yoruldum artık

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
o kadar çok yoruldum ki artık kırılmaktan üzülmekten sanki ben bu dünya ya kırılmaya gelmişim insanların iyi niyetimi suistimal etmelerinden yoruldum salak yerine koymalarından ben aman karşı tarafı üzmeyin kırmayım derken bi bakmışım üzülen ben oluyorum sonra aptal gibi yanlış bişey mi yaptımda karşı taraf üzdü diye kendimi yiyorum kendimi savuncak gücüm kalmadı hiç bişey hayatımda düzgün gitmiyor

tamam kimsenin hayatı 4 4 lük değil biliyorum ama olmuyor bazen allahın beni duymadığını düşünyorum beni sevmediğini niye bu kadar kırılıyorum ben yoruldum artık 23 yaşındayım ama 80 yaşındaki insanlar gibiyim dünya yıkılmış altında ben kalmışım sanki

Sizi üzen insanlara hayatınızda yer vermeyin.. Yer vermediğiniz zaman bir süre buda sizi üzecek, sonra alışırsınız..
İş okul neyle uğraşıyorsunuz..

Sizi üzen insanlara hayatınızda yer vermeyin.. Yer vermediğiniz zaman bir süre buda sizi üzecek, sonra alışırsınız..
İş okul neyle uğraşıyorsunuz..
hayatımda doğru düzgün kimse genel olarak samimi olmadığım insanlar kırmak için yer arıyor okul bitti çalışıyorum bişey düzgün gidiyor en fazla 2 saat mutlu oluyorum sonra bi bakmışım bi sorun bi zorluk

Allah seni elbet duyuyor ama herşeyi ondan bekleme.
sana akıl fikir vermiş. biraz kullan sadece. üzüldüğün an içine atmak yerine yapıştır cevabı. biri seni kırdı mı hemen belli et tavrını. susa susa ömür geçmez. ezilen sen olursun.

cevap veriyorum ama suçlu benmişim diye verdiğim cevaba üzülüyorum acaba kırdım mı onu diye düşünüyorum haklı olduğum halde bile kırdım onu keşke demeseydim diye kendimi yemekten bıktım

cevap veriyorum ama suçlu benmişim diye verdiğim cevaba üzülüyorum acaba kırdım mı onu diye düşünüyorum haklı olduğum halde bile kırdım onu keşke demeseydim diye kendimi yemekten bıktım

bu çok sevmekten oluyor. o zaman söyle düşün demekki karşımdaki beni bu kadar sevmiyor. insanlar seni bu kadar kırabiliyorsa sen de yapabilirsin. yapma kendine bunu sende çok değerli birisin.

bu çok sevmekten oluyor. o zaman söyle düşün demekki karşımdaki beni bu kadar sevmiyor. insanlar seni bu kadar kırabiliyorsa sen de yapabilirsin. yapma kendine bunu sende çok değerli birisin.
iyi niyetten mi salaklıktan mı bilmiyorum biri kırsın beni küsemiyorum kızamıyorum dönsün bişey desin yumuşarım atıyorum bişey istesin olmasa da bulur veririm verdiğim değere bakıyorum bana yaptıklarına hak etmiyorum diyorum ama aynı tas aynı hamam

Birrr ice atmak yok hasta olursunuz iki hak edene cevap verilir dileyen yanininizda kalir dileyene kapi acik uucc zaten bu halden memnun kalmamissiniz haklida olsaniz susmak sizi yer bitirir ki yine yaranamazsiniz elde var sifir felsefe şu 'sen kaldirabiliyorsan onlarda kaldirir 'mutevazilikle enayilik arasinda ince bir cizgi vardir mutevazin olun ama kendinizi ezdirmeyin ki saygi duyulsun

cevap veriyorum ama osnrada verdiğim cevaba üzlüyorum acaba üzüldümü kırdım ben onu keşke demeseydim diyip kendimi yiyorum haklıda olsam

Ve kimseye gereginden fazla deger vermek yok eger uzuluyorsaniz bu sizin ona verdiginiz degerden onunda hak etmedigindendir cemi cumle icin gecerlidir

cevap veriyorum ama osnrada verdiğim cevaba üzlüyorum acaba üzüldümü kırdım ben onu keşke demeseydim diyip kendimi yiyorum haklıda olsam
Yoo niye hak etmiski soylediniz baktiniz ki saygisizlik yapmamissiniz arkasinda durun ama.gercekten ayip etmisseniz ozur dileyin kapatin konuyu arkaya bakmayin kendinizle.ugrasmayin acaba kirildimi diye takmayin dusunmeyin asil bu yorar insani

Yoo niye hak etmiski soylediniz baktiniz ki saygisizlik yapmamissiniz arkasinda durun ama.gercekten ayip etmisseniz ozur dileyin kapatin konuyu arkaya bakmayin kendinizle.ugrasmayin acaba kirildimi diye takmayin dusunmeyin asil bu yorar insani
zaten bunu düşünmekten yoruluyorum atıyorum size bişey dedim haklıyım ama sinirim geçince acaba kırdım mı üzdüm mü bilerek söylemedim o anki sinirle söyledim kırmak istemedim diye kafamda ki sesleri susturamıyorum

Buna deger insansa dusunulur anne baba es cok sevdiginiz kisiler ama uzerinde cokta durulmaz bu pespese hata yapmaniza sebep olur. Durum karmakarisik olur karsidakidende de dengesiz bu yaa seklinde dusunceler olusabilir dedigim gibi tekrar tekrar konuyu hiicc acmayin catlasanizda susun dikkatinizi baska yere verin gercekten gerek yok herkes hata yapar ya da kendisine yapillir bende sizin gibiydim simdi dusunmuyorum uzerinde durmuyorum gercekten zamanla hersey yerine oturuyor evham yapmayin

Kimse için kendini sıkıp kasma, kolay söylemek yapmak zor tabi;ama akraban dahi olsa eğer hayatında olumsuz etkileri varsa kesinlikle uzaklaş mesafe çek.

İnan uzaklaştığın zaman o kadar ferahlayacaksın ki, hem onlar hem de sen daha az gerileceksiniz.

Hayatında az ve öz insan olmalı, bize hep yanlış öğrettiler kalabalık olunca mutlu olursun diye...

Kimse için üzülmeye değmiyor ki. Biraz bencil bakmak gerekiyor diye düşünüyorum. Karşındakileri bukadar düşünürsen bir zaman sonra ezmeye kullanmaya çalışırlar zaten.Benci olmayı dene bir süre canım. Kendini bukadar üzme herşey mükemmel olmak zorunda değil ve sen herşeyi mükemmel yapmak zorunda değilsin karşındakileri bukadar takma

Bu dunyada mutlu olmak icin bencil olmaktan baska care yok. Insanlar artik acimasiz iyi niyetli olan harcaniyor.
Ota b.ka kafayi takinca icinden cikilmiyor. Takma kafana diyecegim ama beni tanisaydin soyleyene bak derdin :/

Bu dunyada mutlu olmak icin bencil olmaktan baska care yok. Insanlar artik acimasiz iyi niyetli olan harcaniyor.
Ota b.ka kafayi takinca icinden cikilmiyor. Takma kafana diyecegim ama beni tanisaydin soyleyene bak derdin :/
İŞTE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ TAKMAK İSTEMİYORUM AMA TAKIYORUM ELİMDE DĞİL DR. DA GİTTİ SONUÇ AYNI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…