Yoruldum artık..

yorulanlardan, umudunu yitirme noktasına gelip yine de bir umut ışığı arayanlardan birinin daha bu güzel haberi vermesi beni çok çok mutlu etti...

umutcum, canım, gözün binler kere aydın olsun...rabbim senin de mutluluğunu yarım bırakmaz inşallah.

gözlerim dolu dolu okudum valla. daha yeni biraz baş ağrım geçmişti, bu mutlu haBER BENİ UÇURDU...

bizde tam 5 haftalık bile değildi öğrendiğimizde, ultrason resmini aldığımızda kuyruklu bişey görmüştüm sadece..."kuyruklu yıldızım benim" demiştim...çok şükür aramızdan birinindaha kucağı dolacak...

monlight, sıra sende, tüm dualarda sende, çalışmalara devam inşallah...

umutx, iyiki bu topiği açmışsın, uğurlu geldi hepimize...

ebruzen güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.
Sende kucağına sağlıcakla al bebişini.

bende umutla bekliyorum ebruzen. Size veren Allahım benide görüyor biliyorum.
beni yanlız bırakmayacaktır...
umutxciğime kendim hamiş kalmış kadar sevindim.
yorulduğu yazılarından belli oluyordu.
Rabbim sevincini tamamlasın inşallah.

rabbim o kadar büyükki inanmak ve dua etmek yetiyor ben buraya ilk yazmaya başladığımda en çok bunalımda olanlardandım çok şükür şimdilik o günler geride kaldı işallah seninde öyle olacak biri burda bişey yazmıştı ve o cümle bana çok anlamlı geldi (unutma her adet olduğun ay seni bebğine 1 adımdaha yaklaştırıyor ) öyle ya hep karanlık olacak değilya elbette güneş doğacak umarım en kısa zamanda sizede doğar bu güneş

umutx çok ama çok sevindim o kasık ağrıları normal bende hala ara ara oluyor telaş yapma bol bol dinlen kendine artık 2 kere dikkat et rabbim kucağımıza almayıda nasip eder işallah hamile kalınca herşey bitiyomuş ibi gelsede aslında yeni başlıyor bence kalp atışıymış 2 li test 3 lü test falan filan işallah kolaylıkla geçer işallah

Sagolun kizlar butun guzel dilekleriniz icin.. Dikkat etmeye calisiyorum..Ama daha is yerinden kimseye soylemedim ve onceki yaptigim isleri yapmaya devam etmek zorundayim.. Kalp atislarini dinleyince insallah, oyle soylemeyi dusunuyorum.. Onun disinda evde sakin ve dikkatliyim.. Biz bu ay yumurta doneminde, ki oda cok belli degildi.. ovulasyon testi pozitif cikiyordu devamli .. Ama yinede tutmasindan emin olmak icin hergun iliski yaptik.. Dr demisti yeterince sperm var her gunde yapabilirsiniz..Normalde gun asiri yapmak lazim ama.. Neyseki rabbim yuzumuze bakti.. Icimdeki o korkular gitmeyecek biliyorum.. Belkide insanin cocugun olmasi boyle duygularda barindiriyordur.. Her an onu koruyup kollama psikolojisi.. Kafamda bir suru soru: Saglikli olur insallah, sorunsuz bir gebelik olur, test sonuclarim iyi cikar ,hersey yolunda gider vs.. Biri gelip her an onu benden alacak gibi hissediyorum..Ama simdilik cok uzaga bakmak yerine bu guzel anlarin tadini cikarsam daha iyi olur.. Hayirlisiyla Allah im verecekse verir, veriyor zaten.. Kocaman sevgiler..olumunekankayizsmile

hiçbirşeyi kafana takıp stres yapma umutcum. herşey yolunda gidecek...şuan iyiyken tadını çıkar ve beslenmene dikkat et. :CüvCüv:

Cok birsey hissetmiyorum bugun.. Biraz yorgunluk.. Onun disinda bir sey yok.. Sizde nasil oldu? NOrmal mi ???

Moonlight canim nasilsin? Az kaldi.. Bende senin kadar heyecanlaniyorum..opuyorumnanaktan

iyiyim canım. bendede accık heyecan var. kendimi dizginlemeye çalışıyorum.

kalp atışlarını ne zaman duyacaksın kelebeğinin?

biz 7. haftadayken dinlemiştik ilk olarak kalp atışlarını..yorgun olmanda doğal, ben daha hamile olduğumu öğrenmeden önce aşırı uyuyordum, hatta işyerinde kapıyı kilitleyip masanın üzerinde uykuya dalıyordum-nasıl yapıyorduysam- ancak şimdi uyku değil, uykusuzluk geldi saon bir aydır...umarım benim gibi zor bir gebelik geçirmezsin...

