Boy lafı eden erkeklere,bişey söylenir deee........................neyse..
Çünkü o vakit kendilerine gelemezler bi daha..
Çok sinirlendim yahu
Gencim güzelim havasında uçuşun siz de,aldırmıyormuş gibi görünün,hatta aldırmayın da zaten
bugunde yemege geldiğinde sıkıldım dedi neyden dedim senden dedi kırıldım sende herşeye kırılıyosun dedi hiç umrunda değilim kırılmışmıyım dökülmüşmüyüm laflaına dikkat et dedim her zmanna işe giderken ugurluyodum bunu deyince bugun uğurlamadım o giderken bende mutfağa geçtimçok güler yüz gösteriyorum bu adama çok kızgınım gelsin yüzüne bile bakmıycam yokmuş gibi davranıcam çok kızgınım kızlar ben bunları hak edecek ne yaptım
haklısınnız kaçan kovalanır peki o eve gelince ona nasıl davranmalıyımki o tv izlerken ben neler yapmalıyım ben afedersiniz ama mal gibi konuşmaya çalışıyorum hemen yelkenler fora bi gülsün bana ben ona bin gülüyorum[/QUOTE
Yaa ben çok üzülüyorum böyle şeylere korkuyorum yorum yaparkende ama.. Ne bilim ona kendisini yansıtın sizde onun gibi vakur olun iplemeyin bakın bakalım o sizden bu durumda rahatsız olucakmı kendini kötü hissedip acabaaa neden diye sorgulayabilecekmi?? yok daha da olmazsa zaten o sizden geçmiş diycem de üzülmeyin ama.. Hayat bu yaa kimseye sormuyor akıp giderken ikinci bir şansınız yok bu dünyaya tekrar gelebilmek için.. Hiççç birşey sizden daha değerli olmasın.
boyunla kilonla kaşınla gözünle bi alakası yok canım benim...
erkekler böyle işte evlenene kadar..
sonra hem kendileri mallaşıyo hem bizi mallaştırıyo...
benim eşimde anlattığın gibi hemen hemen...
sıkılıyo insan anlıyorum seni...
sürekli bi hırs oluyo insanın içinde..
onun sende beğenmediği herşeyi değiştirmek için hırs yapıyosun...
sonra adam başka şeylere takıyo....
kendi haline bırak fazla yüz verme...
6 buçuk aylık evliyiz . hep böyleydi nişanlıken daha soğuktu böyle bana yukardan yukardan bakardı o zamanlar aşıktım evlendik en güzel ayımız ocak ve şubat aylarıdı mutluydum o zamanlar şimdi yine aynı bana boy uzatıcı bile aldı internetten ben dedimki tanıdıkça sever dedim filimlerdeki gibi olur dedim hada çoçukmuşum meğer bu masala inanmışım sevmiştim en büyük hatam bu oldu ... üzerine çok düşüyorum hatalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?