Yoruldum artık..

herkese hayırlı cumalar inşallah dileklerimiz kabul olur bu mübarek günde....allahım yardıme t ne olur....tüp bebeğe gerek kalmadan bize bebişlerimizi nasip eyle yarabbim....:Saruboceq:

mrb kızlar canım sıkılıyo adetime 12 gün var daha ama bi umutsu<luk bugün biraz kasıklarım agrıdı biraz iş yaptım perde falan taktım acaba gene mi düşük yapıyorum dedim ama allahım hayırlısıyla bir an evvel nasip etse hepimize

canım bur hele bir daha 12 gün varsa adetine şuan henüz yumurtlama dönemindesin...döllemeden sonra 7 gün içinde bebek rahme yerleşiyo...iş güç yapma biraz dikkat et yerleşme zamanları...diyene bak ben sanki her işe koşturmuyomuş gibiyimde sanki...:))bırak bi adetin geçsin herşey belli olsun ona göre yaparsın temizliğini...dikkkat et cnm lütfen...klava: inşallah hepimizin olacak...

aman canım benim artık ayın başında yumutladımmı oldumu olmadı mı geldi mi gelmedimi demekten takip etmekten yoruldum bu ay umrumda değil olmayacak gibi biliyorum gerçi şimdi böyle derim adetime 2 gün kala ateş basmalarıyla oldumu oluyomu diye bakmaktan kendimi dinlemekten kalmam napalım kaderimizi yaşıyoruz allahım ne olur ne olur bu ay son olsun

inşallah canım sıkma kendini relax ol güzelim...umutx yok ya unuttu topiğini...

inşallah canım sıkma kendini relax ol güzelim...umutx yok ya unuttu topiğini...

Kizlar burdayim.. Cok yogununum.. Birsey soracagim.. Adetimin 14. gunu ovulasyon testi yapmistim pozitif cikti.. Teste gore yumurtlamis olmaliydim.. Bugun wc de yumurta aki gibi seffaf bir akinti geldi. Bu normalde yumurtlama doneminde gelir!! Adetimin 29. gunundeyim.. Az once yine bir test yaptim yine pozitif cikti.. Yine yumurtluyorum yani:uhm:

Bir ayda iki kere farkli zamanlarda mumkunmu???:uhm:

Yoksa gebelik belirtisi olabilirmi?:uhm:

Ya da O zaman yumurta olustu, ama simdimi yumurtluyorum?:uhm:

Bir tahmini olan var mi???

belkıde hamılesındır ınşşşşşşşşşşşşşşşş ay cok sevnırım

canım olabilir zaten bazen 2 kere yumurtlanıyo duymuştum işallah yle olmuştur belkide hamilesindir mondan hep pozitif neden o ay bu ay olmasın ama genede bugunude degerlendir canım kocaman öptüm hayırlı haberlerinialırız işAAAAAAAAAAALAH

İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALCAZ BU AY HEMEN YAZMAYI UNUTMAYIN BAK YOKSA ÇOK KIZARIM..klava: BUARADA BENDE BUGÜN ÇOK MUTLUYUM KENDİMİ TOPARLADIM VE 2.AŞILAMAYA START VERDİM...ADETİM 19 MAYISTAN SONRA ADETİM BAŞLAR BAŞLAMAZ GİDECEĞİM...TEDAVİYE ADETLİYKEN BAŞLANIYO...NE OLUR BANA DUA EDİN BU DEFA TUTSUN AŞILAMAM...:Saruboceq:

inş adet olmazsında gıtmezsın asılamaya hamılelık haberını alırız senınde kurban oldugum yarabbım:CüvCüv::CüvCüv:

