YORULDUM BIKTIM HAYATTAN ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK:(((

Yaş farkı çok çock düsünme keske iki elilk yapms biriyle evlenmeseydin

Ama bu vebali alamam, soylemem gerek.
Sakin ama sakin ama sakin hamile kalmayin hanfendi.
Bi yavrucagin daha canina kiymayin.
Allahtan korkun.

Ama bu vebali alamam, soylemem gerek.
Sakin ama sakin ama sakin hamile kalmayin hanfendi.
Bi yavrucagin daha canina kiymayin.
Allahtan korkun.
Kalmam zaten aklımdan çıkardım ama kalsam da ona asla kıymayacam babasız da olsa dişimı tırnağıma takıp büyüteceğim

Ya belki biçok insan şimdi kızacak ama açık yaraya kurt düşmez der annem adam çok iyi ailemden görmediğim sevgiyi bu adamda gördüm ama işte çocuğumuz olursa dede yaşında olacak ilerde benim ihtiyaçlarımı karşılamayacak yani şimdilik iyi sadece çocuk sorun o da yetim diye üzülüyorum ama ilerisini düşündükçe bunalmıyor değilim
Çocuğunuz olursa dede yaşnda olacak diyorsun ama siz bi tanışma süreci geçirmedinizmi elbette geçirmişsinizdir bunları Bilmen gerekti adımlarını ona göre atacaktın bi arkadaşımız bile çok iyidir sırf iyi diye mi evlendiniz önce sevip sevmediğine karar ver sonra ya mücadele et ya vazgeç yoluna bak yani evlenirken aklın nerdeydi de işler buraya gelince şimdi çocuğuma dede olacak demen saçma

Ama ne yapayım vallahi 5 vakit namazını kılıyo demekle namaz yetmiyormuş ben çok abartıyorum zannettim öyle normal bi hayat gibi gösteriyor ki bana bu hayatı seni benden başka seven olmaz kimse seni kaldırmaz kandırırlar kullanırlar seni diye hergün ama hergün bunları söylüyor

Hadi boşan demeyeyim diyorum ama bak işte bunlar tehlikeli kuzum. biliyor denk olmadığınızı eşin adı gibi, senin güvenini aşağıya çekiyor.. kadının güvenini bu şekilde çökerten erkeğin hiç bir samimiyetine inanamam ben. Muhtaçlığını da biliyor... Senin de yaşın küçük, hayatın çirkin yanlarını kendi evinde görsen de hayatı bilmiyor, tanımıyormuşsun daha ki böyle bir hata etmişsin. Ama emin ol erkekler bundan ibaret değil. Tamam çok kötü örnekleri var ama iyileri de var. Gözün açık olacak. her sunulan hikayeye inanmayacaksın. İyice tanıyacaksın. İçine sinmeden adım atmayacaksın. Davranışa bakacaksın, söze değil... Ama tabi olan olmuş. Ama şimdi sen boşanma falan düşme ortaya, demiş arkadaşlar da, eşinle şimdi bunları konuşma.. asgari ücret falan bir iş bulmaya bak. Çocuğunun hakkında yazdığın şeyler de o yaşlarda olabiliyor, ama pedagog yardımı şart, babasının sahip çıkması lazım, sen tek başına baş edemezsin zaten. Pedagog bulamıyorsanız gerekirse rehberlik hocasıyla falan görüşmeniz lazım.. Boşanacak olsan da o sorun da başını ağrıtmasın bu sürede diye diyorum bunları.
Benim yine de sana tavsiyem bir şekilde babanın gönlünü al. Bir düşünürsen bana hak verebilirsin, baban sana geçmişte çok büyük yanlışlar yapmış olabilir ama madem evlilikle kopmuş ipler, o ipleri onarmak için yokla babanı. özür dile, annenin ağzını yokla, o babanın ağzını arasın. barışırsanız evindeki dengeler de değişir. Eşin elindeki şu kozu bir kaybetsin. Sana böyle laflar edebilme cesareti buradan geliyor. Babanla barışırsan o biraz sinecektir. Bak bu önemli. Kimse de çok ekstra durumlar olmadıkça ne olur aileyle küs evlenmesin. En iyi görünen adamlar bile bunu kullanabiliyor, kullanmasa bile kadın taşıyamıyor böyle bir yükü, sadece kendini kocasına adaması mümkün değil bir insanın.
İş bulmak zorundasın da, ne olursa olsun, babanla barışsan ve onun evinde yerin hazır olsa da iş bulman şart. Bu muhtaçlıktan kurtar kendini kuzum. Aklını kullan biraz..

