yoruldum artık

Canim biliyr musun benim eski nisanlimda eve gelirdi sinra hadi ankaragucu maci var derdi olurdu o takim icin viz evlenince daha beter olurdu eminim. Senin konunda ise sonuna kadar haklisin bu olgunlasmamis erkekler neden evleniyr anlamiyrym

kendisi bile tartıştığımızda annesinin evine gidiyor benim hatam varsa o niye annesinin evinde.
tekrar okudumda goremedim siz kac yillik evlisiniz?

Sizi çoook iyi anlıyorum benim eşim de beni bu mac yüzünden biktirmisti. E ne guzel mac yapiyor diyenler bu durumu yasamadan yorum yapiyorlar. Evde beni ilgiye doyurmayan adam nereye gitse batar bana. Benim eşim mac ve arkadaslariyla oturmalar falan haftada rahat 3,4 gun cikardi. Ramazanda her iftardan sonra gitti sahura kadar. Benim bi de cocuk var tek başıma iyice bikmistim ve hamileydim de üstelik. . Nys once bel fitigi oldu esim. Mac yapmasina doktor kızmış omesele boylece bitti sonra da busene isleri yoğun pek vokamiyor. bikackere de patlamalarim oldu .biraz durgunlasti .hatta nazar degmesin arkadaslari iki gun ust uste cagirinca geriliyor.. hanim kizar demeye basladi.

Surat astıgimda daha da gıcık olurdu illa yüzüne Afedersiniz ama cemkirmeden anlamiyordu. Bi de beni dinleyip de gitmediginde onu anladigi dilden (!) Memnun ettim ..
Odullendirmelerle Biraz duruldu sanki...

Eşinizin disari cikma nedenini sorgulamaya çalışın. Birsure isten gelmeden once suslenin onun icin ,geldiginde de guleryuz gosterin naz isve yapin hergun . Evde yorulsun biraz bakalim ne olacak..
.bi de biryerde okumustum ben de uyguladim erkekler onlara muhtac olmamızdan hoslanirmis sanirim. Ben de her is cikis saatinde ondan biseyler almasini istedim canim cekti ya da sana su tatlidan yapicam malzeme al diye. Sonra kavanoz kapagini bile ona actirdim .. korkuyorum sunu yapqmadim sensiz ..evimin diregi sen olmazsan biz neyapariz havalarindaydim .güçlü kadin profili pek hoslarina gitmiyor ya da biz nasil olsa basimizin çaresine bakariZ gbi mi dusunuyorlar bilmiyorum da ...

buarada duzElmeden çocuk yapmamalisin.
Son care olarak da bel fitigi olsun diye dua edebilirsin
Allah yardimcin olsun

Son düzenleme:

O.maça gittiğinde siz de evden cikin alisveris merkezine gidin.. Almasaniz bile gezin. Ya da arkadadlarniza gidin büyük bir sehirse taksim vs gezin dinlemeyin. O nasil ergen gibiyse siz de genç kiz gibi takmayin onu.

Bazi erkekler konuşmaktan anlamaz. Kisasa kisas yaptiginda Dank eder

amin sağolun,ayakkabıları kayboldu. ayakkabı aldı öyle şeylere düşüpte cayar mı bilmem.o hem benim güçlü kadın olup hep ona taviz vermemi istiyor bu ne perhiz ne lahana turşusu gibi.bana diyor evin direği,kendine güvenmediğini belirtiyor. fakat evlenmek için o adım atmıştı ben hiç acele etmemiştim.anlamadığım onun kafasında neydi ki evlilik ondan sorumluluk isteyince hoşuna gitmiyor.ona sorsam cevap alamayacağımı eminim.naz işve konusunda pek problemim yok çalıştığım için istediğim gibi yapamıyorum birde şuan evimin düzeni için para biriktirmem gerektiği için aşırı üstüne düşemiyorum bu konuların fazla açılamıyorum.tm erkekler kokoş kadınlara ilgiyle bakar ama kimse onun her hangi masrafını kaprisi ve masraflarını yüklenmeye gönüllü değil.bizim anneleri gibi yuvalarına sahip çıkabileceğini düşünerek evleniyorlar.tabi yuva tek kadının üstüne yıkılmaz ne kadar işlerine gelir bu bilmem.

öyle bir fırsatım yok ufak bir yerdeyim.o yüzden yarışamıyorum o konuda onunla bende denerdim ama fırsatım olsa ona hissettirmek isterdim ne hissettiğimi.

üzüldüm durumunuza ama uzamayıp,gittikçe kısalıyorsa kesin atın ..Daha fazla katlanırsanız sinir hastası olacaksınız Yaşlar kaç ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…