Fidan yeşerir umudun bittiği yerde,bir fidan tutunacak dal olur uçurumun kenarında..!
Yeşerir solmuş yaşamın gölgesinde, umutsuzluğa inat umut dalları büyütür insanın içinde..!
Her yaprak farklı bir umudu simgeler, yeşerdikçe dallanıp budaklandıkça hayatın yaşamaya değer olduğunu hissederiz..!
Hani yalanlar içinde gerçek oluşturmaya ç...alışırız ya kimi zaman, ya da fırtınalı yüreğimizde sığınacak liman ararız, işte yoklukta varlığa tutunmak için yalancı fidan büyütürüz içimizde ve de umudumuzun yapraklarıyla bezeriz..! Fakat kaçınılmaz bir kader vardır; YAPRAĞIN KADERİ..! Her güzde yok olmaya mahkûm, her fırtınada da savrulmaya..! YAPRAĞIN KADERİ DÜŞMEKTİR,
insanın kaderi de yazılanı yaşamak, çizilen yolda yürümek..! Düşmekten korkmadan,yaşamaktan korkmadan yürümek&#8230;Sevmekten ve sevilmekten korkmadan yürümek&#8230;.hayat sadece güzelliklerden ibaret değil bunu kabul ediyoruz,fakat ne kadarımız yaşadığımız olumsuzluklar içinde bir güzellik arıyoruz..! Bunu bilmiyorum, fakat bildiğim tek şey korkmayışım! Korkmuyorum düşmekten, korkmuyorum sevmekten ve sevilmekten, korkmuyorum içimdeki yaprak demetinin kaderinden..! Ben baharı bekliyorum, içimdeki baharı! Gelmeyecek belki, belki de yalancı bir bahar var içimde, fakat umudumu yitirmiyorum umutsuzluk şehrinde!
Fani dünyanın getireceklerine de götüreceklerine de hazırım ben, çünkü karanlığın ardındaki aydınlığı biliyorum! Yağan yağmura inat, içimdeki ateşi koruyorum..! Aslında ben fani bedenimdeki yüreğimde sevgiyi taşıyorum...!bi umutla yaşıyorum belki hayal ama hayeller olmsaydı bu hayatta yaşanılır bi hal kalırmıydı.................(hayaller gerçek olmak için kurulmazlar mı)

esracım inşallah güzelim...beni yumurtlama olayım iğneler ve aşılamam çok oluyo korkuyorum valla...

Canim o guzel sırnaşık şey:sm_cool:haberi alabilirsem, esim ve ailemden sonra ilk size soyleyecegim... Umarim hepimiz ayni anda ve kisa zamanda hamile kaliriz ki mutlulugumuz kat kat olur.. Hep beraber hamilelik bolumunde devam ederiz..:CüvCüv:
Asilaman icin basarilar canim.. Gonlundeki gibi olsun hersey.. Bir ay icinde bin bir turlu duygular yasiyoruz.. Mutlu,:1rolleyes: umutlua.s, endiselibilmiyorumkismile, kararsiz:bbo:, sinirli eyvahedigeldismilefisfisfis:Saruboceq:vs.. Dualar hepimiz icin..

Guzel.. buyrunnnnnnnnn

zehracım süperdi paylaşımın...ya kızlar nerdesiniz hiç denk gelemiyoruz özlüyorum valla...unutmayın topiğimizi...nasıl haberleşicez ya...

19 mayısta kayınvalidem gelecek izmirden o gelip gittikten sonra tedaviye başlıcam adet getirici kullancam ona göre...sonrada iğne kullanıcam aşılama bekleme süreci belki hamilelik derken bahar temizliğimi yapamayacağım die 2 gündür halı perde yıkıyorum...camlarımı siliyorum çok yoruldum ya...inşallah bu koşuşturmama değerde bebişim bu defa çektiğim acılara değerde gelir...ben hergün kenzül arş duası okuyorum.sizde okuyun...pkolu bi arkadaşımız 5 yıldır tedavi tüp bebek herşeyi denemiş olmamıl bebeği...sonra 1 ay boyunca kenzül arş duası okumuş ve o ay hamile kalmış...ne kdr tedavi olsakta acı çeksekte yüce rabbim ol deyince olacak...ona dualarımızla ne kdr yakın olsak o kadr dileğimiz çabuk kabul olur..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.hepinizi öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…