Kalmam zaten aklımdan çıkardım ama kalsam da ona asla kıymayacam babasız da olsa dişimı tırnağıma takıp büyüteceğim
ne diye kendinle beraber bi çocuğu da sıkıntıya sokasın ki
madem devam et evliliğine
eşinin çocuğu da büyüsün gitsin sizin evden sonra hala mutluysan o zaman yaparsın
7 sene sonra yapsam 30 yaşındas olursun daha yani
yani demek istediğim acele etmene gerek yok
adam zaten istemiyo üç tane var onda

kimi insan aile baskisindan, kimi insan maddi menfaatten, kimi insan eksik bir seylerin ozleminden teselli olarak goruyor kusak farki olan evlilikleri. sizin durumunuzda her olasilik da sakli.
ancak magdur oldugunuzu dusunemedim Asminellas Asminellas

kendi cocugunuzun odasinda cinsel kuvvetlendirici bulsaniz, size taciz edeceginizi mi dusunurdunuz? hic sanmiyorum. bu cocuk icin dusunmeniz ortaya zaten bir ozluk ile uveylik hadisesi yaratiyor. ki siz kendinizi uvey gibi gordugunuz icin de bu cocuga yaptiginiz, yapacaginiz her sey size batiyor. bunlar size battikca da uzeri kapali bir sekilde karsilikli olarak cikar sozlesmesi yaptiginiz esiniz ile de araniza mesafe giriyor.

sozlesmeyi bozan bu durumda siz oluyorsunuz.

yasadiklariniz agir, travmatik. ancak emin olun ki bosansaniz daha kolay olmayacak hayatiniz.

gercekci yorumlar yazmak zorundayiz, hemcinslik anlayisimiz bunu gerektirir keza.

ote yandan bosanirim tazminat alirim gibi bir niyetle yol almayin, keza inanin tekbir kurus alamazsiniz.

esiniz iyi bir bosanma avukati bulsa, bilakis sizi suclu konumuna dahi dusurebilir; benimle menfaati icin evlendi diye.

Demez daha önce böyle oldu gidecem dedim kafamı dinleyecem dedim bi süre ayrı yaşayalım dedim kabul etmedi
canim bi noktadan sonra kabul etmedi diye bisey yok
kabul etmez tabi ki isine gelmiyor
sen kararli olacaksin direneceksin ayni evin icinde olsa bile ayri olmayi dene.....

