Yoruldum artık..

ah canım tş ederim benim için araştırma yaptığın için ama doktorlarada sunu yap diyemiyosun hemen ters bi yüz ifadesi alıyor bakalım bi söliyim ne diyecek bende yoruldum artık ama çocuk istiyorum diye bi yer var orda savaşı kazananlar var ne güzel şeyler yazmışlar umut oluyor bana onlara baktıkça daha ne az şey yaşamışım diyorum ama inanmak lazım ama işte onu başaramıyorum içimde bi umutsuzluk var sanki hiç olmayacak gibi geliyor bazen

slm canım arkadaşlarım dert yoldaşlarım annem için yazdıklarınıza teşekkür ederim...aleyküm selam..malesef bugün adet oldum incir kürü işe yaramadı...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok üzüldüm annem güzel haberle döneyim izmire dedi ama malesef...olmadı yine...çok sıktım kendimi içime attım galiba rahatsızlandım kalbim sıkıştı nefes alamadım...herşey sıkıntıdan geliyo insanın başına...allahım ne olursun yarabbim bana ve canım arkadaşlarıma isteyen herkese evlat sevgisini nasip et yarabbim...artık yoruldum gerçekten...ya hiç olmazsa düşüncesi mafediyo beni...dayancak gücüm kalmadı.......senağlama

hu hu kızlar kimse yok mu???canım çok sıtkın size ihtiyacım var...

meraba kizlar bende 3 yilin sonunda hamile kalabilenlerdenim Allah a sukur ustelik ben kendinimi erken menapoza girdim saniyordum hamile kalabilmek icin ilk once adetlerimi duzene sokmam gerektigini biliyodum dr a gittim ama hic fayda etmedi dogum kontrol hapi verip eve yolluyolardi adet duzenlenmesi icin internetten arastirip ne bulursam kullandim adet duzenim icin ne bulursam 3 ay yada iki ay hatirlamiyorum adet oldum sonrasi Allha sukur hamileydim ama hep dua ettim Allah im bana sifa ver diye bana sifami buldur diye cunku cok emindim yaratan Allah tir diye olecok sey kullandimki hangisi iyi geldi emin degilim fazla kilolarim vardi verdim ilk once belki bir 5 kilo falan verdim ama hep bitkisel destekledim ari sutu poleni kudret nari hersey demem oki eger adetlenebiliyorsaniz sansiniz cok yuksek sizde yumurtlamayi destekleyen seyler kullanin bilmiyorum bana yarayan baskasina yaramiyor ama mutlaka sizinde sifaniz baska selerde olabilir deneyin sadece umutsuzlukla beklemeyin birde Allah a guvenin

burda hamile kalsam diye yazan üzülen arkadaşları çok iyi anlıyorum.ben dört yılın sonunda hamile kaldım her ayım hüsranla geçerdi.okadar bunalırdım kı istemedende olsa isyan dahi ederdim galiba ama vakti zamanı gelince inanın hersey oluyo bol bol dua edelim rabbim hayırlı zamanda hayırlı sekilde evlatlarımızı bize nasip eylesin diye.rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah

hu hu kızlar kimse yok mu???canım çok sıtkın size ihtiyacım var...

canımcım benim çok üzüldüm ya seni öyle iyi anlıyorumki ben o gün hep ağlarım ve çok üzülürüm 1 hafta aynı ben gibisin ama bu sefer üzüntüden stresten birçok hastalık buldum ha değişen ne dersen koca bi sıfır her şey gene aynı hep üzüntü stres bende çok yoruldun allahım en kısa zamanda hepimize nasip eder işşalh ne olacak halimiz bilmem ys88 bide dr yumurta takibi yaptır bakalım olmazsa daha başındayız aşılama yaptırız tüp bebek yaptırırız biliyorum çok zor bi süreç var önümüzde ama sonunda meleğimize kavuşmak varsa katlanacağız benimde ytumurtam yavaş büyüyo hiç umudum yok hemde hiç neyi beklediğimi bilmiyorum bakalım pazartesi eşim sperm tahlili yaptıracak tabi benimki çatlamazsa onun herşey normal gibi bende bi sorun var şu kafamı bir ay boş tutsam olacak ama nerde yok tutamıyorum işte hep aklımda (hadi meleğim gel artık annen seni öyle özlem ve hasretle bekliyorki uyurken saatlerce sana bakmak istiyorum babanla seni alıp çocuk mağzalarını gezmek istiyorum babanın başkalarının çocuguna hasretle bakmasını istemiyorum bende bebeğim yemiyo kusuyo diye konuşuyimseni doyasıya koklayayım ) bi kenarda susup allah sana da verir işallah demelrinden bile yoruldum arkadaş buğun dalga gecer gibi birincilere yetişemedin bizim 2.lere bari yetiş dedi sanki elimde bende belki onada yetişemem dedim allahım ne olur yardımet artık sıkıldım ne olur bana ve isteyen herkese ver allahım biliyorum ki sen isteyen kullarını geri çevirmezsen ama vakti var ama çokk zormuş megerse çok

