YORULDUM BIKTIM HAYATTAN ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK:(((

Arkadaşlar bu konuyu mesajlara kapatıyorum allah herkesten razı olsun olumlu olumsuz yorum yazandan allaha emanet olun hayırlı geceler

İllaki bi çocuk öz çocuk gibi olmaz benim yaşım 23 en azından o kadar merhamet sahibi değilim ama inanın ben çoğu kez bu çocuğa bakıp bakıp ağladım annesi yok diye bir yere gittiğimiz zaman piknik vesaire tabağıyla ilgilendim yani ben onun öz annesi gibi olurmuyum aramızda zaten 7 yaş var daha önce hiç çocuğum olmadı ki annelik duygusu yokki o şuan benim kardeşim gibi ki ben kardeşime bu kadar emek harcamadım ama baktım minnet yok şükürsüzlük var ben o noktada bunalıma girdim ama bunları yazıyorum diye saygısızlık yapıyorum işkence yapıyorum zannetmeyin zira ağzını açıp tek laf etmiyorum kalbini kırmamaya çalışıyorum kendisi de söylüyo bugüne kadar bana hiç saygısızlık. yapmadın diyo.yapmam da zaten haddi më değil ben onun öz annesi değilim eğer öyle olsaydım ağzım geleni söyler terlik firlatırdım sorunda bu zaten ben onu kırmamak için kendimi kırıyorum yutuyorum tutuyorum buda bana zarar veriyor ayrıca herşey olabilir ben öz amcamınoğlu tarafından istismar edildim bıraktı temkinli yaklaşayım

sevgili crazy,

4 yil boyunca kadin ve cocuk haklari uzerine calistim. basin mensubuyum. tacizin bir insan uzerindeki etkisinin ne oldugunu gerek gorevim geregi, gerekse ozel hayatimda yakin cevremde tecavuz magduru olan kisilerde gozlemledim. Evet her sey olabilir, nice kadin sevdigi, ayni yastikta uyudugu esi tarafindan tecavuze ugruyor bu dunyada. temkinli olmak ile sadece kendi zinhinizde dahi olsa zan altinda birakmak ayri bir durum.

ote yandan cocugun degil, evin annesi olmak icin fiziksel olarak anne olmaniz gerekmiyor. cevremde uvey anne - baba olup; hatta biyolojik cocuk sahibi olmamisken, o cocugun oz anne babasindan daha fazla sorumluluk duyan kisiler var.

bunlar ayri konular.

agzinizi acmamaniz, cocuga duydugunuz sevgi yahut sahiplenmeden mi, esinizin sizinle bagini koparacagi korkusundan mi? tabirim icin ozur dilerim, sadece net olmak istedim.

size zarar veren gecmisten bugune uzerinize yuklediginiz, tedavi etme firsati bulamadiginiz travmalariniz. Fransizlarin bir tabiri vardir; pastanin uzerindeki kiraz, diye... su an icerisinde olduklariniz sadece bu.

Gençliğinin Baharında Senden 25 yaş büyük , 2 evlilik yapmış çocuklu adama kaçacak ne yaşadın hayatta ben onu merak ettim..
Koskoca amcayı nerden buldun da aşık oldun? kimse uyarmadı mı seni? adam torun sevecek yaşa gelmiş bebek ağlaması çekecek hali yoktur istemiyordur.
kesinlikle katılıyorum ve bende böyle düşünüyorum

Okuyamadim hepsini içim şişti.
Hayatını el birliğiyle mahvetmisler. Sende çanak tutuyorsun.
Hiç bir şeyi içine atma.
Ara anneni, ben neler yaşıyorum, nasıl bir yanlışın içindeyim, niye izin verdiniz de. Vicdan yaptir onlara da. Ne demek tacizciyle konuşmak. Kusura bakma, babalık nasıl bir şey bilmiyorum, onlar hmgi kafayla yaşıyor, ama ben anneysem, annelik yapmamış sana annen. O evden seni de alıp gitmeliydi. Birlikte mücadele ediyor olmaliydiniz.
Olan olmuş.
Ortada bu kadar problem varken köfteler takılman daha vahim. Bence büyük problemler seni yiyip bitiriyor ama sen onları görmezden gelmeye ısrar ettiğin için canını sıkan şey köfte, mantı oluyor.
Önce kofte-mantı işini çöz madem.
Sen normal bir aile ortamında buyumemissin anladigim kadariyla. Bir şey yoksa yoktur. Öyle çocukta her yemeğe burun kıvıramaz. Ne demek manti içli köfte. Çok biliyorsa girsin mutfaga yapsın. Ne diye üstüne vazife olmayan şeyleri kendine yük edinmissin anlamadım. Eşine de şöyle. Ben artık yemek işini bu şekilde yönetmek istemiyorum. Yoruldum, eger çok isterseniz dışarıdan halledin siz de. Sende kendine göre yemek yap hatta yapma, domates peynir yiyin iyi hissedene kadar.

