yoruldum artık

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
yazdıklarımı anlamadan saçma yorum atacaksanız hiç boşuna elinizi zahmete sokmayın.bir çok başlık açmıştım.anlatmıştım laftan anlamıyor maça gidiyor filan maça gitmesi baştan stres vs içindi fakat iyice iş çığrından çıktı.kendisi hiç beni dinlemek istemiyor. sadece benim onu dinlememi istiyor.karşıma alıp konuştum.ailesinin yanında konuştum kv ve kp benle aynı fikirde arkamda oldular fakat eşim yapacağından vazgeçmiyor. faydasını göremedim.bana eve boşluyorsun dediği ne varsa kendi yapıyor sadece benim kusurlarımı görüyor sürekli annemde olmamla dalga geçiyor fakat kendisi ben evde yemek yaparım dememe rağmen annesine yemeğe götürmeye çalışıyor yemek yapsam bazende annesine götürmeye kalkıyor tencereyi kayınvalidem bize muhtaç olacak kadar durumu kötü değil hatta çok sıkıdır..annesi o kadar onu dinlemesi için baskı yapmasa da o annesinin ağzının içine bakmakta.evimiz suan sadece 4 duvar.eletrik sistemi eski olduğu için hiçbir şeyi taşımıyor sigorta atıyor.soba yakmamak için nereye kaçacağını bilmiyor.eşyaların yüzde sekseni çok eski. zaten bende annemde duruyorum o işten gelmesine yakın saate kadar ki evde elektrik su harcanmasın biraz para biriktirsin diye.martta doğalgaz ve pencere yaptıracağım.şimdi düşünüyorum neden yaptırayım.kendi evde durmuyor ki ben onu beklemek istemiyorum yalnız evde.çocukta yapmak istemiyorum.naz yapmaya başladı şakayla karışık anlattım.önemsemiyor.benim arkamda durmadı eşim olarak.bunalıp annemi arayıp konuşuyorum karıştırmak istemesemde annemi benim. tek gerçek arkadaşım. annem: "artık kızdırmasın beni gider iş yerine,oğlum senin karınla işin yok evle işin yok sen adam olmak istemiyormusun istemiyorsan aç boşanma davası bırak kızımı"dicem diyor.futbol oynayan arkadaşlarının hepsi bekar yada ondan baya ufaklar evli olanlar artık maça gelmiyor,hepsi kendi ailesi ile.işi de öyle stresten hasta olacak kadar stresli bir iş değil.iyice gerizekalı çocuklar gibi davranmaya başladı bana,bir derdi olup olmadığını sorsam inatla söylemez ama sürekli trip atar.

beyninin o kadar olduğunu düşü,nüyorum bazen kaynım bile ondan aklı başında davranıyor kaynım 15 eşim 26 yaşında

ne zamandır evlisiiniz ay babası konuşsa bile aynı mı olur acaba yada sizin babanız

ne zamandır evlisiiniz ay babası konuşsa bile aynı mı olur acaba yada sizin babanız
benim babam vefat etti 7 sene önce kendi babası hep damda çalıştırmış bunu.evlenince babasının etkisi azaldığı için küçük çocuk gibi hepfırsat buldukça maça gidiyor.babası da vardı konuştum onunla yapacağından geri kalmıyor.

Sen baya bir dolmuşsun.. Fena patlayacaksın eşine ama hak etmişmi etmiş
O zaman sal kendini gitsin

hakettiğini düşünüyorum.haklı bir nedene sıgınamıyor artık çocuk gibi davranıyor.ben bide çocuk istiyordum onun için bile önem vermeyen birine napiim ben ya

başın sağolsun mekanı cennet olsun..

akıl yaşı büyümemiş erkekler neden evlenir; neden evlendirilir halen anlamış değilim...

Oncelikle insanlar konunuzu zahmet edip okuyor ve kendi fikirlerince yardimci olmaya calisiyor. İnsanlara bana yorum yap/yapma deme luksunuz yok BENCE. Konunuza gelirsek ister yorumumu begenin ister begenmeyin sizinde boyle evin durumu kotu diye annenize gitmeniz yanlis. Bir oturun konusun yapilmasi gereken neresi var yok ama evinizden cikmayin. Belkide sizin sahiplenici tavriniz esinizide degistirir? Ama herkes otel gibi gelip giderse orasi yuva degil sadece 4 duvar bir ev olur.

