YORULDUM BIKTIM HAYATTAN ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK:(((

Eşin tam bir abaza. Pedofili belki de..sen 25 yasindayken o 50 olacak. Cocuk mocuk yapma. Senin de aklina turp sıkayım yani. Dünyada koca mı yoktu da baban yasindaki herife kaçtın. Aileni silip hem de.antidepresan iciyorum falan yazmissin. 2_3 kez bebek aldirmissin. Millete icli köfte yap dur. Herifteki şansa bak. 23 lük kizi yasindaki hatunu eve kapatmış her türlü hizmetini gorduruyor. Hamile bırakıp bırakıp aldirtiyor. Saftirik sen de hala seviyor. Bana kimse onun gibi deger vermemişti de. Hadi sen genctin cahildin. O katir kadar herif utanmadi mi seni kacirirken. Ya cek git O evden ya da otur mantı pizza içli kofte dokturmeye devam et amcaya

Yok yok sen sakasin ya ben en iyisi uyuyayim bebeğim uyumusken...çok enteresan baban yaşında adamda ne buldum çok merak ettim.......

Şanslı amca... Allah bilir torun torba sahibidir degilsede yakinda olur çocuk ziriltisimi cekecek bu saatten sonra adam ikinci baharini yasayacak sense hayatinin baharinda en verimli çagindasin surekli kurtaj oldugun yetmezmis gibi arkasindan is ceviriyorsun. Seni nasil kandirdi bilmiyorum ama kac kurtar kendini yasin gecmeden yeni bir hayat kur kendi cocuklarina analik yap baskasinin cocuguna aşcilik degil.

23 yaşında bi kadın için yasaması imkansız seyleri yasamaya calısıyorsun bence sen önce kocam beni seviyo diye kendini avutmak yerini bu cocuktan ve bu adamdan nasıl kurtulcam diye düşünüp kendine bi yol cizmeye calıs yani zaten sen suanda emin ol yasayan ölü moduna girmişsin hemde 23 ünde kendi ayaklarının üzerinde durmayı bi şekilde basarabilecegin bi yastasın ve bu yasta kı hırslı bi kadın bence her seyin üstesinden gelebilir yani bence sen ölmek istiyorum diyerek degil nasıl yasayabilirim diye düşünmeye baslamalısın gecmişini unutamazsın ama daha az hatırlamak için çaba sarfedebilirsin yani babanın öfkesinin kuzeninin pisliğini hatırlayarak ve bunların bedelini ödemeye calısarak yasayacak günlerini mahvetmemelisin belki de yeni hayatını tek basına kurdugun zaman o zamanda yani gercek anlamda yasamaya basladığın zaman da ölmemek için dua etmeye baslarsın yasayabilmen için tek yapman gereken ölüm psikolojini üzerinden atmak tedavi olmak ve o adamla cocugundan kurtulmak:KK39:

Ah be ablacım 48 yaşındaki amcanın nesine aşık oldun da kaçtın?
Ben 30 yaşında olmama rağmen 48 yaşındaki adama dönüp bakmam. Sen daha gencecik bir kızcağızsın neden bunu yaptın?
Adam evliliğe de çocuğa da doymuş zaten, çocuk istememesi çok normal.
Bence çocuk için çok acele etme, biraz daha bekle

aradaki yaş farkını görünce zaten devamını okuyasım gelmedi açıkçası.. baştan hatalı bir evlilik. Allah yardımcın olsun.