ah zehracım beni çok iyi anlamışsın...pko lanet bir hastalık klomen hiç yumurtamı büyütmedi sonra iğnelerle eylül ayında aşılama yaptırdım ama tutmadı...sonra da bıraktım zaten tedaviyi.çünkü 22 yaşındayım iğnelere rapor çıkartamadım 23 yaş sınırı varrmış bizde ara verelim dedik..iğneler malum pahalı...bana da hep diolar inşallah olur die...artık yoruldum acınmaktan bıktım.bebeğime örgüler örüyorum onlara sarılıp ağlıyorum ya hiç bunların içi dolmazsa...yarabbim ne olursun bebeğimi ver diyorum yalvarıyorum...allah bana ve isteyen herkese nasip etsin...kimsenin kucağını boş bırakmasın...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Kizlar sabretmekten ve Allah' a DUA etmekten baska caremiz. Bir gun bebegimiz oldugunda bu uzuntulerimiz bize kar kalacak. Uzulmemek elde degil. Ama canimizi acitmasini ve hayat kalitemizi dusurmesini an aza indiricek seyler bulmaliyiz. Herkesin acisi var, butun gun oturup acimizi dusunmek bize hicbir yarar vermez. Dusunsekte, dusunmesekte kurtulacagimizda yok. Onun yerine guzel ugraslarla bunu en aza indirmeliyiz. Ben balkonda maydanoz, biber, domayes vs yetistiriyorum. Kucuk seram benim yerimseniben Is ve okulumdan firsat buluncada kucuk degisiklikler yapiyorum evimize. Belki bunlar sokakta hamile bir kadin gorunce delirmemi engellemiyor, ama onlarla ugrasirken bi an icin olsa unutuyorum. Kizlar benim yorgun olma zamanim adet olmama yakin. Sakin sasirmayin yine cok karamsar oldugum bir yaziyi okuyunca. Simdi hala inancim var, azda olsa. Olsun en azindan bu var, bazi insanlar hic hamile kalma sansina sahip degiller. Annem hep derdi, senden iyiye bakma. senden asagiya bak ki ibret al. Bilmem. Herkesin bir gucu var. O gucunuzu iyi kullanin kizlar. Bu stresler bizde farkinda olmadan derin yaralar aciyor. Size yazabildigim icin mutluyum. Optum kocaman..

canım ben bişeyle uğraşsamda kafmdan atamıyorum olmuyo bende balkona küçük bi bahçe yaptım ama yok bakalım yarın gen dr gitcem benim yumurta ne alemde gerçi hiç ümidim yokta işte en azında bunuda yaptırdım diyeyim önümüzdeki ay aşılama yaptırayım diyorum bu umut tüp bebek merkezinin sitesine baktım baya hamile kaln var bize yakın sayılır aşılamamı ordamı yaptırsam bilmem hayırlısı işallah hepimiz için yani bu ay hiç inanasım yok gelmiyor içimden valla bunun yüzünden sanki ilişki armazda bi iş gibi geliyor bana bugun olması lazım falan bundanda sıkıldım eşimde bun un farkında ama elimden başka bişey gelmiyorki ben çok yoruldum

