ebruzen güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.
Sende kucağına sağlıcakla al bebişini.
bende umutla bekliyorum ebruzen. Size veren Allahım benide görüyor biliyorum.
beni yanlız bırakmayacaktır...
umutxciğime kendim hamiş kalmış kadar sevindim.
yorulduğu yazılarından belli oluyordu.
Rabbim sevincini tamamlasın inşallah.
iyiyim canım. bendede accık heyecan var. kendimi dizginlemeye çalışıyorum.
kalp atışlarını ne zaman duyacaksın kelebeğinin?
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim buralarda, yazılanları hep okuyordum ama yeni üye oldum:) Hamiş olan tüm arkadaşlara Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyorum, darısı bizim başımıza... Bu ay çok umutluydum ama yine olmadı, ama sizin yazdıklarınızı okuyunca yine umutlandım şimdi...
umutx şimdi zaten bi belirti olmuyor bende adet olacam sanmıştım ama 8. haftadan sonra mahvoldum mide bulantıları bitirdi beni ama bu kadar bekleyince hiç zorlanmıyorsun çekmekte uyku hala geçmedi ama tuvalet beklemekten uyuyamıyorum ki şimdide herhalde zaman böyle böyle geçecek baklaım hayırlısıyla kucağımıza alalımda gerisi boş
kaderiya canını sıkma bizde senin yerindeydik 13 hafta önce neler düşünmedikki hiç olmaz derken rabbim yüzümüze güldü işallah seninde gülecek dua etmekten başka hiçbişey yapamıyoruz gerçi rabbim dermansız dert vermazmiş hep aradık dermanını vesilede olunca oldu işallah sizede en kısa zamanda bu duyguyu yaşatır bakkalım daha bişey hissetmiyorum karnım çok yok sadece kendim farkediyorum herhalde içimde hissedince daha farklı olur rabbim o günleri gösterir işaalllah hepimize hep duamdasınız her namazdan sonra rabbim isteyenlere de ver derim işallah rabbim kabul eder
Evet canim insallah seninde buyuk suprizin persembe gunu olacak.. Dualarim seninle bunu unutma.. Lutfen benimle paylas hemen.. Umarim guzel olur sonuc.. Kismet olursa 27 Agustosta, ama insallah duyabilirim.. Hicbirsey hissetmiyorum.. Kasik agrim bile yok bugun.. Yorgunlukta yok.. Geceleri 4 de kalkiyorum, ve 10 saat uyumus gibiyim bir daha uyuyamiyorum.. Bilmiyorum belkide heyecandandir.. Cok endiseliyimmm.. Hamile kalinca sende hissedersin.. Zor kavustugumuz icin sanirim.. Bu kadar heyacan yapmaktansa acaba yinemi gitsem doktora.. 27 sine kadar nasil bekleyecegim.. Diger yandanda diyorum, iste daha iyi seni uzmuyor bebisin.. Akkilli uslu buyuyor.. Kavam cok karisik... Esimle diyoruz doktor yanlis gormemistir dimi falan.. Aslinda hala soktayim ve inanamiyorum.. Bakalim.. Insallah minigim guzelce buyur..
Bu arada is yerinden telefon geldi .. Evlilik yuzugum bulunmus.. Kucuk bir gezinti yapmis geri gelmis is yerine :)) Canim birde Ramazan ayini kutlarim... Selamlar arkadasim..:1hug:
ben kırmızı kartı yedim canım daha test günüm bile gelmeden.
nasip, hayırlısı, kader, kısmet......
27 side cidden çok uzun yav ben de dayanamazdım yerinde olsam.
yüzüğünün bulunmasına da çok sevindim arkadaşım. Helal mal döner dolaşır sahibine gelirmiş.
Merhaba kaderiya, hosgeldin.. Umarim sende bizim yasadigimiz mutlulugu yasarsin en kisa zamanda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?