Kızlar öncelikle herkese merhaba.Ben 23 yaşındayım 2 senelik evliyim eşim 48 yaşında ve 2 kere evlenmiş 3 tane çocuğu var 2 si erkek 1 i kız .küçük erkek çocuğu 2. evliliğin den ve o çocuk bizle kalıyo annesi 2 yaşındayken terketip gitmiş liseyi bitirmesine 2 yılı var.bende kaçarak evlendim ve ailemin bi kısmıyla görüşmüyorum babam ve 2 kardeşim dahil.ilk geldiğim zamanlar çocuğuyla aram iyiydi hep 3 müz birlikteydik zaten eşi işe gitmiyodu benimle ilgileniyodu daha sonra okullar açıldı ne olduysa o dönemden sonra oldu eşim işe gitmeye başladı çocukta okula başladı.çocuk 4.30 gibi geliyordu eşim 8 gibi.ilk defa yanlız kalmaya başlamıştık ve gerçek yüzünü o dönemlerde gördüm bu çocuk babasının yanında sus pus akıllı bi çocukmuş meğer babası gelmeden önce benim kalbimi kırıyordu Tuzla buz ediyordu babasının gelmesine yakın öpmeye başlıyordu ben de her defasında inanıp babasına ağzıma açıp bişey demiyodum.bazen onun için çok üzülüyordum annesi yok diye hatta ağlıyodum bile.neyse baktım öyle olmuyo babasına söylemeye başladım eşimde tabiki oğlunu uyarmaya başladı ama buda onu çok yapmacık itici bir çocuk haline getirdi aşırı yapmacık davranıyo.yemekte sevdiği yemekler varsa o gün güler yüzlü ama sevmediği yemekler varsa o günde aşırı suratsız oluyo onun yüzünden içli köftenin mantının pizzanın baş aşçısı oldum.hiç acıması yok içli köfte bi oturuşta 60 tane yapıyorum düşünün o gün bitiyor okula falan götürüyor ertesi gün tekrar başlıyoruz içli köfte ne zaman yapcan diye.biktim artık.neyse sonra ilk ay hamile kaldım eşim istemedi bakamazsın dedi gezcez tozcaz dedi ayak bağı olur dedi ilk başlar ağladım zırladım ama karşı koyamadım aldırdık sonra çok ama çok pişman oldum 6 ay geçti aradan antidepresanlar kullanıyodum tekrar hamile kalmıştım ama ilaçlar yüzünden anomali olduğu için bebeğim aldırmak zorunda kaldık.tekrar 6 ay geçti üzerinden eşimden habersiz hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyo eşime geçen gün dedim ki bebek istiyorum artık dedim o da tamm dedi ertesi gün sabah adetin bitmeden şimdi doğum kontrol hapı alayım da geleyim dedi yıkıldım resmen dedim şimdi o hapları içmiyorum klozete atıyorum.bugün evlilik yoldönümümüzdü hatırlamadı 3 gün sonrada doğum günüm onu hatırlamayacak biliyorum geçen senede hatırlamadı ama çocukların ki ni bi gün kala bana söylüyo süpriz falan yapıyoruz.eşim beni çokkk Seviyo çokkk iyi bir insan ama neden böyle oluyo resmen oğlunun hizmetiçi oldum onun için yaşıyorum eve tıkıldım kaldım oğlu için beklide çocuk istemiyo
NE DERSİNİZ KIZLAR ŞUAN SALYA SÜMÜĞÜM BIKTIM YORULDUM KEŞKE ÖLSEM DE KURTULSAM
Çiftler arasındaki 10 yaşa falan artık alıştık da, 25 yaş fark nedir ya ? Siz bildiğiniz babanız yaşında bir adamla evlenmişsiniz. Konunuzdan anladığım kadarıylada hayatınızı hep yanlış ve cahilce kararlar vererek yaşıyorsunuz. Yazdıklarınız neresinden tutsam elimde kalıyor, hangi anlattığınıza ne cevap vereyim bilemedim. Ben açıkçası eşinizi sevdiğinizi de düşünmüyorum daha çok vaadlere ve belki paraya kanmış gibi bir haliniz var. Rahat etmek, hayatınızı yaşamak adına evlenmiş gibi görünüyorsunuz. Bunu da eşinizin vaadlerinden biri olan "gezmek, tozmak" uğruna bebeğinizden vazgeçmenizden anladım. Aynı şekilde eşinizinde sizi sevdiğini düşünmüyorum, zaten kızı yaşında bir insanla evlilik yapması bana biraz sapıkçada geldi ne yalan söyliyim. Birbirinden çıkarları olan ve çıkarları uğruna birlikte olan iki insansınız gibisiniz. Baştan sona tuhaf..