Bu iş tamamsa, hamilelik mevzusuna gelelim. Doğum kontrol hapi icin telefonuna alarmlar kur ve kullan. Hamilelik senin durumda olmasi gereken en son şey.

Ve son olarak, seni seven adam sana bunlar yaşatmaz. Baban yaşında adamdan da sana Hayır gelmez. Yok dersen ki bırakmam, dönecek ailem yok,
Al sana çözüm..
bencil ol. Bunu hayatta söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama en azından içinde olduğun durumu kullan.
Hazır adamın Yanındayken mesleğini eline al, paranın biriktir.
Ve işleri yoluna koyabilecegine inandığında ayrıl.
Kusura bakma. Adamın biri kızı yaşındaki kızla birlikteyse ortada bir kullanma durumu vardır hele ki seni hizmetçi gibi kullandığını düşününce, senin de onu kullanmam garip olmaz sanırım.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ama artık bu konuda konuşmak istemiyorum zira insanlar konuyu başka yere çekiyor özlük üvey lie çekiyor Allah sizden de razı olsun hayırlı geceler

zeytincigim,

durumu tenzih ederek genelleme yaparim ki karsilikli beklentiler su olmustur:

adamdan kiza dair; evi ceker, cocugumla ilgilenir, bana kadin ve yaren olur.
kizdan adama dair; bana bakar, basimda erkek olur.

bu durumda taraflarin sikayet hakki dogmaz. bile bile ladestir bu keza.

zaten hos bir durum da demiyorum, ancak bu durumda sadece adamin plan programla evlilik gerceklestirdigini iddia edemeyiz degil mi?

Size bir yandan hak verdim, ama unutmayın. Karşısında babası yaşında adam var. Bugün ben 29 yaşındayım, 10 hatta 15 yaşındaki bir çocuğa bile istediğimi yaptırtacak kadar ikna edici konuşabilirim. 15 yaşındaki çocuğun nelere kanacagini bilirim, nasıl kanacagini bilirim.
Bu adam bu kızdan 25 yaş büyük. Onun geçtiği yoldan daha önce kendi geçmiş, hatta belki büyük çocukları da kızla yaşıttır bir de evlat geçirmiş.
Bu kızın menfaatine olan bir sonuç çıkmış olabilir ama bunun planı kıza ait olamaz.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için ama artık bu konuda konuşmak istemiyorum zira insanlar konuyu başka yere çekiyor özlük üvey lie çekiyor Allah sizden de razı olsun hayırlı geceler
Her mesajı okumadım ama özlük uveylik olan bir durum göremedim ben ortada.
Ben sadece her şeye eyvallah demek zorunda hisseden bir kadın görüyorum, keşke kendini düşünüp hareket etse diye de umut ediyorum. Allah yardimciniz olsun.

Size bi yandan hak verdim, ama unutmayın. Karşısında babası yaşında adam var. Bugün beb 29 yaşındayım, 10 hatta 15 yaşındaki bir çocuğa bile istediğimi yaptırtacak kadar ikna edici konuşabilirim. 15 yaşındaki çocuğun nelere kanacagini bilirim, nasıl kanacagini bilirim.
Bu adam bu kızdan 25 yaş büyük. Onun geçtiği yoldan daha önce kendi geçmiş, hatta belki büyük çocukları da kızla yaşıttır bir de evlat geçirmiş.
Bu kızın menfaatine olan bir sonuç çıkmış olabilir ama bunun planı kıza ait olamaz.

ben konu sahibini tenzih ederek sadece bir genelleme yaptim. her yasanmislik nevi sahsina munhasirdir.
ancak butun sayfalar boyu okudugum konuda kandirilarak evlenen bir genc kadin gormedim, bilerek evlenen genc bir kadin vardi satirlarda.
konu sahibine yardimci olamadim, size yanit vermek istedim sadece.
iyi geceler dilerim.

