beyninin o kadar olduğunu düşü,nüyorum bazen kaynım bile ondan aklı başında davranıyor kaynım 15 eşim 26 yaşındaay nasıl biriymiş öyle ya sorumsuz. eşiniz kaç yaşında 16 falan mı
beyninin o kadar olduğunu düşü,nüyorum bazen kaynım bile ondan aklı başında davranıyor kaynım 15 eşim 26 yaşında
benim babam vefat etti 7 sene önce kendi babası hep damda çalıştırmış bunu.evlenince babasının etkisi azaldığı için küçük çocuk gibi hepfırsat buldukça maça gidiyor.babası da vardı konuştum onunla yapacağından geri kalmıyor.ne zamandır evlisiiniz ay babası konuşsa bile aynı mı olur acaba yada sizin babanız
benim babam vefat etti 7 sene önce kendi babası hep damda çalıştırmış bunu.evlenince babasının etkisi azaldığı için küçük çocuk gibi hepfırsat buldukça maça gidiyor.babası da vardı konuştum onunla yapacağından geri kalmıyor.
her şeyde ayrılıkla tehdit ediyor diye düşünüyorCanım al karsına acık acık konus ya adam ol yada ben ayrulmak ıstıyırum ee boyle hayat gıtmez....
kendisi bile tartıştığımızda annesinin evine gidiyor benim hatam varsa o niye annesinin evinde.Oncelikle insanlar konunuzu zahmet edip okuyor ve kendi fikirlerince yardimci olmaya calisiyor. İnsanlara bana yorum yap/yapma deme luksunuz yok BENCE. Konunuza gelirsek ister yorumumu begenin ister begenmeyin sizinde boyle evin durumu kotu diye annenize gitmeniz yanlis. Bir oturun konusun yapilmasi gereken neresi var yok ama evinizden cikmayin. Belkide sizin sahiplenici tavriniz esinizide degistirir? Ama herkes otel gibi gelip giderse orasi yuva degil sadece 4 duvar bir ev olur.
işim var Allaha şükür herkes işten sonra evine gidip eşi ve çocukları ile oturur.faaliyeti varsa ona göre program yapar.çünkü evlidir.evlenip bekar hayatı gibi kafasına eser gibi yaşamaz.evlidir sorumludur evine karşı benim evi benimsemem zamanla artarken onun olmayan benimsemesi daha da azalıyor.annemde oturmanın sebebi ev ile ilgili yapacağı ödemelere destek olmak ve ben yalnızlıktan hoşlanmıyorum kvdemlerde sıkılıyorum.bana göre evli olduğum için her şeyin yeri ve zamanı var. fakat bunu eşim çocukça anlıyor ve ters tepkiler veriyor.sadece sorumluluk bana düşmüyor evlilikte.Sizin hiç kendinize ait bir hayatınız yok sanırım.
Arkadaş,kurs,okul,iş,bunlardan birini edinmeye çalışırsanız kafanızda bu kadar kurmazsanız eşinizi.
Adam maça gidiyor,bara veya kahveye değil.
En azından hem beden,hemde ruh sağlığı için birşeyle yapıyor,sizde öyle yapın.
Maddi olarak zorlanıyormuşsunuz,evin sobalı olmasından şikayetçisiniz,bütün gün gidip annenizde oturmak yerine sizde bir iş bulup hem madden,hemde ruhen rahatlayabilirsiniz.
Bende annemde oturuyorum deyince sürekli ordasınız gibi algıladım.işim var Allaha şükür herkes işten sonra evine gidip eşi ve çocukları ile oturur.faaliyeti varsa ona göre program yapar.çünkü evlidir.evlenip bekar hayatı gibi kafasına eser gibi yaşamaz.evlidir sorumludur evine karşı benim evi benimsemem zamanla artarken onun olmayan benimsemesi daha da azalıyor.annemde oturmanın sebebi ev ile ilgili yapacağı ödemelere destek olmak ve ben yalnızlıktan hoşlanmıyorum kvdemlerde sıkılıyorum.bana göre evli olduğum için her şeyin yeri ve zamanı var. fakat bunu eşim çocukça anlıyor ve ters tepkiler veriyor.sadece sorumluluk bana düşmüyor evlilikte.
Kimse size hatalisiniz demedi. Eger esiniz oyle dusundugu icin evden gidiyor diye dusunuyorsaniz bence iletisim eksikliginden olabilir. Her kavga eden evi terketseydi ohooo. Uzlasmaci olmasini destekleseniz belki biraz duzelir. Sahsen hep kadinlarin arabulucu olmasindan yana degilim ama napalim. Evlerde huzur istiyorsak ve ortada cokta buyuk birsey yoksa biraz pis pislamak lazim erkeklerikendisi bile tartıştığımızda annesinin evine gidiyor benim hatam varsa o niye annesinin evinde.
dışardan da anneme özellikle öyle görünüyorum fakat kimse durupta benim sevme şeklimin böyle olduğunu düşünmüyor bol bol yıkıcı eleştri bazende bu sebeplerden dolayı çoğu çiftin ayrıldığını düşünüyorum çünkü insanların sevgililiği ayrı nişanlılığı ayrı karılığı kocalığı ayrı oluyor bu yüzden bazı sorumsuz bilinen insanların yuvalarına titremelerine çalışmalarına şaşırıyoruz.benim sevme şeklimde bira böyle sanırım fakat engel olamıyorum.bunu anlayacak kadar şuurluyum işte mesele duyarlılıkla farkındalığı karıştırmamak.gönül isterdiki duyarlı olmayı beceremmiyorsda bari farkında olarak hareket etsin şuursuz olarak değil.Kimse size hatalisiniz demedi. Eger esiniz oyle dusundugu icin evden gidiyor diye dusunuyorsaniz bence iletisim eksikliginden olabilir. Her kavga eden evi terketseydi ohooo. Uzlasmaci olmasini destekleseniz belki biraz duzelir. Sahsen hep kadinlarin arabulucu olmasindan yana degilim ama napalim. Evlerde huzur istiyorsak ve ortada cokta buyuk birsey yoksa biraz pis pislamak lazim erkekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?