Kızlar herkese yorumları için teşekkür ederim fake falan değilim böyle bir hayat yaşıyorum inşallah galip geleceğim ha deyince boşanılmıyo ailemin yanınıda dönmek istemiyorum zaten ayaklarımın üstünde tek başıma duracam bunun içinde zaman lazım olumlu olumsuz yorum yapan herkesten allah razı olsun ama ben daha fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum o kadar mantıklı yorumlar varki çok ama çok teşekkür ederim aklımda bazı şeyler belirdi zaten herkese iyi günler allaha emanet olun

Kızlar şuan o kadar kötüyümki alıp gitsem başımı gidecek yerim yok rakamı dönüp bırakacak gücüm yok o kadar iyiki şuan odadayım kimseyi görmek istemiyorum ikiside salonda eşime kızdım yalnız bırak beni diye oda gitti ama birazdan tekrar gelir o kadar iyi yani ben ailemden görmediğim sevgiyi ilgiyi bu adamda gördüm onada söylüyorum zaten ben senden bıkmadım hayatından bıktım diyorum
Canim benim durumuna üzüldüm gerçekten.Fakat olmuş bir kere evlenmişsin. Bak güzelim bir ablan olarak sana acizane tavsiyem . Öncelikle içinde bulunduğun durumu kabul et. Çünkü eşim çok iyi bir insan diyorsun. Daha sonra çözüm yollarını düşünmeye başla. Madem eşin çok iyi seni anlayacaktır. Şu an cocuğa odaklanma.Çocuk İşleri kördüğüm haline getirecektir. Emin ol. Yeterince sorunun var zaten. Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum. Evin oğlu eğer Üniversiteyi başka bir il de okursa evden uzaklaşacaktır. Biraz sabret. Çocuğun her istediğini yapamayacağını önce eşine sonrada oğlana kararlı bir şekilde söyle. Ve kararlarından asla dönme. Bu yaşta çocuklar hep böyle oluyor. Benimde o yaşta oğlum var.Bana ne eziyetler ediyor anlatmaya dilim varmaz. Fakat senin kararlı olduğunu görür ne yaparsa yapsın kararından dönmeyecegini anlarsa yavaş yavaş bırakır diye düşünüyorum.Fakat eşin sana destek olmalı bu konuda.Yoksa seni yanlış anlar. Başka bir krize girersiniz. Çok yıprandığını, sinirlerinin cok bozulduğunu anlat eşine mutlaka.Ama bağırıp çağırmadan; ağlayıp sızlamadan.Ondan destek istedigini söyle. Yardım etmesini iste. Hem madem eşin gezelim tozalım diyormuş bunu değerlendir. Eger çocuğun olursa bunu hiç yapamayacaksın. Benim evlenir evlenmez çocuğum oldu. Hâlâ kendimiz için yaşamayı bekliyoruz. Onun sorumluluğu çok büyük. Evdeki çocuğu, merhametsizsen atarsın fakat kendi çocuğunu ne kadar zor olsada ne atabilir ne satabilirsin. Bir kere daha söylüyorum. Çocuk icin acele etme. Akışına bırak ama kocana da ciddi olarak Çocuk istediğini söyle, onun bu konudaki gerçek düşüncesini öğren. Hadi tatlım insaallah iyi haberlerinide yazarsın. Unutma ! Gün doğmadan neler doğar. Daha çok gençssin. Çok güzel bir hayat seni bekliyor.

Ama ne yapayım vallahi 5 vakit namazını kılıyo demekle namaz yetmiyormuş ben çok abartıyorum zannettim öyle normal bi hayat gibi gösteriyor ki bana bu hayatı seni benden başka seven olmaz kimse seni kaldırmaz kandırırlar kullanırlar seni diye hergün ama hergün bunları söylüyor

adam torun torba sevecek yaşta kızı yaşında çıtırı bulmuş aklını beynini yıkıyor işte böyle. kızım senin hiç mi mantığın yok ya? niye kimse sevmesin seni, niye kimse kaldıramasın? kullanırlarmışşş, asıl bu adam kullanıyor seni. sapıklık resmen kusura bakmayın ama.

bi de çocuk için uğraşıyosun. sakın çocuk yapma. boşan hatta bence. bu sorunlar bitmez.

bi işe girersinin, daha çok gençsin. sıfırdan başlarsın.

