Yoruldum artık 🙁🙁

Sumeyye5846

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
171
34
48
Eşim sürekli farklı hesaplar açıyor kadınları takip ediyor kafayı yemek üzereyim defalarca konuştum anlamıyor neden yapıyor bilmiyorum hazmedemiyorum artık bana karşı da iyi davranıyor ama ne zaman iyi davransa altından böyle şeyler çıkıyor offfff 😢😢😢

Tabiri caizse;

Yediği haltları sana iyi davranarak kamufle etmeye çalışıyor. Altından kim bilir daha neler çıkacak? Bir sonraki konunu çok merak ediyorum.

Geçmiş olsun.

2 yıldır beklıyorum değişmesi için 🙁
Değişmez benim eşim 9sene değişmedi değişmedi değişmedi,dava açtım ben de.Bak bir müddet sonra normalleştirmeye başlıyorsun kafanda,aman nasıl olsa iti davranıuor nasıl olsa evi geçindiriyor aslında beni seviyor diye düşünmeye baslarsın demedi deme.Etrafındakiler bile onun yaptıklarını değil senin hiçbirşey yapmamanı normalleştiriyor.O suclu olsa da ezik görünen sen oluyorsun,bırak.Ben şu an kuş gbi hafifim.kıyma hayatına.

Değişmez ,o halinden gayet memnundur ,buna emin ol heyecan ,atraksiyon falan ,kabullenecek bir huy değil ,2 sene beklemişsin ne değişti ?hiç bir şey boşuna bekleme boşa bu adamı ,bence sırf sanalla kalmıyordur o iş
Bugün söyledim yeter artık bıktım senin bu pisliklerinden yoruldum bir değil iki değil bitsin dedim Allah belamı versin eğer bişey yaptıysam bana inan ben öyle karaktersiz biri değilim diyor

Bugün söyledim yeter artık bıktım senin bu pisliklerinden yoruldum bir değil iki değil bitsin dedim Allah belamı versin eğer bişey yaptıysam bana inan ben öyle karaktersiz biri değilim diyor
Karaktersiz olan her türlü yalanı atar, etrafımdakiler bana artık paranoyak gözüyle bakıuordu, ben gördüm konuşmaları diyordum eşim reddediyordu,ben kıskanc olarak görünüyordum.Çünkü amemonya söyleniy söyleniyo yine de evli konumuna düşüyordum,düzelsin istiyorsan o da istiyorsa aile terapistine gidin, benimki ilk görüşmeye geldi ben zamanla düzelicem eşim çok kıskanc cok paranoyak herşeyimi karıstırıuor diye benı sıkayet etti coktı bir daha da gitmedi ben eksiklerini söyledim dedi,bunları diyen de her güm içen eve geç gelen beni aldatan adam yani.Evliliğim boyunca en cok duydugum laf ben bişi yapmadım demesiydi

Terbiyesiz, ahlaksız. Nefret ediyorum bunlardan. Hiçbir şeyi hak etmiyorlar. Madem siz de böyle bir şeyden boşanmayı vs düşünmüyorsunuz aynısını yapın. Yakalasın, bir şey derse de benim attığım bu mesajı göstersin. Nasıl bir hismiş öğrensin, ahlaksız!

Karaktersiz olan her türlü yalanı atar, etrafımdakiler bana artık paranoyak gözüyle bakıuordu, ben gördüm konuşmaları diyordum eşim reddediyordu,ben kıskanc olarak görünüyordum.Çünkü amemonya söyleniy söyleniyo yine de evli konumuna düşüyordum,düzelsin istiyorsan o da istiyorsa aile terapistine gidin, benimki ilk görüşmeye geldi ben zamanla düzelicem eşim çok kıskanc cok paranoyak herşeyimi karıstırıuor diye benı sıkayet etti coktı bir daha da gitmedi ben eksiklerini söyledim dedi,bunları diyen de her güm içen eve geç gelen beni aldatan adam yani.Evliliğim boyunca en cok duydugum laf ben bişi yapmadım demesiydi
Bana da ilk başta ailesi inanmadı eşim ortada bişey yok abartılıyor dedi sonra bende yaptıkları ne varsa hepsinin ekran görüntüsünü aldım gösterdim abisene inanmadınız alın bakın konuşmalara dedim abiside konuştu ona da bnmde hatalarım var kabul ediyorum dedi

Terbiyesiz, ahlaksız. Nefret ediyorum bunlardan. Hiçbir şeyi hak etmiyorlar. Madem siz de böyle bir şeyden boşanmayı vs düşünmüyorsunuz aynısını yapın. Yakalasın, bir şey derse de benim attığım bu mesajı göstersin. Nasıl bir hismiş öğrensin, ahlaksız!
Bende aynısını söyledim madem sen bunu bişey yapmadı olarak kabul ediyorsun bende yapayım nasıl olsa bişey olmuyormuş dedim sakın ha eve adımını atamazsın dedi. Sen neden geliyorsun o zaman yapan sensin dedim Bn bişey yapmadım diyor

Dün konuştuğum da saçmalama bnm bişey yaptığım yok dedi herseyın yalan dolan ahlaksızca hareketler yapıp duruyorsun yola gidiyorsun ne yaptığın belli değil dedim başka hiç konuşmadım yanıma geldi benm bir tane gülüm var üzerine Allah belamı versin ki gül koklamam versin dedim bnde inanmıyorum hiçc bişeyine umrumda değilsin dedim dünden beri kendini affettirmeye çalışıyor 7 aylık hamileyim doktor erken doğum dönemine girdiniz en büyük etkisi stres üzüntü dedi kendiside duydu bunu çocuğumuzu düşün son ayların üzülmek ağlamak yok az kaldı demeye başladı

Dün konuştuğum da saçmalama bnm bişey yaptığım yok dedi herseyın yalan dolan ahlaksızca hareketler yapıp duruyorsun yola gidiyorsun ne yaptığın belli değil dedim başka hiç konuşmadım yanıma geldi benm bir tane gülüm var üzerine Allah belamı versin ki gül koklamam versin dedim bnde inanmıyorum hiçc bişeyine umrumda değilsin dedim dünden beri kendini affettirmeye çalışıyor 7 aylık hamileyim doktor erken doğum dönemine girdiniz en büyük etkisi stres üzüntü dedi kendiside duydu bunu çocuğumuzu düşün son ayların üzülmek ağlamak yok az kaldı demeye başladı
Doğum sonrası yaşayacaklarına ve göreceklerine hazırlıklı ol arkadaşım,Allah kolaylık versin.

Back
X