hayir ya careniz var kizlar ben siz gibi umitsizlige kapilsaydim simdiye hamile falan degildim arayin sadece arayin sizinde dermaniniz biseydedir ben olesine solemiyorum ahh vahh diyerek hic bir yere varamazsiniz tamam tibbada guvenin ama alternatif seyleride deneyin arastirin eger gucsuz olursaniz kendinizi toparlamazsaniz zamani uzatirsiniz gercekten

peki canım benim sen nasıl hamile kaldın ne kullandın merak ettim dediğin doğru ama işte elde olmuyor olsa keşke kızlar benimde buğun yumurta akı gibi uzayan bi sıvı geldi yumurtammı çatladı acaba takip yaptırıyorum ya eşimd eyarın sperm tahlili verecekti bugün bişey yapsakmı yapmasak mı bilmem başka belirti yok ama henüz 13. gün geçen ay 17. günde çatlamıştı kontrolum yarın şasırdım gene ya çatladıysa ama çatlamadıysada sperm tahlili veremeyecez ne olacak simdi yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal

umutx canım teşekkür ederim yazdıkların için benimde evimin önü 1000 metre bende uğraşıyorum ama hiç birşey bebek meselesini unutturamıyo anca bebişim olunca kafam rahatlayacak...zehracım hayırlı haberlerini bekliyorum yarın gelince dr dan yazarsın....inşallah son tedavin olur.yeşimm24 canım hamile kalmak için kullandıklarını neyin hamile kalmanı desteklediğini söylersen çok seviniriz...allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini.hepinizi kocaman öpüyorum allah yardımcımız olsun...en kısa sürede anne olalıım hepimiz...

Yesimmm24 sende hamile kalmadan once ayni duygulari yasamissindir. Malesef oyle bir sey ki, cevrendeki insanlara bu konuda dert yanamiyorsun.. Komsuna, akrabana, ona, buna suna. Esine, ailenede uzulmesinler diye olculu olabiliyorsun. Ama burda seninle ayni seyleri yasayan insanlar var. Hem dinliyor, yalniz olmadigini biliyorsun, hem anlatiyor anlasildigini hissediyorsun. Senide anliyorum tabii.. Senin ne rahatsizligin vardi ve nasil hamile kalmayi basardin.. Anlatirsan seviniriz.. yerimseniben

Zehra, benimde gecen aylarda beyaz yumurta akim gelmisti. Dr randevumuz vardi tesaduf. Ve bakti ki 24mm, bugun yarin catlar demisti. Aslinda ben yumurta akinin catladiktan sonra geldigini saniyordum. Ama hala catlamamisti. Neyse.. Umarim seninki de catlamamistir ve esinin verdigi spermler ise yarar. Yazarsin bize.. opuyorumnanaktan

yss88 birsey degil canim. Benimki oyle fikir iste. Unutturmaz tabi ama, ugrasirken iste degisiklik oluyor. Benim evin 1000 mt degil iyiki. Yoksa ciftcilige baslardim. delikafadulden Kucuk bolkonda neler yaptimsırnaşık şey Hadi gerusuruz sonra..kib.kaydirigubbakcemile5

yoruldum artık
psikoljim bozuldu delirmek üzereyim..
geçen akşam kömşunun çocuğu geldi oturmaya
eşim onla nasıl oyndadı bir görseniz.

benim içim acıdı..
yoruldum..............

Evet cok ZOR di mi ? Biliyorum... Benim esimde bebekleri kucagina alinca bende berbatsempatiksalakcinni hissediyorum. Ama onun icin seviniyorum, hic degilse bir cocukla oynasin.gamyoncuiremsu ondan mahrum olmasin. Kendi cocugu olana kadar di mi? .. Uzme cok kendini..

mrb canım evet birbirimizin doktoru olduk öyle olmuş 19mm olmuş daha çatlamamış esim tahil verdi bakalım çarşamba hem randevum var hem de tahlil sonucunu göstericem işallah bir sorun çıkmaz umutx sen nerdensin merak ettim canım iyi ki varsınız kimseye anlatamadıklarımı sizle paylaşıyorum ve bana destek oluyosunuz çok tşk ederim

umutx canım eşim hanımın çiftliği koydu bahçemden ve tavukalrımdan ötürü...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…