Kızlar öncelikle herkese merhaba.Ben 23 yaşındayım 2 senelik evliyim eşim 48 yaşında ve 2 kere evlenmiş 3 tane çocuğu var 2 si erkek 1 i kız .küçük erkek çocuğu 2. evliliğin den ve o çocuk bizle kalıyo annesi 2 yaşındayken terketip gitmiş liseyi bitirmesine 2 yılı var.bende kaçarak evlendim ve ailemin bi kısmıyla görüşmüyorum babam ve 2 kardeşim dahil.ilk geldiğim zamanlar çocuğuyla aram iyiydi hep 3 müz birlikteydik zaten eşi işe gitmiyodu benimle ilgileniyodu daha sonra okullar açıldı ne olduysa o dönemden sonra oldu eşim işe gitmeye başladı çocukta okula başladı.çocuk 4.30 gibi geliyordu eşim 8 gibi.ilk defa yanlız kalmaya başlamıştık ve gerçek yüzünü o dönemlerde gördüm bu çocuk babasının yanında sus pus akıllı bi çocukmuş meğer babası gelmeden önce benim kalbimi kırıyordu Tuzla buz ediyordu babasının gelmesine yakın öpmeye başlıyordu ben de her defasında inanıp babasına ağzıma açıp bişey demiyodum.bazen onun için çok üzülüyordum annesi yok diye hatta ağlıyodum bile.neyse baktım öyle olmuyo babasına söylemeye başladım eşimde tabiki oğlunu uyarmaya başladı ama buda onu çok yapmacık itici bir çocuk haline getirdi aşırı yapmacık davranıyo.yemekte sevdiği yemekler varsa o gün güler yüzlü ama sevmediği yemekler varsa o günde aşırı suratsız oluyo onun yüzünden içli köftenin mantının pizzanın baş aşçısı oldum.hiç acıması yok içli köfte bi oturuşta 60 tane yapıyorum düşünün o gün bitiyor okula falan götürüyor ertesi gün tekrar başlıyoruz içli köfte ne zaman yapcan diye.biktim artık.neyse sonra ilk ay hamile kaldım eşim istemedi bakamazsın dedi gezcez tozcaz dedi ayak bağı olur dedi ilk başlar ağladım zırladım ama karşı koyamadım aldırdık sonra çok ama çok pişman oldum 6 ay geçti aradan antidepresanlar kullanıyodum tekrar hamile kalmıştım ama ilaçlar yüzünden anomali olduğu için bebeğim aldırmak zorunda kaldık.tekrar 6 ay geçti üzerinden eşimden habersiz hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyo eşime geçen gün dedim ki bebek istiyorum artık dedim o da tamm dedi ertesi gün sabah adetin bitmeden şimdi doğum kontrol hapı alayım da geleyim dedi yıkıldım resmen dedim şimdi o hapları içmiyorum klozete atıyorum.bugün evlilik yoldönümümüzdü hatırlamadı 3 gün sonrada doğum günüm onu hatırlamayacak biliyorum geçen senede hatırlamadı ama çocukların ki ni bi gün kala bana söylüyo süpriz falan yapıyoruz.eşim beni çokkk Seviyo çokkk iyi bir insan ama neden böyle oluyo resmen oğlunun hizmetiçi oldum onun için yaşıyorum eve tıkıldım kaldım oğlu için beklide çocuk istemiyo
NE DERSİNİZ KIZLAR ŞUAN SALYA SÜMÜĞÜM BIKTIM YORULDUM KEŞKE ÖLSEM DE KURTULSAM
bu evli olduğun kişi seni çocuğuna bakıcılık yapman için kaçırmış...ailende görüşmemekte haklı...kocanın zaten çocukları var senden istemiyor çünkü bütün ilgiyi çocuğuna vermenden korkuyor..çocukta seni iyi kullanıyor...canını çıkarırcasına...elin doğurduğu çocuğa annelik yapmak sanamı kaldı be kızım...amma safmışsın

Back
X