sevgili crazy,

4 yil boyunca kadin ve cocuk haklari uzerine calistim. basin mensubuyum. tacizin bir insan uzerindeki etkisinin ne oldugunu gerek gorevim geregi, gerekse ozel hayatimda yakin cevremde tecavuz magduru olan kisilerde gozlemledim. Evet her sey olabilir, nice kadin sevdigi, ayni yastikta uyudugu esi tarafindan tecavuze ugruyor bu dunyada. temkinli olmak ile sadece kendi zinhinizde dahi olsa zan altinda birakmak ayri bir durum.

ote yandan cocugun degil, evin annesi olmak icin fiziksel olarak anne olmaniz gerekmiyor. cevremde uvey anne - baba olup; hatta biyolojik cocuk sahibi olmamisken, o cocugun oz anne babasindan daha fazla sorumluluk duyan kisiler var.

bunlar ayri konular.

agzinizi acmamaniz, cocuga duydugunuz sevgi yahut sahiplenmeden mi, esinizin sizinle bagini koparacagi korkusundan mi? tabirim icin ozur dilerim, sadece net olmak istedim.

size zarar veren gecmisten bugune uzerinize yuklediginiz, tedavi etme firsati bulamadiginiz travmalariniz. Fransizlarin bir tabiri vardir; pastanin uzerindeki kiraz, diye... su an icerisinde olduklariniz sadece bu.
Ben eşime ne desem yapar çocuklarına veya bana aykkabı lazım olsa bi dakika düşünmez bana alır o derece ama benim vicdanımda bunu götürmez yani çocukları yüzünden beni kapının önüne koymaz koysa bile herşeyi mi karşılar ama ben bağımlı bir hayat yaşamak istemiyorum mesele bu ama gerçekten bi çocuğun sorumluluğunu almak çok zor hayat okuduklarımızdan yazdıklarımızdan ibaret değil ne kadar bilgili olursak olalım gün gelir ağır bi durum yaşarız içinden çıkmayız yani ben buraya sorumluluk derken hafif bir kelime yazmadım bu çocuk sigara içiyo ve ben bunu çıkardım ortaya önlem aldık ama hala içiyo o ayrı 5 saat başbaşasınız baba yok bişey yok bi hata yapınca pat diye vuramıyosunuz yüzüne vesaire vesaire bunlar serin konular okumayla yazmayla olmuyo çocuk bişey yapıyo mesela o hap meselesi hadi çık işin içinden

Ben eşime ne desem yapar çocuklarına veya bana aykkabı lazım olsa bi dakika düşünmez bana alır o derece ama benim vicdanımda bunu götürmez yani çocukları yüzünden beni kapının önüne koymaz koysa bile herşeyi mi karşılar ama ben bağımlı bir hayat yaşamak istemiyorum mesele bu ama gerçekten bi çocuğun sorumluluğunu almak çok zor hayat okuduklarımızdan yazdıklarımızdan ibaret değil ne kadar bilgili olursak olalım gün gelir ağır bi durum yaşarız içinden çıkmayız yani ben buraya sorumluluk derken hafif bir kelime yazmadım bu çocuk sigara içiyo ve ben bunu çıkardım ortaya önlem aldık ama hala içiyo o ayrı 5 saat başbaşasınız baba yok bişey yok bi hata yapınca pat diye vuramıyosunuz yüzüne vesaire vesaire bunlar serin konular okumayla yazmayla olmuyo çocuk bişey yapıyo mesela o hap meselesi hadi çık işin içinden

crazy hanim, bagimli bir hayat yasamak istemiyorduysaniz niye o zaman 21 yasinda iken 46 yasinda bir adamla evlendiniz?
calissaydiniz.
okusaydiniz.
yahut evlendiniz, yine calisabilirdiniz.
sorun, ne cocuk ne de esiniz.
istediginizin bu evlilik oldugunu sandiniz, evlendiniz; ama istediginiz bu evlilik degilmis ve artik sikiliyorsunuz.
sorun bu.

