hu hu kızlar kimse yok mu???canım çok sıtkın size ihtiyacım var...
hu hu kızlar kimse yok mu???canım çok sıtkın size ihtiyacım var...
Kizlar sabretmekten ve Allah' a DUA etmekten baska caremiz. Bir gun bebegimiz oldugunda bu uzuntulerimiz bize kar kalacak. Uzulmemek elde degil. Ama canimizi acitmasini ve hayat kalitemizi dusurmesini an aza indiricek seyler bulmaliyiz. Herkesin acisi var, butun gun oturup acimizi dusunmek bize hicbir yarar vermez. Dusunsekte, dusunmesekte kurtulacagimizda yok. Onun yerine guzel ugraslarla bunu en aza indirmeliyiz. Ben balkonda maydanoz, biber, domayes vs yetistiriyorum. Kucuk seram benim yerimseniben Is ve okulumdan firsat buluncada kucuk degisiklikler yapiyorum evimize. Belki bunlar sokakta hamile bir kadin gorunce delirmemi engellemiyor, ama onlarla ugrasirken bi an icin olsa unutuyorum. Kizlar benim yorgun olma zamanim adet olmama yakin. Sakin sasirmayin yine cok karamsar oldugum bir yaziyi okuyunca. Simdi hala inancim var, azda olsa. Olsun en azindan bu var, bazi insanlar hic hamile kalma sansina sahip degiller. Annem hep derdi, senden iyiye bakma. senden asagiya bak ki ibret al. Bilmem. Herkesin bir gucu var. O gucunuzu iyi kullanin kizlar. Bu stresler bizde farkinda olmadan derin yaralar aciyor. Size yazabildigim icin mutluyum. Optum kocaman..
hayir ya careniz var kizlar ben siz gibi umitsizlige kapilsaydim simdiye hamile falan degildim arayin sadece arayin sizinde dermaniniz biseydedir ben olesine solemiyorum ahh vahh diyerek hic bir yere varamazsiniz tamam tibbada guvenin ama alternatif seyleride deneyin arastirin eger gucsuz olursaniz kendinizi toparlamazsaniz zamani uzatirsiniz gercekten
hayir ya careniz var kizlar ben siz gibi umitsizlige kapilsaydim simdiye hamile falan degildim arayin sadece arayin sizinde dermaniniz biseydedir ben olesine solemiyorum ahh vahh diyerek hic bir yere varamazsiniz tamam tibbada guvenin ama alternatif seyleride deneyin arastirin eger gucsuz olursaniz kendinizi toparlamazsaniz zamani uzatirsiniz gercekten
umutx canım teşekkür ederim yazdıkların için benimde evimin önü 1000 metre bende uğraşıyorum ama hiç birşey bebek meselesini unutturamıyo anca bebişim olunca kafam rahatlayacak...zehracım hayırlı haberlerini bekliyorum yarın gelince dr dan yazarsın....inşallah son tedavin olur.yeşimm24 canım hamile kalmak için kullandıklarını neyin hamile kalmanı desteklediğini söylersen çok seviniriz...allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini.hepinizi kocaman öpüyorum allah yardımcımız olsun...en kısa sürede anne olalıım hepimiz...
yoruldum artık
psikoljim bozuldu delirmek üzereyim..
geçen akşam kömşunun çocuğu geldi oturmaya
eşim onla nasıl oyndadı bir görseniz.
benim içim acıdı..
yoruldum..............
Zehra, benimde gecen aylarda beyaz yumurta akim gelmisti. Dr randevumuz vardi tesaduf. Ve bakti ki 24mm, bugun yarin catlar demisti. Aslinda ben yumurta akinin catladiktan sonra geldigini saniyordum. Ama hala catlamamisti. Neyse.. Umarim seninki de catlamamistir ve esinin verdigi spermler ise yarar. Yazarsin bize.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?