Ne haber kizlar kimsenin sesi cikmiyor. Bende yazamiyorum hayat cok yogun. Ve sonunda tabiki adet oldum. Butun hayeller cope gitti yine.mafoldumben Sen ne yaptin zehra, hamilesindir umarim. Neyse kizlar ben kacar.. Calisim biraz daha, cok bile dinlendim.. Opuldunuz..
kizlarr ahh kizlarr sizi en iyi ben anlarm..2 sene ugrastim..3.seneye girmedn rabbim nasip etti.sukurler olsun.bizim evimizde zindana donmeye baslamisti..tup bebege baslayacaktm bir ay sonra.sebepsz inf di bizimkisi..uzulmeyn dmek cok zor..hele adetin 1.gunu aglamaktan gozler mosmor esin gelir eve seni gorunce onunda morali bozulur;konusmadan anlasmaya calisirsin;alir seni disari cikarmak ister..hic bisey ise yaramaz..biliyorum solemsi kolay ama insan umit ettikce yasamis.verecek olan allah..ondan hic bir zaman umit kesilmez.nolur icinizi ferah tutun.ben ole yapamadim ama olan benim psikolojime oldu..herseye aglar;bi soze alinir oldum..kronik bas agrisi basladi..nolu yipratmayin kendinizi
slm kızlar yahuu nerelerdesiiniz buarada adet oldum rndevu için drumu aradım ama izindeymiş...benim adetim bittikten sonra dönüyo izinden ee adetliyken tedaviye başlanıyo sonra da yaz tatili oluyo ve biz izmire gidiyoz...yani bizim 2.aşılama yalan oldu...ancak ağustosta başlayabilcem yada izmirde bir dr a gideceğim orda yaptıracağım....öffffffff ya canım sıkıldı ama elbet vardır herşeyde bi hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?