cuma kızdım neymiş kendisini dinlemeyen insanların yanında tek bir laf etmezmiş ondan duyduklarımı bir bayandan duysam şaşırmayacağımda resmen ona diyeceklerimi bana söylüyor.artık iyice azıttı fırsat buldukça maça gidiyor onun gibi 3 kişi var başka evli olupta top peşinde koşturan yok.bende maça gitmene değil fırsat buldukça gitmene kızıyorum dedim. tabi ki dediğimden anlamadı.anneme gittim dönmeyecektim bir abimin ısrarı üzerine döndüm tek başıma buz gibi evde yatmaktan korktuğum için evdeyim diye mesaj atıp çağrı atıp çağırdım geldi. hiç soran bi şey diyen yok sabaha kadar ağladım o ise yorganı kafasına çekti. akşam özür diliyorum yerine beni ortalama bir yere yemeğe götürdü.elektrikli battaniye aldık kömür aldık.dün yine mesaj maça gitti.hesabına maç oynamaya çalışıyor içinden arkadaşları yani yenen 6 tl yerine 2 katını ödeyecek rahata ersek ve çok sık gitmese hiç hesabını yapmayacağımda pazar parası yada bir ihtiyacımızın parası gidiyor top peşinde koşmak için.işte dediğim akşamı 50 tl atmış yenilen takımda olduğu için. arkadaşı var iş yerimda anlatıyor bana.çok sinir oldum.daha dün ayakkabı almaya gitmiştik kendi salaklığından kaybetti önceki ayakkabılarını ama akıllanmadı.karşıma alıp bir şeyler anlatmamın faydası yok.mesaj attım dedim" sen ödemişsin milletin parasını evimizin rıskını veriyorsan başkasına artık ayakkabılarını yersin. dayanamadım aradım. geri döndü kim söyledi dedi önemi yok dedim.50 tl vermişsin dedim.yok öyle değil bilmem ne kadarını verdik gerisini böldük bilmemne. bende dedim hesabına oynayanlardan uzak dur.ne evet ne hayır dedi. işten sonra mobilyadan anladığı için sanayide fortmantoyu bitircem görüşürüz filan dedi.bilmiyorum bu adam alkol ve sigara kullanıp evine bakan eşleri olanlara şükür sebebi olan bir insan mı?sürekli anneme de gitmek istemiyorum.annem dediki sakın çocuk doğurma ona.bi de onun çocuğunu mu büyütücez.içimden dedim bir pznkten doğursam çocuk demekki anam horlayacak çocuğu yani.anneme gitsem de huzur vermeyecek gibi.sana bakarım dese de

kendisi bile tartıştığımızda annesinin evine gidiyor benim hatam varsa o niye annesinin evinde.

Sizin hiç kendinize ait bir hayatınız yok sanırım.
Arkadaş,kurs,okul,iş,bunlardan birini edinmeye çalışırsanız kafanızda bu kadar kurmazsanız eşinizi.
Adam maça gidiyor,bara veya kahveye değil.
En azından hem beden,hemde ruh sağlığı için birşeyle yapıyor,sizde öyle yapın.
Maddi olarak zorlanıyormuşsunuz,evin sobalı olmasından şikayetçisiniz,bütün gün gidip annenizde oturmak yerine sizde bir iş bulup hem madden,hemde ruhen rahatlayabilirsiniz.

işim var Allaha şükür herkes işten sonra evine gidip eşi ve çocukları ile oturur.faaliyeti varsa ona göre program yapar.çünkü evlidir.evlenip bekar hayatı gibi kafasına eser gibi yaşamaz.evlidir sorumludur evine karşı benim evi benimsemem zamanla artarken onun olmayan benimsemesi daha da azalıyor.annemde oturmanın sebebi ev ile ilgili yapacağı ödemelere destek olmak ve ben yalnızlıktan hoşlanmıyorum kvdemlerde sıkılıyorum.bana göre evli olduğum için her şeyin yeri ve zamanı var. fakat bunu eşim çocukça anlıyor ve ters tepkiler veriyor.sadece sorumluluk bana düşmüyor evlilikte.

Bende annemde oturuyorum deyince sürekli ordasınız gibi algıladım.
Konuyu tamda çözemedim ama neyse

kendisi bile tartıştığımızda annesinin evine gidiyor benim hatam varsa o niye annesinin evinde.
Kimse size hatalisiniz demedi. Eger esiniz oyle dusundugu icin evden gidiyor diye dusunuyorsaniz bence iletisim eksikliginden olabilir. Her kavga eden evi terketseydi ohooo. Uzlasmaci olmasini destekleseniz belki biraz duzelir. Sahsen hep kadinlarin arabulucu olmasindan yana degilim ama napalim. Evlerde huzur istiyorsak ve ortada cokta buyuk birsey yoksa biraz pis pislamak lazim erkekleri

dışardan da anneme özellikle öyle görünüyorum fakat kimse durupta benim sevme şeklimin böyle olduğunu düşünmüyor bol bol yıkıcı eleştri bazende bu sebeplerden dolayı çoğu çiftin ayrıldığını düşünüyorum çünkü insanların sevgililiği ayrı nişanlılığı ayrı karılığı kocalığı ayrı oluyor bu yüzden bazı sorumsuz bilinen insanların yuvalarına titremelerine çalışmalarına şaşırıyoruz.benim sevme şeklimde bira böyle sanırım fakat engel olamıyorum.bunu anlayacak kadar şuurluyum işte mesele duyarlılıkla farkındalığı karıştırmamak.gönül isterdiki duyarlı olmayı beceremmiyorsda bari farkında olarak hareket etsin şuursuz olarak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…