Sizi çoook iyi anlıyorum benim eşim de beni bu mac yüzünden biktirmisti. E ne guzel mac yapiyor diyenler bu durumu yasamadan yorum yapiyorlar. Evde beni ilgiye doyurmayan adam nereye gitse batar bana. Benim eşim mac ve arkadaskariyla oturmalar falan haftada rahat 3,4 gun cikardi. Ramazanda her iftardan sonra gitti sahura kadar. Benim bi de cocuk var tek başıma iyice bikmistim ve hamileydim de üstelik. . Nys once bel fitigi oldy esim. Mac yapmasina doktor kızmış sonra da busene isleri yoğun ve bikackere patlamalarim oldu .biraz durgunlasti .hatta nazar degmesin iki gun ust uste cagirinca arkadaslari geriliyor.. hanim kizar demeye basladi.
Surat astıgimda daha da gıcık olurdu illa yüzüne Afedersiniz ama cemkirmeden anlamiyordu. Bi de beni dinleyip de gitmediginde onu anladigi dilden (!) Memnun ettim ..
Biraz duruldu sanki...
Eşinizin disari cikma nedenini sorgulamaya çalışın. Birsure isten gelmeden ince suslenin onun icin ,geldiginde de guleryuz gosterin naz isve yapin hergun . Evde yorulsun biraz bakalim ne olacak...bi de biryerde okumustum ben de uyguladim erkekler onlara muhtac olmamızdan hoslanirmis sanirim. Ben de her is cikis saatinde ondan biseyler almasini istedim canim cekti ya da sana su tatlidan yapicam diye. Sonra kavaniz kapagini bile ona actirdim ..evimin diregi sen olmazsan biz neyapariz havalarindaydim .güçlü kadin profili pek hoslarina gitmiyor ya da biz nasil olsa basimizin çaresine bakariZ gbi mi dusunuyorlar bilmiyorum da ... buarada duzElmeden çocuk yapmamalisin.
Son care olarak da bel fitigi olsun diye dua edebilirsin
Allah yardimcin olsun