yoruldum artık yoruldum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim yerime de sorar mısınız eşinize, evlenirken körmüymüş.
Ne kadar ayıp birşey, hediyeye bak boy uzatıcı.
Böyle insanlar var mı cidden, komedi gibi.
Çok tuhaf bir insanla evlenmişsiniz.
Ve sorunuzun cevabı, evet böyleleri ancak kaybedince anlar, o da anlarsa, biraz ümitsiz vaka gibi eşiniz.
Acaba siz de ona boyu çok uzun ve beğenmiyormuş muamelesi yapsanız, ne hisseder.

Son düzenleme:
onun gibi davran..seni dinlemiyormu sende onu dinleme,dalgın ol,sende eşini beğenmiyormuşsun gibi davran..eşini hergün arıyormusun artık 1kez bile arama,yemeğini pişir hazır bulunsun ona yemeğe gelecekmisin yiyecekmisin falan deme yemek isterse hazırlarsın..beni beğeniyormusun,seviyormusun gibi sorular sorma,o sana sooruyor mu hayır sende ona sorma..yani kısacası iradeli ol ve ilgisiz davran birde öyle bak ilgisi sana karşı değişiyormu,değişmiyormu..

kendi haline bırakmayı biraz açıklarmısınız nasıl yapmalıyım yani yani bir erkek nasıl kendi haline bırakılır ki

Çok sinirlendim ya bu erkekler kendilerini ne sanıyor!
Canım eşini hiç dinleme,sende onun kötü özelliklerini çıkar ortaya. Ne bilim boyun uzun,kilolusun,zayıfsın vs de hatta kilolu ise diyet yemekler yap, zayıf ise hediye paketinde vitaminler al. Odunluğunu anlasın yani.
Uzak dur. Onun görüşlerini önemsemediğini hissettir. Süslen püslen dolaş evin içinde. Biraz mesafe kat arana. Artık onu beğenmiyormuş gibi. Bak bakalım nasıl yola gelir.

eşin hakikaten sopalıkmışş

kendini ne sanıyor acaba??

sen onu çok pohpohladığın için dünya onun etrafında dönüyor sanıyorr...

sana birşey söylemesine fırsat verme,sürekli kendinle evinle meşgul ol.

küs durma ama ciddiye alma sadece ona karşı görevlerini yerine getir çekil kenara.

vee bir daha boyunla alakalı bir şey derse;

(sözüm meclisten dışarı) uzun kadın ayakta,kısa kadın yatakta iyi olur hayatım de...

kendi haline bırakmayı biraz açıklarmısınız nasıl yapmalıyım yani yani bir erkek nasıl kendi haline bırakılır ki

Canım lgilenmeyeceksin.
Çok fazla konuşmayacaksın.
Soğuk da durmayacaksın , sıcak da.
Çok fazla üstüne düşersen , boynuna sarılır öpersen şımarır haliyle..

e$inin üstüne dü$üp,yogun ilgi gösterme.hatta ne hıssettigini anlaması ıçın,sende ona bi kulp tak.emin ol boyun uzun olsay dı da,ya ka$ına,ya bacaklarına,ya burnuna ws ws..muhakkak kulp takardı.öncekı gündü sanırım,gebelık beklentınız olan baslıgınız vardı.sonucunuz nedır bılmıyorum ama böylesıne takıntılı bı eş ile bebek sahıbı olmaya acele etmeye gerek yok.bi dur soluklan gebelıkte ve sonrasında huzur lazım çünkü..

sevgili ablalarım hepinize minnettarım çünkü bana güzel şeyler öğretiyorsunuz kendime güvenim geliyor kalkıp saçımı maşalayıp giyinip kuşanıp oturacağım azıcıkta transparan giyiniyim birazda makyaj yapayım başka şeylerle ilgileniyim kitap okuyayım mesala hürrem sultanı aldım az kaldı onu bitirmeye çalışayım sonuçta dünya onun etrafında dönmüyo ondan öncede yaşıyodum ben ondan sonrada....

gebelik testi yaptım negatif çıktı 3 gün geçmişti adetimi bebek olursa ondan ilğimi çekerim hep bebekle ilğilenirim diye düşünmüştüm hemde annelik hormonlarım kabarmıştı öyle oldu benim için hayırlısı buymuş demekki

Mub canım,bebek yapmak için acele etme bana kalırsa da..
Sahip olmadan önce,haketmesi lazım bazı şeyleri eşinin..

Ayyy kuzum deli etti bu kocan beni valla evlenmeyeceğim he evlilikten soğuttu beni :S Sende ona de ki çağatay ulusoy'un kenan imirzalıoğlu'nun olduğu bir dünyada sana aşık olmuşum daha ne istiyorsun de

Ayyy kuzum deli etti bu kocan beni valla evlenmeyeceğim he evlilikten soğuttu beni :S Sende ona de ki çağatay ulusoy'un kenan imirzalıoğlu'nun olduğu bir dünyada sana aşık olmuşum daha ne istiyorsun de

bu iyiydi

Son düzenleme:
Bir de ben merak ettim cevaplarsan sevinirim tatlışım görücü usulü evlenmişsiniz sen ne zaman bu adama deli gibi aşık oldun madem nişanlıykende böyleydi , Valla benim kıymetimi bilmeyen adamı değil sevmek bir dakika yanım da tutmam

Amazonlady,benim yazdığımı da görmüş müydün ?

esinin derdi ney acaba surekli laf carpma modunda...

bu erkekleri napmalı bilmiyorumki baştan beğeniyolar kul köle oluyolar sonra seni umursamıyolar hiçbişeyi hak emiyo byle erkekler

Seni gormedenmi Evlendi bu adam ? #
cocugunda yoksa,gerci olsada fark etmez (benim icin) bosa gitsin.. Ne cekiyorsun ki ?
sana bunlari soyleyen, uzen adama deli gibi asikmisin yoksa.. Bitir Bitir...

ayyy ne sinir oldum adama yaa!
arkadaşım ben yerinde olsam aynı şekilde onun da psikolojisini bozarım dizi izlerken yakışıklılara bakıp ahh ahh analar neler doğuruyor Rabbim neler yaratıyor diye söylenirdim
özellikle ondaki eksikleri ön plana çıkararak.. nasılmış anlasın hödük.. Hiç üstüne düşmemeni öneririm...Çok yakışıklı mı bari merak ettim hiç sanmıyorum da zevzek

Benim yan komşumda çok ufak tefek minyon tipli bir kadın, 30 yaşında ama maşallah bi 5 yaş genç duruyor hiç demessin 30 yaşında diye.Çokta beğenirim, Bende kadınlar için bi avantaj diye düşünüyorum...

Yani canını sıkma sen o senden çok mu uzunda senin boyunu beğenmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…