Pislik bildigin sana telkin yapiyor. Yok seni kimse sevemez benden baska yok kimse cekemez blabla..ne igrenc ya. Birde hala iyi diyorsun bu herife. Gözü kapali ve daha ne yaptiginin farkinda olmayan birisiyle evlenen yasli bir herif var burda resmen. Bilmiyor mu senin daha aklinin basinda olmadigini hayat tecrübenin olmadigini? Biliyor bal gibi ve istedigi yöne cekmis iste. Böyle adamlar namaz kilsa ne olur..vicdani olacak bir insanin. Kendi kizinin basina gelse ciyak ciyak bagirir böyleleri. Daha saymak istedigim cok sey var ama neyse. Bosan bir an önce ..

esin ne dese yapar mi? ac gözlerini artik yahu.. adam karnindaki bebegi aldirmis..istedigi yöne cekiyor aklina hergün seni benden baskasi cekmez diye isliyor. resmen cocuk kandiriyor sen hala onun cocugunun sigarasinin derdindesin..
nerde ailen senin yahu?

O kadar acımasız yorum yapanlar var ki bilmeden etmeden hayatlarında hiç hata yapmamış gibi bence insanların acıları zevk vermemeli size anladım yaşı büyük anladım babam yaşımda anladım kendim düştüysem ağlamayacam anladım utanmazım anladım sadece kendi tarafımdan yazıp iyi olan adama çok iyi çok iyi demiyecem ama sizde şunu anlayın ben artık insanların hayatını yargılamıyorum yardımcı olacaksam konuşuyorum olmayacaksam sıfır yargılamak için yerin dibine sokmak için konuşmuyorum ordan çekip gidiyorum bu yorumları yapan çok acımasız insanlar düşen insanlara bi tekmede atan insanlar umarım sizin başınıza aynı şeyler gelmez

bu yorumlar yapılmasa yaptığın yanlışın farkında olacakmıydın acaba?
yada hayatın için birşeyler yapman gerektiğini farkedecekmiydin?

nasıl yorumlar isterdin kocana tatlılıkla anlat çocuğunun yaptıklarını , doğum kontrol hapını içiyormuş gibi yap çöpe at vs vs.. yanlışa yanlışlamı karşılık verelim..

bu yorumlar silkelen kendine gel diye..
sakın çocuk yapma zaten kocan bencil kendisi tatmış o duyguyu istemiyor.. senin ne istediğin umuru bile değil..
hadi seninkiler karşı çıktı onun anası babası yokmu ne yapıyon oğlum sen kızın yaşındaki kızla ne işin var diyemedilermi..

Offff adam sizi kandırmış yaw cocuk aldırmakta ne demek yaw hala iyi insan diyosun kendi cocuguna kıyan bi adam nasıl iyi oluyo anlamıyom sizi cocuguna bakıcı kendine hizmetci almış bence cok acık ne yap et boşan kurtul bu adamdan daha cok gencsin ilerde cok pişman olursun bak kaç kurtul

namazında niyazında ama çocuğu yaşında kızla yatıp kalkıyor..
pes yani..
bir an önce boşan git babandan özür dile yalvar yakar ne yapıyorsan yap.. kurtar kendini..
Namazında niyazında mı???Ama kendi cocugunu aldırıyo cok tuaf ay şu kart adamla birde cocuk mu istiyon bu yaşadıklarına ragmen offf midem kalktı

