuna onuruna laf söylemeniz için de yazılmıyor

İnsanlar sorunlarına çözüm bulmak için burdalar çok rahatsız oluyorsanız okumazsınız olur biter kimseyi aşağılamaya hakkınız yok sizin herkes haline şükrediyor belki senin eşinin de yaptığı seyler vardır nerden biliyorsun

İnan kendini aşağılayan sensin ben değil. Allahtan korkan insanlarız biz ondan biliyorum yapmadığı ama diyelim ki yaptı bende gerekeni yapar çeker giderim ki madem rahat rahat yapsın o hayatta işim ne benim? Gurur diye bişey var

Bnm kendimi aşağıladığım yok fikir edinmek için açılan bir konu insanın gururunu yaşantısını yargılamak sizin gibi birine düşmez

Gördüğüm kadarıyla fazlasıyla duygusal davranıyorsunuz - hamilesiniz ve bu çok normal. Yadırgamıyorum asla fakat eşinizin yaptıklarını anlatıp ardından 'o da yanlış bir şey yaptığının farkında - hatalı olduğunu kabul ediyor' demenizi asla ve asla anlayamıyorum. Kusura bakmayın. Hatasını anlayan adam farklı hesaplar açıp tekrar tekrar aynı hatayı yapmaz. Bir de size söyledikleri ile değil hareketleri ile etkilemesi gerekir. Senin üzerinde gül koklamam demesi hiç bir şey ifade etmiyor yani.
Önceden yazılmıştı zaten ama siz eşinizin yaptıklarına alışmak istiyor ve normalleştirmeye çalışıyorsunuz bence. Hamilesiniz - kendinize ve bebeğinize dikkat etmelisiniz ama problemlerinizi ertelemenin hiç bir faydası olmayacak. Eşinizin değişmesini bekleyebilir - o süre zarfında kendinizi yıpratabilirsiniz. Bu tamamen sizin kararınız. Bol şans!

Hamilesin ..zaten hassas bir dönemdesin..eşin olan öküzün yaptıkları hiç olmamış..babalığı bile haketmiyor şu anda benim gözümde..çek git o evden..annelerin yanında doğur..sürüm sürüm süründür onu lütfen..haddini bilsin.yok öyle halt karıştırıpta..ben senin üstüne gül koklamam falan..yada sende konuş gitsin birilerinle...baksın bakalım nasıl bir duyguymuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…