Hadi boşan demeyeyim diyorum ama bak işte bunlar tehlikeli kuzum. biliyor denk olmadığınızı eşin adı gibi, senin güvenini aşağıya çekiyor.. kadının güvenini bu şekilde çökerten erkeğin hiç bir samimiyetine inanamam ben. Muhtaçlığını da biliyor... Senin de yaşın küçük, hayatın çirkin yanlarını kendi evinde görsen de hayatı bilmiyor, tanımıyormuşsun daha ki böyle bir hata etmişsin. Ama emin ol erkekler bundan ibaret değil. Tamam çok kötü örnekleri var ama iyileri de var. Gözün açık olacak. her sunulan hikayeye inanmayacaksın. İyice tanıyacaksın. İçine sinmeden adım atmayacaksın. Davranışa bakacaksın, söze değil... Ama tabi olan olmuş. Ama şimdi sen boşanma falan düşme ortaya, demiş arkadaşlar da, eşinle şimdi bunları konuşma.. asgari ücret falan bir iş bulmaya bak. Çocuğunun hakkında yazdığın şeyler de o yaşlarda olabiliyor, ama pedagog yardımı şart, babasının sahip çıkması lazım, sen tek başına baş edemezsin zaten. Pedagog bulamıyorsanız gerekirse rehberlik hocasıyla falan görüşmeniz lazım.. Boşanacak olsan da o sorun da başını ağrıtmasın bu sürede diye diyorum bunları.
Benim yine de sana tavsiyem bir şekilde babanın gönlünü al. Bir düşünürsen bana hak verebilirsin, baban sana geçmişte çok büyük yanlışlar yapmış olabilir ama madem evlilikle kopmuş ipler, o ipleri onarmak için yokla babanı. özür dile, annenin ağzını yokla, o babanın ağzını arasın. barışırsanız evindeki dengeler de değişir. Eşin elindeki şu kozu bir kaybetsin. Sana böyle laflar edebilme cesareti buradan geliyor. Babanla barışırsan o biraz sinecektir. Bak bu önemli. Kimse de çok ekstra durumlar olmadıkça ne olur aileyle küs evlenmesin. En iyi görünen adamlar bile bunu kullanabiliyor, kullanmasa bile kadın taşıyamıyor böyle bir yükü, sadece kendini kocasına adaması mümkün değil bir insanın.
İş bulmak zorundasın da, ne olursa olsun, babanla barışsan ve onun evinde yerin hazır olsa da iş bulman şart. Bu muhtaçlıktan kurtar kendini kuzum. Aklını kullan biraz..
Allah razı olsun aileyle kü yapılan evlilikten hiçbir Hayır gelmiyor zaten psikolojin alt üst oluyor muhtaçlık zaten var gidecek yerin yok herşeye eyvallah diyosun.size çok teşekkür ederim ama benim babam çok inatçı bi adam inadı kırılmaz biliyorum ama annemle konuşucam gitsem bile babamın yanına hiçbirşey eskisi gibi olmaz biliyorum babam kinci dir gelsin dese bile benim suratıma bile bakmaz ama ayaklarımın üstünde durmam şart bu konuşmalardan bu çıkıyo hakkımda hayırlısı allahım sizi sevdiklerinize sevdiklerinizide size bağışlasın ben bu konuyu mesajlara kapatıyorum iyi yorum kötü yorum yapan herkesten allah razı olsun

kimi insan aile baskisindan, kimi insan maddi menfaatten, kimi insan eksik bir seylerin ozleminden teselli olarak goruyor kusak farki olan evlilikleri. sizin durumunuzda her olasilik da sakli.

kendi cocugunuzun odasinda cinsel kuvvetlendirici bulsaniz, size taciz edeceginizi mi dusunurdunuz? hic sanmiyorum. bu cocuk icin dusunmeniz ortaya zaten bir ozluk ile uveylik hadisesi yaratiyor. ki siz kendinizi uvey gibi gordugunuz icin de bu cocuga yaptiginiz, yapacaginiz her sey size batiyor. bunlar size battikca da uzeri kapali bir sekilde karsilikli olarak cikar sozlesmesi yaptiginiz esiniz ile de araniza mesafe giriyor.

yasadiklariniz agir, travmatik. ancak emin olun ki bosansaniz daha kolay olmayacak hayatiniz.

gercekci yorumlar yazmak zorundayiz, hemcinslik anlayisimiz bunu gerektirir keza.

ote yandan bosanirim tazminat alirim gibi bir niyetle yol almayin, keza inanin tekbir kurus alamazsiniz.

esiniz iyi bir bosanma avukati bulsa, bilakis sizi suclu konumuna dahi dusurebilir; benimle menfaati icin evlendi diye.

yazdıklarınızda haklısınız ama tek bişeye dikkat çekmek istedim
bu kızcağızın cici annellik yaptığı çocuk muhtemelen 17 yaşlarında
bu kz daha 23
babasından çok oğlunun yaşına yakın biraz zorlasak akran bile sayılırlar
bence hoş bi durum değil
adamın bu kızla evlenirken düşüncesi evi çekip çevirir oğlumla bana bakar olsa gerek,