Allah razı olsun aileyle kü yapılan evlilikten hiçbir Hayır gelmiyor zaten psikolojin alt üst oluyor muhtaçlık zaten var gidecek yerin yok herşeye eyvallah diyosun.size çok teşekkür ederim ama benim babam çok inatçı bi adam inadı kırılmaz biliyorum ama annemle konuşucam gitsem bile babamın yanına hiçbirşey eskisi gibi olmaz biliyorum babam kinci dir gelsin dese bile benim suratıma bile bakmaz ama ayaklarımın üstünde durmam şart bu konuşmalardan bu çıkıyo hakkımda hayırlısı allahım sizi sevdiklerinize sevdiklerinizide size bağışlasın ben bu konuyu mesajlara kapatıyorum iyi yorum kötü yorum yapan herkesten allah razı olsun
Baban o kadar inatçıydı madem amcana inadı sökmemiş ama amcanın oğlunun yediği halttan sonra... Baban suratına bakmasa bile babandır, elin adamının evinde çektiğin şu kahırdan daha iyidir...
Bir arkadaş yazmış yukarda sonuna kadar katılıyorum senin inancını kıran senin değerini düşüren adamdan hiç bir hayır gelmez sana ne demek şu sözler: "seni benden başka seven olmaz kimse seni kaldırmaz kandırırlar kullanırlar seni" ne demek seni benden başkası seven olmaz! Pes gerçekten pes namazına niyazına böyle adamın... Bu seni yıpratıp motivasyonunu düşürüp, ondan başka çaren olmadığını düşünmen için yapılan bi hareket...
Çok uzun bir sürü şey yazılmış...
Evet iş bul evet kendine bir hayat kur, gerçekten yaşın inanılmaz küçük, daha hayatı tanımadan böyle bir adamla böyle bir hayatın sınavını veriyorsun... Ama bunlar da maalesef bu ülkede kolay şeyler değil kabul edelim boşan iş bul deniliyor da iş hayatı çok kolay değil, müdürün taciz eder, hakkını alamazsın, paranı alamazsın, insanlar kuyunu kazar... Evet zor! Demişsin ki ilk eşine hala bakıyor, beni de bırakmaz sokakta, öyle bir bırakır ki... O kadından iki çocuğu varmış, ilk evliliğiymiş bırakmamış, seni bırakmayacağı anlamına gelmez bence...
O nedenle yukarda dediğim gibi ailenin yanına dönebilme ihtimalin varsa onların yanına dön, yaşın çok çok küçük. Ben 29 yaşımdayım daha hayat yeni başlıyor gözüyle bakıyorum sen de bu yılgın halinden kurtul...
Hele çocuk istemen çok büyük bir hata olurdu senin için, zaten o evdeki liseli ergen sence o çocuk olunca sana rahat verecek mi, yada o çocuğa? Daha çok kıskançlık yapacak daha kötü bir hal alacak aranızdaki iletişim...
Yaşıtın olan iyi bir insanla bile evlensen ben evlenir evlenmez çocuk yapmayı zaten doğru bulmuyorum... Burada neler okuyoruz, çocuk yaptığı için boşanamayan ama evliliğinde mutsuz olan insanlar var... Benim düşüncem ki bak yaşım da çok küçük değil 29 yaşımdayım ama evlenince 4-5 sene beklemeyi evliliğimi oturtmayı düşünüyorum... Sen böyle bir ortamda apar topar çocuk yapma derdine düşmüşsün! Yapma!
Özetle ailenle aranı düzeltmeye çalış olmadı yavaş yavaş yokla gidip gelmeye başlarsın belki... Sonra işe girmeye çalış bir yere, sonra da ufaktan sen yoluna ben yoluma der ailenin yanına gidersin, ailenin yanında da çalışırsın kendi gelirin olur para biriktirirsin, belki o kazandığın parayı da eğitimine kullanırsın...
Vazgeçme hayattan daha gerçekten çok küçüksün bu günleri umarım atlatırsın ve masal gibi uzak kalır bu günler sana.
Ben 29 yaşımdayım 55 yaşında bir adama anca amca derim, sen 30 yaşına geldiğinde o adam 55 yaşında olacak hayatını yaşayamamış olursun ömrünün en güzel yaşlarında... Yapma gözünü seveyim ailenle aranı düzeltmeye bak...

Son düzenleme:
bu yorumlar yapılmasa yaptığın yanlışın farkında olacakmıydın acaba?
yada hayatın için birşeyler yapman gerektiğini farkedecekmiydin?

nasıl yorumlar isterdin kocana tatlılıkla anlat çocuğunun yaptıklarını , doğum kontrol hapını içiyormuş gibi yap çöpe at vs vs.. yanlışa yanlışlamı karşılık verelim..

bu yorumlar silkelen kendine gel diye..
sakın çocuk yapma zaten kocan bencil kendisi tatmış o duyguyu istemiyor.. senin ne istediğin umuru bile değil..
hadi seninkiler karşı çıktı onun anası babası yokmu ne yapıyon oğlum sen kızın yaşındaki kızla ne işin var diyemedilermi..
Niye desinler ki zaten 2 evliliğini sürdürememiş bir adam var burda, çocuğun yaşında saf kızı al anca o kanar sana, çocuğuna da bakar yaşlanınca sana da bakar... demişlerdir, insanlar bencil, o liseli ergene onlar bakıyordur belki bu kızcağızdan önce...