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim buralarda, yazılanları hep okuyordum ama yeni üye oldum:) Hamiş olan tüm arkadaşlara Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyorum, darısı bizim başımıza... Bu ay çok umutluydum ama yine olmadı, ama sizin yazdıklarınızı okuyunca yine umutlandım şimdi...

umutx şimdi zaten bi belirti olmuyor bende adet olacam sanmıştım ama 8. haftadan sonra mahvoldum mide bulantıları bitirdi beni ama bu kadar bekleyince hiç zorlanmıyorsun çekmekte uyku hala geçmedi ama tuvalet beklemekten uyuyamıyorum ki şimdide herhalde zaman böyle böyle geçecek baklaım hayırlısıyla kucağımıza alalımda gerisi boş
kaderiya canını sıkma bizde senin yerindeydik 13 hafta önce neler düşünmedikki hiç olmaz derken rabbim yüzümüze güldü işallah seninde gülecek dua etmekten başka hiçbişey yapamıyoruz gerçi rabbim dermansız dert vermazmiş hep aradık dermanını vesilede olunca oldu işallah sizede en kısa zamanda bu duyguyu yaşatır bakkalım daha bişey hissetmiyorum karnım çok yok sadece kendim farkediyorum herhalde içimde hissedince daha farklı olur rabbim o günleri gösterir işaalllah hepimize hep duamdasınız her namazdan sonra rabbim isteyenlere de ver derim işallah rabbim kabul eder

iyiyim canım. bendede accık heyecan var. kendimi dizginlemeye çalışıyorum.

kalp atışlarını ne zaman duyacaksın kelebeğinin?

Evet canim insallah seninde buyuk suprizin persembe gunu olacak.. Dualarim seninle bunu unutma.. Lutfen benimle paylas hemen.. Umarim guzel olur sonuc.. Kismet olursa 27 Agustosta, ama insallah duyabilirim.. Hicbirsey hissetmiyorum.. Kasik agrim bile yok bugun.. Yorgunlukta yok.. Geceleri 4 de kalkiyorum, ve 10 saat uyumus gibiyim bir daha uyuyamiyorum.. Bilmiyorum belkide heyecandandir.. Cok endiseliyimmm.. Hamile kalinca sende hissedersin.. Zor kavustugumuz icin sanirim.. Bu kadar heyacan yapmaktansa acaba yinemi gitsem doktora.. 27 sine kadar nasil bekleyecegim.. Diger yandanda diyorum, iste daha iyi seni uzmuyor bebisin.. Akkilli uslu buyuyor.. Kavam cok karisik... Esimle diyoruz doktor yanlis gormemistir dimi falan.. Aslinda hala soktayim ve inanamiyorum.. Bakalim.. Insallah minigim guzelce buyur..

Bu arada is yerinden telefon geldi .. Evlilik yuzugum bulunmus.. Kucuk bir gezinti yapmis geri gelmis is yerine :)) Canim birde Ramazan ayini kutlarim... Selamlar arkadasim..:1hug:

Son düzenleme:

Merhaba kaderiya, hosgeldin.. Umarim sende bizim yasadigimiz mutlulugu yasarsin en kisa zamanda :))

Zehra sende cok buyuk bir endise icindeydin ilk haftalar hatirliyorum. Dis gebelik mi diye! Sukur oyle birsey olmadi. Insallah kalbinin attiginin ve dusuk tehlikesinin gectigi haftalar gecince bir nebze daha rahatliyacagim.. Ya da oyle saniyorum.. Insallah hersey yolunda gider..

Bu arada hepinizin Ramazan ayini tebrik ederim.. a.s.

ben kırmızı kartı yedim canım daha test günüm bile gelmeden.
nasip, hayırlısı, kader, kısmet......

27 side cidden çok uzun yav ben de dayanamazdım yerinde olsam.

yüzüğünün bulunmasına da çok sevindim arkadaşım. Helal mal döner dolaşır sahibine gelirmiş.

Cok uzuldum:1no2: :çok üzgünüm: Lutfen kendini yinede cok yipratma.. O gun bir gun seninde kapini calacak.. Ne hissettigini anlayabiliyorum... Olsun calismalara devam, dua etmeye devam.. Sana kocaman bir sarilgac yolluyorum.. :1hug:

Helal mal geri doner demistik bizde aynen, hamd olsun o da dondu..

Merhaba kaderiya, hosgeldin.. Umarim sende bizim yasadigimiz mutlulugu yasarsin en kisa zamanda :))

inşallah canım yaaa bu ay öyle çok inanmıştım ki, olmayınca mahvoldum resmen ama şimdi toparladım gibi, bu ay inşallah :) Sen de zor olduğu için bu kadar stres yapyorsun, rahat ol herşey çok güzel olacak :)hihoyyyt

Rahat olamiyorum cunku simdide kanamam basladi :çok üzgünüm: Doktor biraz olabilir, yerlesme kanamasidir demisti.. Ama bunun artmasindan korkuyorum.. Bazen cok koyu oluyor ve karnim cok agriyor.. Lutfen bana dua edin.. :çok üzgünüm: Moonlight sen nasilsin canim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…