Mutfak alışverişini, evin her iğnesini eşin mi alıyor peki? sana 5-10 liradan fazla neden bırakmıyor? Onca güven kırıcı sözü etmesi de cabası. İnan ben yaşa da takılmadım. Hadi aşk bir kere gönle düşmüş dersin, yaş dinlememiş dersin, ama sizinki sanki öyle bir şey de değil. seni çok seviyor olabilir ama saygı duymuyor, güvenmiyor. muhtemelen kaçıp evlenmeye de işleye işleye ikna etti seni. Bir şekilde iş konusunu halletmeye bak, halledemiyorsan da, eve sana doğru dürüst bir bütçe ayırsın, evin hanımı değil misin sen? Ben kadın çalışsın diyorum tamam da çalışamıyorsa el mi açacak kocasına? Senin başına bir şey gelse taksiye atlayıp hastaneye gitmen gerekse ne olacak, kocan gelene kadar bekleyecek misin? Ev için para bırakması, acil durumlar için de bir kenara para koyması lazım.
Madem çalışman da çok zor, bak şu ailenle aranı düzeltme meselesine bir kafa yor. Sanki başka çıkışın gözükmüyor şimdilik.

yazdıklarınızda haklısınız ama tek bişeye dikkat çekmek istedim
bu kızcağızın cici annellik yaptığı çocuk muhtemelen 17 yaşlarında
bu kz daha 23
babasından çok oğlunun yaşına yakın biraz zorlasak akran bile sayılırlar
bence hoş bi durum değil
adamın bu kızla evlenirken düşüncesi evi çekip çevirir oğlumla bana bakar olsa gerek,

zeytincigim,

durumu tenzih ederek genelleme yaparim ki karsilikli beklentiler su olmustur:

adamdan kiza dair; evi ceker, cocugumla ilgilenir, bana kadin ve yaren olur.
kizdan adama dair; bana bakar, basimda erkek olur.

bu durumda taraflarin sikayet hakki dogmaz. bile bile ladestir bu keza.

zaten hos bir durum da demiyorum, ancak bu durumda sadece adamin plan programla evlilik gerceklestirdigini iddia edemeyiz degil mi?

Allah razı olsun aileyle kü yapılan evlilikten hiçbir Hayır gelmiyor zaten psikolojin alt üst oluyor muhtaçlık zaten var gidecek yerin yok herşeye eyvallah diyosun.size çok teşekkür ederim ama benim babam çok inatçı bi adam inadı kırılmaz biliyorum ama annemle konuşucam gitsem bile babamın yanına hiçbirşey eskisi gibi olmaz biliyorum babam kinci dir gelsin dese bile benim suratıma bile bakmaz ama ayaklarımın üstünde durmam şart bu konuşmalardan bu çıkıyo hakkımda hayırlısı allahım sizi sevdiklerinize sevdiklerinizide size bağışlasın ben bu konuyu mesajlara kapatıyorum iyi yorum kötü yorum yapan herkesten allah razı olsun

Kuzum baban yüzüne bakmasa bile güzel güzel işini gücünü bulursun, işine gider gelirsin bir şekilde. Muhtaç olduğun kişi öz baban olur, kanına dokunmaz... Paranı da kazanırsın, hayatını da kurarsın, önünde upuzun bir hayat var... Umudunu hiç yitirme. Hakkında hayırlısı olsun.

İllaki bi çocuk öz çocuk gibi olmaz benim yaşım 23 en azından o kadar merhamet sahibi değilim ama inanın ben çoğu kez bu çocuğa bakıp bakıp ağladım annesi yok diye bir yere gittiğimiz zaman piknik vesaire tabağıyla ilgilendim yani ben onun öz annesi gibi olurmuyum aramızda zaten 7 yaş var daha önce hiç çocuğum olmadı ki annelik duygusu yokki o şuan benim kardeşim gibi ki ben kardeşime bu kadar emek harcamadım ama baktım minnet yok şükürsüzlük var ben o noktada bunalıma girdim ama bunları yazıyorum diye saygısızlık yapıyorum işkence yapıyorum zannetmeyin zira ağzını açıp tek laf etmiyorum kalbini kırmamaya çalışıyorum kendisi de söylüyo bugüne kadar bana hiç saygısızlık. yapmadın diyo.yapmam da zaten haddi më değil ben onun öz annesi değilim eğer öyle olsaydım ağzım geleni söyler terlik firlatırdım sorunda bu zaten ben onu kırmamak için kendimi kırıyorum yutuyorum tutuyorum buda bana zarar veriyor ayrıca herşey olabilir ben öz amcamınoğlu tarafından istismar edildim bıraktı temkinli yaklaşayım