Kızlar öncelikle herkese merhaba.Ben 23 yaşındayım 2 senelik evliyim eşim 48 yaşında ve 2 kere evlenmiş 3 tane çocuğu var 2 si erkek 1 i kız .küçük erkek çocuğu 2. evliliğin den ve o çocuk bizle kalıyo annesi 2 yaşındayken terketip gitmiş liseyi bitirmesine 2 yılı var.bende kaçarak evlendim ve ailemin bi kısmıyla görüşmüyorum babam ve 2 kardeşim dahil.ilk geldiğim zamanlar çocuğuyla aram iyiydi hep 3 müz birlikteydik zaten eşi işe gitmiyodu benimle ilgileniyodu daha sonra okullar açıldı ne olduysa o dönemden sonra oldu eşim işe gitmeye başladı çocukta okula başladı.çocuk 4.30 gibi geliyordu eşim 8 gibi.ilk defa yanlız kalmaya başlamıştık ve gerçek yüzünü o dönemlerde gördüm bu çocuk babasının yanında sus pus akıllı bi çocukmuş meğer babası gelmeden önce benim kalbimi kırıyordu Tuzla buz ediyordu babasının gelmesine yakın öpmeye başlıyordu ben de her defasında inanıp babasına ağzıma açıp bişey demiyodum.bazen onun için çok üzülüyordum annesi yok diye hatta ağlıyodum bile.neyse baktım öyle olmuyo babasına söylemeye başladım eşimde tabiki oğlunu uyarmaya başladı ama buda onu çok yapmacık itici bir çocuk haline getirdi aşırı yapmacık davranıyo.yemekte sevdiği yemekler varsa o gün güler yüzlü ama sevmediği yemekler varsa o günde aşırı suratsız oluyo onun yüzünden içli köftenin mantının pizzanın baş aşçısı oldum.hiç acıması yok içli köfte bi oturuşta 60 tane yapıyorum düşünün o gün bitiyor okula falan götürüyor ertesi gün tekrar başlıyoruz içli köfte ne zaman yapcan diye.biktim artık.neyse sonra ilk ay hamile kaldım eşim istemedi bakamazsın dedi gezcez tozcaz dedi ayak bağı olur dedi ilk başlar ağladım zırladım ama karşı koyamadım aldırdık sonra çok ama çok pişman oldum 6 ay geçti aradan antidepresanlar kullanıyodum tekrar hamile kalmıştım ama ilaçlar yüzünden anomali olduğu için bebeğim aldırmak zorunda kaldık.tekrar 6 ay geçti üzerinden eşimden habersiz hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyo eşime geçen gün dedim ki bebek istiyorum artık dedim o da tamm dedi ertesi gün sabah adetin bitmeden şimdi doğum kontrol hapı alayım da geleyim dedi yıkıldım resmen dedim şimdi o hapları içmiyorum klozete atıyorum.bugün evlilik yoldönümümüzdü hatırlamadı 3 gün sonrada doğum günüm onu hatırlamayacak biliyorum geçen senede hatırlamadı ama çocukların ki ni bi gün kala bana söylüyo süpriz falan yapıyoruz.eşim beni çokkk Seviyo çokkk iyi bir insan ama neden böyle oluyo resmen oğlunun hizmetiçi oldum onun için yaşıyorum eve tıkıldım kaldım oğlu için beklide çocuk istemiyo
NE DERSİNİZ KIZLAR ŞUAN SALYA SÜMÜĞÜM BIKTIM YORULDUM KEŞKE ÖLSEM DE KURTULSAM
Bir sorum var. Baban kaç yaşında?

Asil kocani kimse sevemez ve cekmez. Adam psikolojik olarak baski yapiyor bir cift ayakkabi ile rahat gecindiriyorum seni havasi yaratmis kandiriyor sende inaniyorsun. Yok birde ciplak ayakla gezseydin pes yani. Hem yorumlar arasinda siddet uyguluyor diye yazdigini hatirliyorum dogru mu bu? gerci bu sana yaptigi psikolojik siddetten sonra fiziksel siddet az kalir sanirim. Hayatinla oynamis resmen gerce sende kandirilmaya meyilliymissin ama yinede kendisi senden yasca büyük oldugu icin suclu o oluyor. Seninde neye ugradiginin farkinda oldugunu sanmiyorum bu adam seni aptala döndürmüs iyice. Ne vicdansiz insanlar var yahu resmen sinirlerim bozuldu. Git babanin annenin ayaklarini öp ve bosan.

Back
X