Kuzum baban yüzüne bakmasa bile güzel güzel işini gücünü bulursun, işine gider gelirsin bir şekilde. Muhtaç olduğun kişi öz baban olur, kanına dokunmaz... Paranı da kazanırsın, hayatını da kurarsın, önünde upuzun bir hayat var... Umudunu hiç yitirme. Hakkında hayırlısı olsun.
Amin inşallah allahta size sıkıntı vermesin

Mutfak alışverişini, evin her iğnesini eşin mi alıyor peki? sana 5-10 liradan fazla neden bırakmıyor? Onca güven kırıcı sözü etmesi de cabası. İnan ben yaşa da takılmadım. Hadi aşk bir kere gönle düşmüş dersin, yaş dinlememiş dersin, ama sizinki sanki öyle bir şey de değil. seni çok seviyor olabilir ama saygı duymuyor, güvenmiyor. muhtemelen kaçıp evlenmeye de işleye işleye ikna etti seni. Bir şekilde iş konusunu halletmeye bak, halledemiyorsan da, eve sana doğru dürüst bir bütçe ayırsın, evin hanımı değil misin sen? Ben kadın çalışsın diyorum tamam da çalışamıyorsa el mi açacak kocasına? Senin başına bir şey gelse taksiye atlayıp hastaneye gitmen gerekse ne olacak, kocan gelene kadar bekleyecek misin? Ev için para bırakması, acil durumlar için de bir kenara para koyması lazım.
Madem çalışman da çok zor, bak şu ailenle aranı düzeltme meselesine bir kafa yor. Sanki başka çıkışın gözükmüyor şimdilik.
Güne başladım gram altınına 7 kişiyiz

Okuyamadim hepsini içim şişti.
Hayatını el birliğiyle mahvetmisler. Sende çanak tutuyorsun.
Hiç bir şeyi içine atma.
Ara anneni, ben neler yaşıyorum, nasıl bir yanlışın içindeyim, niye izin verdiniz de. Vicdan yaptir onlara da. Ne demek tacizciyle konuşmak. Kusura bakma, babalık nasıl bir şey bilmiyorum, onlar hmgi kafayla yaşıyor, ama ben anneysem, annelik yapmamış sana annen. O evden seni de alıp gitmeliydi. Birlikte mücadele ediyor olmaliydiniz.
Olan olmuş.
Ortada bu kadar problem varken köfteler takılman daha vahim. Bence büyük problemler seni yiyip bitiriyor ama sen onları görmezden gelmeye ısrar ettiğin için canını sıkan şey köfte, mantı oluyor.
Önce kofte-mantı işini çöz madem.
Sen normal bir aile ortamında buyumemissin anladigim kadariyla. Bir şey yoksa yoktur. Öyle çocukta her yemeğe burun kıvıramaz. Ne demek manti içli köfte. Çok biliyorsa girsin mutfaga yapsın. Ne diye üstüne vazife olmayan şeyleri kendine yük edinmissin anlamadım. Eşine de şöyle. Ben artık yemek işini bu şekilde yönetmek istemiyorum. Yoruldum, eger çok isterseniz dışarıdan halledin siz de. Sende kendine göre yemek yap hatta yapma, domates peynir yiyin iyi hissedene kadar.

Bu iş tamamsa, hamilelik mevzusuna gelelim. Doğum kontrol hapi icin telefonuna alarmlar kur ve kullan. Hamilelik senin durumda olmasi gereken en son şey.

Ve son olarak, seni seven adam sana bunlar yaşatmaz. Baban yaşında adamdan da sana Hayır gelmez. Yok dersen ki bırakmam, dönecek ailem yok,
Al sana çözüm..
bencil ol. Bunu hayatta söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama en azından içinde olduğun durumu kullan.
Hazır adamın Yanındayken mesleğini eline al, paranın biriktir.
Ve işleri yoluna koyabilecegine inandığında ayrıl.
Kusura bakma. Adamın biri kızı yaşındaki kızla birlikteyse ortada bir kullanma durumu vardır hele ki seni hizmetçi gibi kullandığını düşününce, senin de onu kullanmam garip olmaz sanırım.

Back
X